reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam babulce Piszę z hotelu Mąż na koncercie a ja uśpiłam Olka i mam czas dla was Nadgoniłam juz zaległości i teraz jestem na bieżąco z tym co u was U mnie znowu intensywny dzień Wyjechaliśmy rano do Łodzi Olek podróż zniósł ok Trochę pospał troszkę go zabawiłam i dal radę Zwiedziliśmy trochę Manufaktura fajne miejsce Poza tym miasto jak miasto Wieczorem miałam trochę przeprawy z Olem Nie wypił mi wcale mleka w dzien też malo jadł Do tego miał 15 min takiego darcia że masakra Dopiero jak dałam mu Ibum i posmarowałam dziąsełka się uspokoił Do tego rzęzi mu w nosku ale kataru brak Czoło tez ma cieple ale gorączki nie ma Chyba zęby jakieś nowe się szykują Teraz juz chyba 4 bo jakie inne Martwię się troszkę o niego A jutro podróż powrotna nas czeka Mam nadzieję że się nie rozchoruje
Co z ta nasza Pamelą Robila test?

hejka

melduję się, zalatana bo w sobotę chrzciny wyprawiamy, trochę załatwień, zakupów mamy
a w dzień jeszcze się włóczymy po wsi, korzystamy z pogody i miiitingi ze znajomymi urządzamy, żeby się dzieciarnia wybawiła w wakacje :p

ale podczytuję i w przyszłym tygodniu będzie mnie więcej :)

Truskafffka :-) Oby wam tylko pogoda dopisywała

agnes nic nie wiemy o Pameli bo sie jz nie pokazała
a co do Olka to witam w klubie mam to samo w domu bo teraz juz wiem a 100% ze to zęby dzisiaj to dopiero okazała kruszynka moja a do tego ma skok rozwojowy :szok: Heh ja to jz na rzesach chodzę
A co do pwrotu do domku hmmm kup nurofen i Tantum verde nam pomaga:tak:

katrina ,dziewczyno jestes wielka bardzo mi dzisiaj pomogła rozmowa z tobą

i teraz jak juz wiem ze to zeby to sie lepiej czuje

Liluu - bardzo się cieszę, że pomogłam, szkoda, że tak daleko mieszkasz (choć i tak najbliżej), bo byśmy się gdzieś z dzieckami mogły wybrać, super, że juz odkryłaś "źródło zła wszelkiego", które nęka Lilly.
Będzie dobrze!!!! Jak coś, to daj znać, zadzwonię i pogadamy!!! Bużka.

Ostatnia edycja:
Ewirut wiesz generalnie my już mamy wszystko, tzn. K ma, bo ma swoje mieszkanie, wyremontowane i urządzone niedawno, tak więc niczym nie trzeba się martwić :tak:
Ja zrobiłam pierwszy krok zwalniając się, teraz pora na Niego aby się wykazał ;-)

Witam dziewczyny:-)
U nas jakoś tak dziwnie pochmurno , ale nie pada i to jest najwazniejsze:tak:
Na razie pije kawusie i zaraz zmykam na ryneczek , bo dzis u nas jest i pozniej na zakupki do sklepu:tak:

A na obiadk dzis pierozki z jagodami:tak::-p
Zapraszam jesli , któras chetna:-):tak:

Dzień dobry :-)

Bianka w końcu wróciła do swojego rytmu wstawania :-)

Liluu no przynajmniej wiesz co dolega Niuńce :-) Miejmy nadzieję,że się szybko przebiją :-) U nas cisza w tym temacie :-)

Agnes może po podróży Olek taki rozstrojony ?? A dzis jak ??

No właśnie, ciekawe jak tam Pamela :-)

Ja zaraz robię kawkę i idziemy na ogródek :-)
\Bianka siedzi w leżaczku i powtarza w kółko mama :-) Szkodam,że nieświadomie, ale i tak to miłe :-) Aczkolwiek jak jest rozżalona i jest np. u mojego m na rękacha, to wtedy krzyczy mamamma :-) Więc może już powoli kojarzy :-)

Miłego dnia :-)

Witam sie z kawusią

dzisiejsza noc u nas super czyli Lilusia spała tylko raz obudziła sie z płaczem ale odrazu wzięła cycka i spała dalej do 5 i jak zaczęła cycka ciągnąć to skończyła o 9 :tak: Czyli wróciła moja Niunia do siebie ale dzisiaj jest zachrypnieta ;-)Do buźki nie patrzę narazie zaraz jej Tantum verde zapodam

Paula my tu wszystkie czekamy na ruch K :tak:

Rozia super ze Bianka juz "lepiej"

Ewirut baw sie dobrze ;-) Kurcze chce mi sie jagód :blink: Tutaj nie ma buuuuu

milego dnia kobietki

reklama
hejoo

lista z zakupami wręczona D..niech łowca idzie na polowanie po pracy:-p
a ja dziś robię fileta w zalewie, pierwszy raz, mam nadzieję ze pyszne będzie ;p
z teściówką pogadałam, mięcho będzie robić..oj fajnie że praca się rozkłada na kilka osób :)

Liluu biedulka, mam nadzieję że małą tylko te pierwsze zęby tak męczą. U Matika tak było, przy pierwszych jedynkach na rzęsach chodziłam. A potem kolejne zęby spokojnie wychodziły :)
Rozia hihi mati miał tak samo, mam nawet gdzieś filmik, taki mały brzdąc leży w łóżeczku już znudzony i od razu było mammmmmaamammmaaa śmiesznie tak :)
ale świadomie zaczął najpierw tata mówić, potem baba i na końcu mama łobuz jeden:blink:
z małej się śmiejemy jak ona rozżalona bo woła wtedy nnniiieee ninnniieee hihi

ide kawkę zrobić,
jeden brzdąc śpi, a drugi klei się do mnie...teraz chwile sam na sam ze sobą to tylko w wannie mam, a to i tak nie zawsze, bo młody czasem czatuje pod drzwiami i gada :baffled::-p

miłego dnia ;)

Do góry