reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut hehe to se teściowa wymysliła, dobrze,że nie powiedziała że z wami ma spać. Od razu do łóżeczka!!!! A jakie kupłaś? Ja muszę Antkowi zmienić łóżeczko, czekam na jakiś przypływ gotówki :)

reklama
dziewczynki pić ona pije chętnie soczki :( ale ja mleko stracę jak ńie bedzie jeść

wizyte mam za godzinę u lekarza ciekawe o mi idiota powie :/

edit

Podalam jej wlasnie biszkopta wcina aż jej sie uszy trzęsą wiec dlaczego nie chce cycka kurde space problemy ;(

Ostatnia edycja:
hejka

podpisuję tylko listę, bo mała się właśnie obudziła to wyjdziemy sobie na podwórko do cienia :)

Liluu płyny możesz jeszcze ze strzykawki spróbować podawać, szkoda malutkiej :(
MałaMi tulę...byle do czwartku i niech już Oskarek bezpiecznie pojawi się na świecie, a dla was zdrówka!!
Rozia może się małej znów przestawi
a może słonko ją wcześniej budzi? ma rolety w pokoju?
Ewirut sikaj na nią ciepłym moczem, szkoda nerwów :p

miłego dnia!

Marysia - ja juz podziękowania mam za sobą, musiałam przyśpieszyć bo u Matika w grupie świnka się pojawiła i juz tydzień siedzi w chałupie. Oczywiście przez hormony ciążowe za bardzo się wzruszyłam :sorry:

Liluu - tez jestem ciekawa co Ci lekarz powie. Oni tam na wszystko dają paracetamol. Jak cos je i pije to spoko bo się nie odwodni. Mleko może sobie pościągaj i zamroź żeby utrzymać laktacje i oczywiście próbuj przystawiać.

Viola - jak ma roczek to moze juz od razu lepiej takie łóżeczko zakupić? KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA

Lori ja nie mam gdzie wstawić takiego łóżka. Antek mieszka z nami w pokoju, a pokój malutki :( Chcemy takie zwykłe turystyczne ,żeby w razie draki zabrać do babci, bo jak zacznę pracować to może się zdarzyć,że mały będzie musiał spać u babci.

Lori z kad wiedziałaś ze dostanie paracetamol ?:-D
a wiec moja panna ponoć ma infekcje gardła mówię ponoć bo tego ńie widziałam :-p Ale lekarka zajrzała dość głęboko do gardziola tak ze pozostaje mi jej wierzyć

dostala paracetamol i krople z soli fizjologicznej do noska

jestem wykończona cała noc nie przespana mała spała mi tylko na rekach ,teraz bez jedzenie jestem wrrr muszę ja uśpić zjeść cos i sie położyć

przepraszam ze tylko o nas ale nie dam tacy o niczym innym myśleć

reklama
Witam słonecznie :cool2::-)

Violu cudne masz dzieci
:tak::-)

Martuś nie rozumiem jak w oddziale NFZ masz płacić za KTG- to jest jakieś chore
:oo2: najwyraźniej chcą sobie dorobić na pacjentach którzy nic nie powiedzą tylko zapłaca (bo tacy też się zdarzają)- :huh: zwłaszcza w stresie, czasami człowiek przestaje myśleć racjonalnie i robi co mu powiedzą... Polska służba zdrowia kuwa mać :wściekła/y:
Dzisiaj arbuzik też na mnie czeka hahaha mniaaaammmm
:laugh2::-p

Rozia hihihi mamusia przyzwyczajona do spania, a tu Bianka robi psikusy
;-)

LiLuu teraz już będzie lepiej, przejdzie Jej szybciutko i nie będzie się męczyła :*

Ewirut no mi też smakował i dzisiaj powtórka z rozrywki
:laugh2:
Ja dzisiaj wolne, a Puzel znowu druga zmiana, także już spędzam czas sama
:unsure:
Teściowa- śmiechu warte
:tak:
Łóżeczko fajne
:-) Fioletowe by pasowało do sypialni K :-p ale szare też mi się strasznie podoba :tak:
Mam nadzieję, że pokarzesz efekty po fryzjerze?

Miłego Dnia :*

Do góry