reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut a co a to wszystko mąż ?
Paula :) hehehehe arbuz mniam ale jakos nie me owoców od kad urodziłam

reklama
LiLuu przyjedź do mnie to na pewno Cię do niego przekonam :laugh2::laugh2::laugh2:

arbuz1.jpg

Jak tam moja Lilusia, lepiej się czuje? :*

Załączniki

• arbuz1.jpg
    arbuz1.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 14
Paula :-D Teraz to ja miecho jem :tak: Cała ciaze tylko owoce jadłam bo mięsa nie mogłam to teraz mam ma odwrót :cool2:

Lilka spi ,ja juz troche odpoczęłam ale w głowę zachodze z tym jedzeniem :no:

Paula- Wlasnie skasumowałam arbuzika takiego zimnego:-p
A fioletowe dlatego ,ze dzidzia bedzie u nas w sypialni a tez mamy fiolet ttakze było brane pod kolor:tak:
A co do efektów nic sie nie zmieniło ja tylko podciełam, i wszytsko zostało tak jak na zdjeciu na fb z siostrzenica co jestem:tak:
Lillu- mąz juz nie ma słów do niej ... najwazniejsze , że stoi po mojej stronie, bo inaczej to bym juz calkiem osiwiała i zwariowala:tak: Takze na niego nie moge powiedziec zlego slowa , bo jezyk by mi usechł:-p

Viola-moja siostra ma takie łózeczko turystyczne od poczatku jak tylko Kacperek sie urodził i mówi , ze to jest o wiele bezpieczniejsze niz te drewniane , bo dzidzia sie ie ukrzywdzi i pozniej jak jest juz wieksze to ma bardziej praktyczne wyjscie:tak: I dlatego tez zdecydowałam sie na takie łózeczko... A po za tym nawet wyglad bardziej mi sie podoba tych turystycznych są takie kolorowe i wogóle takie dziecinne:-D

LiLuu my dzisiaj jedliśmy tak wcześnie obiad, że już nie pamiętam jak smakował :-p a teraz narobiłaś mi ochoty hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:
Niech pośpi, będzie się lepiej czuła jak odeśpi :tak:

Ewirut też ładnie
:-)
Mój jeszcze czeka w lodówce biorę go na zwłokę i siebie też hahaha
:laugh2:

Paula- ciekawe jak długo bedziesz w stanie wytrzymac;-):-D
W sumie to dzis mozemy pełnić warte tu , bo ja nie mam co robic , w sumie to chyba wypada mi sie oszczedzac wiec za bardzo nie fisuje z ze sprzataniem i takimi tam...
A Twój puzellek w pracy wiec pewnie Ci sie nudzi?

Lilllu - ja dzis na obiadek mialam spaghetii:-p:-D
Ja tez jestem miesożerna:tak::tak:

Ewirut ja Was dzisiaj pozabijam :laugh2: też miałam bardzo dobry obiad, ale Wy przeginacie hahaha :laugh2:
No mi się nudzi straaaaasznie, ale czekam z niecierpliwością na wieczór, bo mam obiecanego winiacza :rofl2:
A Twój Puzelek też w pracy, że chcesz mi potowarzyszyć? ;-)

Mi już odbija z nudów :sorry: czytam wątki, te takie miesięczne, kiedy która ma urodzić :huh:

Paula- nie mój Puzellek sobie poszedl majserkowac cos tam wiec mam kompa , bo tak to by pewnie chcial sobie grac :tak:
I znów rozpsta sie szykuje wieczor z winaczem i na zagryske Arbuzik a na deser Puzellek;-):-p

reklama
No i ja Wam mogę potowarzyszyć, ale wieczorem :-) Bo mój m ma nockę :-)
My dziś brzoskwinki i nektarynki wcinamy :-) Jutro może arbuzik będzie, bo w biedronie tani, a my na spacer rano pewnie ruszymy, bo m bedzie odsypiał :-)

Do góry