reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut ahaaaaaaaaaa takie buty :-) no to elegancko, posiedzimy na warcie razem :-p
Nooooo bo wczoraj nie doczekałam deserku, bo....... UWAGA!!!! ..... zasnęłam :sorry: no, ale tłumaczy mnie to, że byłam po nocce :laugh2: przebudziłam się tylko jak K włączył film, a moje drugie przebudzenie było jak skończył oglądać :rofl2:

Rozia brzoskwinką też bym nie pogardziła :-)
A M na którą ma nockę? :-p Bo po 22:00 mój będzie wracał, więc będę stąd uciekała :sorry:

reklama
Rozia- brzoskwinki tez lubimy ,ale powiem wam , że ja lubie te z puszki w syropie do ciasta co sa :-):-p
A juz slyszałam ze sa jagódki w lesie wiec trzeba Puzellka zabrac na spacer do lasu i nazbierac troszke jagódkow:tak: i zrobic pierozki z jagodami :tak::-p Co wy na to?

Ewirut jestem za, a nawet przeciw :laugh2::laugh2:

Ja kiedy poszłam z K do takiego parko-lasu :rofl2: na konwalijki :blink: a skończyło się tak, że wróciliśmy bez nich, bo stwierdziliśmy, że trzeba za daleko wchodzić w krzaki, a mieliśmy krótkie spodenki ;-) oczywiście te które były zaraz przy dróżce już dawno zostały oberwane
:sorry: mimo że zrywanie konwalii nie jest dozwolone to patrzcie jacy ludzie są przekorni :-)
Boróweczki mmmmmmniaaammmm :-p Ewirut idź zbieraj i lep pierogi, bo warto :-)

Paula- Ty juz nie czaruj mi tu z tym ,że nie wolno;-) Powiedz lepiej , ze zajeliscie sie czym innym:zawstydzona/y::-p
A własnie dzwonila do mnie moja mama i mowi , że lepi pierożkiz jagodami i truskawkami... Juz mi slinka cieknie:-p
Ale na jagodki to dopiero jutro , bo dzis juz padal deszczyk i cizko bedzie sie zbierac maszynka i czyscic , bo duzo lisci sie przyklei do jagodkow:tak: Wiec ja zostawiamto na jutro:-D

Ewirut nie nie, za dużo ludzi było, bo to taki parko-las idealny na niedzielne spacery :-) ale Wy jak pójdziecie do lasu "na jagody", to kto wie co tam się będzie działo :-):cool2:
Nie rób mi smaka :no::wściekła/y::laugh2:

Ewirut na pierożki z jagodami i truskawkami :-)

Rozia czekamy na Ciebie aż wrócisz w takim razie :tak:
A Ty masz roczny macierzyński? Czy już powoli będziesz zbierała się do pracy? :szok: nie pamiętam, czy mówiłaś :sorry:

reklama
Do góry