reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A i zapomniałam wam powiedzieć ze moja gwiazda zaczęła jeść wiecej od kad jej gotuje sama :-D:tak: Zamienia sie w mała smieciarke :laugh2: Ale mnie to cieszy a kupiłam sobie do gotowania jej proste urządzenie Stomer-Blender Philips Avent - YouTube

polecam naprawdę super sprzecik

a co do jej dzisiejszego spania to nie mam pojęcia teraz tez wierci sie okropnie ale śpi i oby do rana

reklama
Lori ale to sa takie ćwiczenia stymulujące, co na rehabilitacji dzieciaczki mają,żeby właśnie nadgonić... Nic specjalnego :-)

Liluu córeczka mojej koleżanki tez tylko jak ona jej ugotuje to je :-) Także najwyraźniej nie przepada za słoiczkami :-) Przynajmniej mniej kasy Ci pójdzie na to :-)

U nas dzis impreza... Sąsiedzi parapetówkę mają... Ale wywiesili kartkę,że bdzie i że proszą o wyrozumiałość i że do po 24 postarają się być ciszej :-) No więc jestem wyrozumiała... ALe drą się tam konkretnie :baffled:

Ja idę oglądac serial, a póxniej zmukam spać, także do jutra :-)

PS. Jutro znowu na basen ruszamy :-)

Dzień dobry :-)

Liluu dobrze chociaż,że mała Ci w nocy pospała :-) Moja Bianka wstała dziś o 8 i też nie mogę dojść do siebie... Właśnie kawę zapodaję :-)

Miłego dnia :-)

A moje dziecię zaczęło pokazywać papa :-D:tak: Alez ja sie cieszę ze ten mój leniuszek nauczył sie czegoś nowego
A i jak ja wsadzam do takiego kółka do siedzenia to mi z niego ucieka :-D

ja już dwie wypilam ale bezkofeinowe to wiesz se można pić cały dzień i tak nic z tego

No proszę jaka zdolniacha z Lili :-) Ja to z kofeiną piłam :-) Przeciez bym zeszła bez :-)

Czekamy aż Bianka wstanie i mykamy dzis na basen :-) Taka pogoda,że miło będzie się ochłodzić :-)

To powodzenia na basenie :tak: Mam nadzieje ze dzisiaj już mała plywaczka będzie w siódmym niebie :-)

Mnie sie tez wydawało ze kawy z kofeina to nigdy nie odstawie bo wypijalam nawet i pięć dziennie a jak urodziłam Lily to bez problemu kawa poszła w odstawke a jak zatesknilam po dwuch miesiącach to zaczęłam wlasnie bezkofeinowa pić :-)

reklama
Hej:-)

My już po urlopie:-) udanym zresztą teraz odpoczywam.

Poczytam co tam u Was.

Ale wsze maluchy robią postępy:-)

Rozia gratuluje pierwszego ząbka i postępów na basenie. Nasza Maja to nie była taka ochocza- do 4 lat to tylko po kolanka, ale za to teraz nie wychodzi z wody.

Dziama też trzymam kciuki za owulkę hihi:-)

Ewirut jeszcze dwa w jednym??? jak najwięcej odpoczywaj z nogami w górze, mąż ma rację że opiernicza żonkę:-p

Joaśka ale super!!! ciesze się, ale lekarz heh "wyjątkowy"

Truskaffka my za to w góry pojechaliśmy, 11 godz w samochodzie:tak: bałam się trochę z brzuszkiem tak podróżować..

Lori znam ten stres... wczoraj maleństwo też nie było aktywne i myślałam że nerwy mnie zjedzą, no lae dziś już od rana aktywniejsze.

Paula udanych wakacji :-)

Ostatnia edycja:
Do góry