reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Lori - rozbawiła mnie wtedy ta kartka i wyobraziłam sobie wtedy mojego męża z takim kapelusikem, a raczej dwoma... hihi

Liluu - u nas rano było fajnie chłodno - jechała na 8-mą do pracy i było na prawdę super, ale jak już wracałam do domu przed 10-tą, to juz się zaczęło robić gorąco....

Kuba śpi, Alinka na dworze, to Was sobie podczytuję.

A w ogóle to wszystkiego najlepszego dla wszystkich Anek i Aneczek!!!!!!!

reklama
Katrina dziękuje :*

a ja sie chwilke przestałam teraz czas na zakupy wyruszyć :)

traz jakieś miesiwo kupić dla Lily i zacząć samej gotować bo sklepowe to ona ma głęboko w poważaniu :-D A mam już urządzenie do gotowania na parze plus blender dwa w jednym także już teraz wymowek brak

A Ja wlasnie ucielam sobie drzemke! Nawet udalo mi sie zasnac co u mnie to nie lada wyzwanie w dzien! A teraz jakis glodek nas dopadl wiec czas po buszowac w kuchni i zrobic sobie cos szybkiego i dobrego , bo Bartuś sie złosci:-p

ewirut - ja tak mam od jakiegoś czasu - siedzę w salonie, to oczy mi się same zamykają, pójdę na górę do sypialni, to nie mogę zasnąć, raz tylko pospałam, ale wcześniej wypiłam energy drinka,

reklama
No u nas w sumie też było bezproblemowo... Troszkę ostatnio była marudna bardziej, ale tak czasami miała i to też nie jakoś strasznie i cały czas, tylko tak sobie :-)

Liluuu najgorsze jest jak dziecko tak płacze :-(

Do góry