reklama
P
Paula~
Gość
ewirut1
Fanka BB :)
Paula- Wlasnie skasumowałam arbuzika takiego zimnego
A fioletowe dlatego ,ze dzidzia bedzie u nas w sypialni a tez mamy fiolet ttakze było brane pod kolor
A co do efektów nic sie nie zmieniło ja tylko podciełam, i wszytsko zostało tak jak na zdjeciu na fb z siostrzenica co jestem
Lillu- mąz juz nie ma słów do niej ... najwazniejsze , że stoi po mojej stronie, bo inaczej to bym juz calkiem osiwiała i zwariowala Takze na niego nie moge powiedziec zlego slowa , bo jezyk by mi usechł
A fioletowe dlatego ,ze dzidzia bedzie u nas w sypialni a tez mamy fiolet ttakze było brane pod kolor
A co do efektów nic sie nie zmieniło ja tylko podciełam, i wszytsko zostało tak jak na zdjeciu na fb z siostrzenica co jestem
Lillu- mąz juz nie ma słów do niej ... najwazniejsze , że stoi po mojej stronie, bo inaczej to bym juz calkiem osiwiała i zwariowala Takze na niego nie moge powiedziec zlego slowa , bo jezyk by mi usechł
ewirut1
Viola-moja siostra ma takie łózeczko turystyczne od poczatku jak tylko Kacperek sie urodził i mówi , ze to jest o wiele bezpieczniejsze niz te drewniane , bo dzidzia sie ie ukrzywdzi i pozniej jak jest juz wieksze to ma bardziej praktyczne wyjscie I dlatego tez zdecydowałam sie na takie łózeczko... A po za tym nawet wyglad bardziej mi sie podoba tych turystycznych są takie kolorowe i wogóle takie dziecinne
P
Paula~
Gość
LiLuu my dzisiaj jedliśmy tak wcześnie obiad, że już nie pamiętam jak smakował a teraz narobiłaś mi ochoty hahaha
Niech pośpi, będzie się lepiej czuła jak odeśpi
Ewirut też ładnie :-)
Mój jeszcze czeka w lodówce biorę go na zwłokę i siebie też hahaha
Niech pośpi, będzie się lepiej czuła jak odeśpi
Ewirut też ładnie :-)
Mój jeszcze czeka w lodówce biorę go na zwłokę i siebie też hahaha
ewirut1
Paula- ciekawe jak długo bedziesz w stanie wytrzymac;-)
W sumie to dzis mozemy pełnić warte tu , bo ja nie mam co robic , w sumie to chyba wypada mi sie oszczedzac wiec za bardzo nie fisuje z ze sprzataniem i takimi tam...
A Twój puzellek w pracy wiec pewnie Ci sie nudzi?
Lilllu - ja dzis na obiadek mialam spaghetii
Ja tez jestem miesożerna
W sumie to dzis mozemy pełnić warte tu , bo ja nie mam co robic , w sumie to chyba wypada mi sie oszczedzac wiec za bardzo nie fisuje z ze sprzataniem i takimi tam...
A Twój puzellek w pracy wiec pewnie Ci sie nudzi?
Lilllu - ja dzis na obiadek mialam spaghetii
Ja tez jestem miesożerna
P
Paula~
Gość
Ewirut ja Was dzisiaj pozabijam też miałam bardzo dobry obiad, ale Wy przeginacie hahaha
No mi się nudzi straaaaasznie, ale czekam z niecierpliwością na wieczór, bo mam obiecanego winiacza
A Twój Puzelek też w pracy, że chcesz mi potowarzyszyć? ;-)
Mi już odbija z nudów czytam wątki, te takie miesięczne, kiedy która ma urodzić
No mi się nudzi straaaaasznie, ale czekam z niecierpliwością na wieczór, bo mam obiecanego winiacza
A Twój Puzelek też w pracy, że chcesz mi potowarzyszyć? ;-)
Mi już odbija z nudów czytam wątki, te takie miesięczne, kiedy która ma urodzić
ewirut1
Paula- nie mój Puzellek sobie poszedl majserkowac cos tam wiec mam kompa , bo tak to by pewnie chcial sobie grac
I znów rozpsta sie szykuje wieczor z winaczem i na zagryske Arbuzik a na deser Puzellek;-)
I znów rozpsta sie szykuje wieczor z winaczem i na zagryske Arbuzik a na deser Puzellek;-)
reklama
No i ja Wam mogę potowarzyszyć, ale wieczorem :-) Bo mój m ma nockę :-)
My dziś brzoskwinki i nektarynki wcinamy :-) Jutro może arbuzik będzie, bo w biedronie tani, a my na spacer rano pewnie ruszymy, bo m bedzie odsypiał :-)
My dziś brzoskwinki i nektarynki wcinamy :-) Jutro może arbuzik będzie, bo w biedronie tani, a my na spacer rano pewnie ruszymy, bo m bedzie odsypiał :-)
Podziel się: