reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut bo to takie prawdziwe określenie :-) dwa pasujące do siebie puzelki ;-)
Udanego wieczoru :* i smacznego
;-)
Ja jeszcze chwilkę muszę poczekać na mojego :-p

reklama
Dawno nic nie wklejałam :)
Moje dzieci :)
IMG_0710.jpgIMG_0748.jpgIMG_1048.jpg

Załączniki

• IMG_0710.jpg
    IMG_0710.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0748.jpg
    IMG_0748.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_1048.jpg
    IMG_1048.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 43
Witam :tak: z rana

dzis boli żołądek :-(,głowa i gardło ...chyba młody mnie zaraził i cos czuje anginkę nosem u siebie ,a do tego G od 2 m-cy tak kaszle jak 2 lata temu miał zapalenie płuc,dzis powiedziałam mu ze do domu ma nie wracac jak do lekarza nie pojdzie !!! Nie bedzie mnie i małego zarażał do cholery

Lori masz racje jak położą to cc tak szybko nie zrobią :baffled: i na kase bedą liczyć

Liluu noo ja to sprawdze czy tak może być ze za ktg musze płacic ja im tego nie daruję ,przeciez to nie jest prywatny szpital :wściekła/y:

no i nastepny "nowy " stary temat na tapecie .................... ale to na g napisałam ''

Paulus ja arbuza wczoraj tez wcinałam ;-)

Liluu
jak mała dziś???????? lepiej?

ewiru - leżysz sobie, dają ci taki pas dookoła brzucha, podłączona jestes do monitorka a on mierzy czas masz juz jakies skurcze czy nie i jaka jest ich skala.

Malami - kurde no zawsze wiatr w oczy. Szybko się postaw na nogi.

miłego dnia wszystkim bo ja juz z domku wybywam i zajrzę wieczorem

Dzien dobry :-)

Martruś do rzecznika praw pacjenta zadzwoń czy tak mogą robić... Przy okazji ktoś sie zainteresuje tym szpitalem ... Zaraz lecę na g :-)

A nam sie Bianka poprzestawiała po tym urlopie i wstaje o wcześniejszych godzinach :-(

Miłego dnia :-)

Witam

martus chyba jest gorzej :( cała noc miala gorączkę teraz zeszła ale za to nie je :(:(:(::( jak zjadla o 2 w nocy tak do tej pory nic !! Juz nie wiem co robić

Liluu jak bedzie miała stan podgorączkowy to ...niestety ale moze nie chcieć jesć ,podawaj jej płyny do picia w małych ilosciach a częściej ,a jak sie przegłodzi ze 2 dni to nic jej nie bedzie nadrobi później :tak:

Rozia dzwoniłam i kazali zapytac na jakiej podstawie pobieraja te opłaty :wściekła/y: a jak nie to ich skontrolują :szok:

no więc jesteś chroniona... :-)

Liluuu no tak słyszałam,że dzieciaki przy temperaturze nie chcą jeść... Jeszcze jeśli zeby idą, to już w ogóle... Zresztą dorosły przy gorączce też nie ma apetytu... Ale tak jak Małami pisze, podawaj jej płyny... jeśli nie chce Ci pić z butelki, to łyżeczką, ale musi pić...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny u nas co dzien to ładniejsza pogoda co raz wiecej słoneczka :-D:tak:
Lori -dziekuje za info. Ja raczej skurczy nie mam, tylko takie cos dziwne 3 razy dziennie jakby klucie w pochwie , albo w podbrzuszu, nie wiem co to jest, ale jak na razie niech mu sie jeszcze nie spieszy niech poczka na 37 tydz.

Paula- dobry był arbuzek:tak: Co tam dzis w pracy czy z puzelkiem leniu****esz?;-)
Lillu- to może powinnas skonsultowac to z lekarzem?

A tak po za tym to wczoraj zamowilam łózeczko dla Bartusia:tak::-D przyszła znajoma do nas i pyta czy mam juz wszytsko ja na to ze tak , mowie ze wlasnie przed chwila zamowilam łóżeczko, a moja cudowna tesciowa jest bezbledna mowi ,ze po co mi to łóżeczko przeciz takie malutkie dziecko spi w wózku ,na darmo tylko pieniadze wydawalismy , bo łozeczko to sie kuje po 7 miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Brak mi słow... Ale sie wczoraj nasłuchalismy to nasze.... A znajoma mowi cdo niej no co pani nie powazna:no::wściekła/y:

Do góry