reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kurczę,to musisz czekac do jutra :-( Tylko Lilka Ci sie biedna wymęczy :-( A przypomniało mi się,że pytałas mnie kiedys co Bianka je, tylko mi wtedy posta wcieło i już Ci nie odp :-( No więc je warzywka i owoce póki co, bo jeszcze jej kaszek nie daję... Tylko do obiadków gotuję jej kaszy manny na wodzie i dodaję do jedzonka :-) Ogólnie to do wszystkiego buzię otwiera i nie da się przy niej nic jeść, bo od razu pazszcza otwarta i jakby mogła, to by wyrwała wszystko z rąk :-) Ostatnio dałam jej nawet polizać cytrynę :-) Skrzywiła się, ale i tak buzię otwierała,żeby jej jeszcze dać :-) W ogóle, to zauważyłam,że woli kwaśne :-) No i chrupki jej daję, ale póki co, ja trzymam :-) raz już jadła warzywa z mięsem, ale wyczytałam,żeby po 6 miesiącu dawać, to jej nie daję póki co, aczkolwiek nic jej nie było :-) Ale nadal główny pokarm, to moja pierś :-) A Twoja Lili co je ??

reklama
Rozia
lilunia je wszystkie owoce i warzywa i teraz je kurczaczka co by ja wzmocnić bo kiedyś jej dawałam przez kilka dni i nic jej nie było
dalam jej jajko tez ale ja wysypało wiec czekam kilka tygodni i próbuje znowu :)
No i pije większość soczków z bobovity aaa i je biszkopty i inne ciastka te co mama plus chciała by wszystko to ca ja jem ale jeszcze za mała

musze iść do apteki kupic Tantum verde

Hej............

Rozia żyję :-(ledwo buuuuuuuuuuu poszłam do sklepu i wyszłam bo kroka dalej dac nie mogę :-( i znowu leżę masakra juz wszystko dzis mam : mdłości ,bol brzucha,rozstrój ,i ta porąbana angina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam siły nawet ręką ruszyć i nawet jesc juz mi sie odechciało

Malami- a wiesz , że to w ciazy jak jetses to dawke tego leku musi ustalic lekarz? a bylas u lekarza?
Ja na samy poczatku ciazy mialam grype i gardlo mnie bolalo to jak powiedzialam ze to bralam to dostalam opiernicz od swojego lekarza....

Ewirut to można brac normalnie mi ginka pozwoliła ,miałam isc do lekarza wczoraj ale G jak wrócił sam od nich to powiedział ze gigantyczna kolejka :wściekła/y:

Oj kobito :-( To się wymęczysz :-( czosnek jedz, bo to naturalny antybiotyk :-)

Liluu no ja też ostatnio dałam małej biszkopta, bo jak bylismy u kuzynki, to jadłam paluszki i normalnie nie było opcji,żebym mogła je swobodnie jeść, a że dzień wcześniej mieli u siebie roczna dziewczynkę, to mielibiszkopty, to dostała :-) Ja jej jeszcze jajka nie dawałam. Za dwa tygodnie jej dam... No u mnie w sumie małej po tym kurczaku też nic nie było... A i słoiczek z rybką jej raz dałam, ale zapomniałam resztę schować do lodówki i było po jedzeniu :-) Ale tez jej nic nie było... Więc tak się zastanawiam, czy jej juz nie zacząć mięsa dawać... A soczków moja jeszcze nie pije... W ogóle nie przepija mi...

edith..

ewirut mi tez powiedzieli,że tantum verde moge w ciąży i tez brałam... i rennie na zgagę :-)

reklama
MałaMi bo cie doprowadze zaraz do porzadku :wściekła/y::no: Taka duża a w takie bzdury wierzy ej ......

kurcze Lilka ma gorąca głowę a nie ma gorączki :confused:

Do góry