reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula ja normalnie wchodzę na fb:confused:

a z Lily to nie wiem okaże sie wyciągu dnia bo teraz niedawno zrobiła kupke ze sluzem ale to moze być kilka powodów albo soki(za dużo)albo leki albo ja cos zjadlam ( chicken burgery) wczoraj :cool: Tak ze zobaczymy co przyniesie reszta dnia zaraz skończę po glukoze do apteki bede jej z woda podawać.

reklama
LiLuu już działa, to wina administratora, błąd serwera ;-) odkąd modernizowali łącze na szybsze takie cuda się dzieją co chwile... 2 lata byłam bardzo zadowolona, a teraz coraz mniej... tzn. jak tylko jest problem baaaardzo szybko działają i go rozwiązują- więc tu nie mogę złego słowa powiedzieć ;-) szkoda tylko, że te błędy wyskakują ostatnio często :dry: Za to mogę kur.wow.ać ostro na ludzi którzy pracują na infolinii w Internetii :oo2: ich główna rada jak masz problem??- proszę zrestartować router buahahahahahahahaha :-D:-D:-D

Ewirut
Puzelek też ma wolne weekendy, święta itd. gorzej ze mną :no: ale już niedługo i będę szukała czegoś normalnego :-p

sześć

Jesteśmy już po szczepieniu. Maluch na razie zasnął, bo to jego pora spania, zobaczymy, czy później bedzie Ok, cxzy bedzie marudził.

Katrina-a na co Kubuś mial szczepionke?
Paula-tak to jest juz teraz rzadko sie spotyka prace gdzie nie trzeba pracowac w weekend:dry: A powinno być tak , że weekend rzecz swieta:tak: Ale chyba na nocce spokój jest? a to na 12 godzin czy na 8 pracujesz:confused:

Ewirut zmiany 12-to godzinne :blink: Tak, na nockach zazwyczaj jest spokój (jeżeli nie ma imprez) ale to też nie za dobrze, bo spać się chce, a nie wolno :no: Także mimo, że pijani ludzie bywają upierdliwi, to już wolę jak coś się dzieje, nocka w tedy krótsza, bo reszta pracowników siedzi dotąd aż impreza się skończy... a jak jest spokój, to zwijają się o 22:00, czasami nawet o 20:00 i siedzę sama do rana :dry:

reklama
Do góry