reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia najgorsze jest to jak widzę jak trze oczka i chce sobie nos rozdrapac :no: A płacz to już nawet nie mówię ,kurcze ona miała niecałe 3 miesiące jak jej żeby zaczęły iść i popatrz ma prawie siedem i zero zębów :no::baffled:

reklama
Rozia Gratki!!! :-):-):-):-) i buziak dla małego gryzonia:-):-):-):-)
Liluu biedna Lily :( niech już zębiska wychodza..
Lor hehe tylko o wróżce zębuszce pamiętaj:-p mój szczerbatek ma już jednego zęba stałego i dwa ostatnio ząbki poleciały;-)

młodemu też zęby bezprobemowo raczej wychodziły. Problem był tylko przy pierwszych...ehhh jak miał 4 miechy nocki koszmarne były, kilkanaście razy się budził w ciągi nocy, oczy na zapałkach już miałam.. a tu nagle równo na 5 miechów stuk puk jedna jedynczka, dwa dni później druga :) i nocki wróciły do normy, czyli śpioch mi wrócił :)
wtedy nic a nic młodemu tych dziąseł nie smarowałam, bo nie pomyślałam że tak wcześnie zęby mogą męczyć..
za to teraz młodej już czasem dziąsełka smaruję, bo rozpulchnione ma, nie dam się zaskoczyć drugi raz:-D

a ja co jakiś czas zaglądałam jej do paszczy i nie wiedziałam żadnych zmian i tak jakos ostatnio mi sie o tym zapomniało i dzis na działce u znajomych byłam i mąż koleżanki mnie o zęby zapytał,a ja na to,że nie ma :-) Ale włożyłam palca i coś wyczułam, zaglądam a tu surprise :-D

Zmykam już spać dziewczynki, także do jutra...

Ewentualnie czekam na jakieś propozycje na ciasto z czarną porzeczką :-) Tylko nie kruche :-)

Rozia - Gratulacje!!!!!!

Liluu - mojej kuzynki córeczka 5 sierpnia skończy 4 mies., a wczoraj przebiła się jej pierwsza jedynka na dole, druga pewnie lada dzień, bo tez już ją widać, ale biedulka tak się męczyła...

Laseczki moje ;-) Chciałam się pożegnać na wakacyjny czas :-p
Trzymajcie się cieplutko :blink:
Na FB postaram się Wam towarzyszyć w miarę możliwości jeszcze przez te kilka dni kiedy będę w PL...
:tak:
Także do spisania w drugiej połowie sierpnia!!! :-)

Buziole Babulce dla Was i dzieciaczków :*:*:*

P.S. Nie zapomnijcie o mnie :-p

reklama
Do góry