reklama
katrina115
Potrójna Mama
Liluu - napisałam Ci na PW (i czemu nie odbierasz tel. ode mnie?).
P
Paula~
Gość
Martula wiem wiem... ja też mam taką naturę, że wszystkim się przejmuję i pewnie chodziła bym po ścianach gdybym była na Twoim miejscu... ale zawsze jest tyle strachu, a zazwyczaj po nim wszystko kończy się dobrze i teraz też tak będzie :* Tego się trzymajmy
LiLuu a dużą ma już tą tempke Lilusia? Biedactwo... :-( Nawet nie wiem jak pomóc, ale na szczęście mamy tutaj tyle mądrych, doświadczonych kobietek, że na pewno coś razem poradzicie...
LiLuu a dużą ma już tą tempke Lilusia? Biedactwo... :-( Nawet nie wiem jak pomóc, ale na szczęście mamy tutaj tyle mądrych, doświadczonych kobietek, że na pewno coś razem poradzicie...
katrina115
Potrójna Mama
Liluu - no wybaczam, ja tez dziś poszłam sama do sklepu - zupełnie sama, bez dzieci, bez telefonu - SAMA!!!
Cudne chwile...
Cudne chwile...
Martuś u nas w szpitalu zrobili płatne ktg,ale ktoś się dopatrzył,że jest to bezprawne i szybko wycofali się z tego. A co do wagi małego to nie masz się czym martwić, nawet jak się urodzi 2800 to i tak szybko urośnie Werka ważyła 2770 , a antek 3030 także nie duze dzieci. A ze mną leżała dziewczyna której usg wykazywało 2800 a urodziła 3340 a inna urodziła donoszoną córeczkę 2300 także nic się nie martw , bedzie chłop jak dąb
-Lorelain-
Fanka BB :)
ewiru - ja chodze do gina prywatnie i mam tak że położna u niego robi ktg, nie płace juz nic za to i moge przyjechać kiedy tylko chce. Za czasów jak byłam w ciąży z Matusiem to na ktg można było przyjść raz w tygodniu po 37 tc.
Malami - tez jestem w szoku że każą płacić, ale w jeszcze większym że aż tyle!
truskaffka, malami - niestety jak juz wsadzają do szpitala no najchętniej cc by chcieli przeciągnąć i nie wypuścić bo mają za to płacone. Im ktoś dłużej leży tym więcej kasy dostaje szpital od NFZ wiec jest im to na rękę.
Malami - tez jestem w szoku że każą płacić, ale w jeszcze większym że aż tyle!
truskaffka, malami - niestety jak juz wsadzają do szpitala no najchętniej cc by chcieli przeciągnąć i nie wypuścić bo mają za to płacone. Im ktoś dłużej leży tym więcej kasy dostaje szpital od NFZ wiec jest im to na rękę.
P
Paula~
Gość
LiLuu biedna mała :-( ukochaj Ją ode mnie :*
U mnie w porządku, jestem u Puzelka, ale siedzę sama teraz, bo ma 2 zmianę... ogarnęłam mieszkanie po swojemu i teraz leżę i pachnę
U mnie w porządku, jestem u Puzelka, ale siedzę sama teraz, bo ma 2 zmianę... ogarnęłam mieszkanie po swojemu i teraz leżę i pachnę
reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Paula- dziekuje za info na priv Faktycznie ja chyba sie z nia nie spotkałam jeszcze:-(
Liluu-a nurofen nie pomaga? Malutkie biedactwo musi sie tak meczyc to nie sprawiedliwe:-(
Lori- to moze teraz jak pójde w polowie lipca to mi zrobia pierwsze ktg , bo to bedzie już 37 tydz:-) No chyba , ze zdarze juz urodzić jak to lekarz mówił do mnie , ze ma nadzieje , że sie jeszcze zobaczymy;-)
Martuś- ja mam znajomą i ona ma 3 dzieci i kazde jedno wazyło po 2800-2900 i urodziła nawet po terminie Takze głowa do góry, bedzie dobrze
Liluu-a nurofen nie pomaga? Malutkie biedactwo musi sie tak meczyc to nie sprawiedliwe:-(
Lori- to moze teraz jak pójde w polowie lipca to mi zrobia pierwsze ktg , bo to bedzie już 37 tydz:-) No chyba , ze zdarze juz urodzić jak to lekarz mówił do mnie , ze ma nadzieje , że sie jeszcze zobaczymy;-)
Martuś- ja mam znajomą i ona ma 3 dzieci i kazde jedno wazyło po 2800-2900 i urodziła nawet po terminie Takze głowa do góry, bedzie dobrze
Podziel się: