reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martula wiem wiem... ja też mam taką naturę, że wszystkim się przejmuję i pewnie chodziła bym po ścianach gdybym była na Twoim miejscu... ale zawsze jest tyle strachu, a zazwyczaj po nim wszystko kończy się dobrze :tak: i teraz też tak będzie :* Tego się trzymajmy :tak:

LiLuu a dużą ma już tą tempke Lilusia? Biedactwo... :-( Nawet nie wiem jak pomóc, ale na szczęście mamy tutaj tyle mądrych, doświadczonych kobietek, że na pewno coś razem poradzicie...

Martuś u nas w szpitalu zrobili płatne ktg,ale ktoś się dopatrzył,że jest to bezprawne i szybko wycofali się z tego. A co do wagi małego to nie masz się czym martwić, nawet jak się urodzi 2800 to i tak szybko urośnie;) Werka ważyła 2770 , a antek 3030 także nie duze dzieci. A ze mną leżała dziewczyna której usg wykazywało 2800 a urodziła 3340 a inna urodziła donoszoną córeczkę 2300 także nic się nie martw , bedzie chłop jak dąb :)

ewiru - ja chodze do gina prywatnie i mam tak że położna u niego robi ktg, nie płace juz nic za to i moge przyjechać kiedy tylko chce. Za czasów jak byłam w ciąży z Matusiem to na ktg można było przyjść raz w tygodniu po 37 tc.

Malami - tez jestem w szoku że każą płacić, ale w jeszcze większym że aż tyle!:szok:

truskaffka, malami - niestety jak juz wsadzają do szpitala no najchętniej cc by chcieli przeciągnąć i nie wypuścić bo mają za to płacone. Im ktoś dłużej leży tym więcej kasy dostaje szpital od NFZ wiec jest im to na rękę.

Paula sorki ze dopiero ci odpisuje ale jakos niedoczytalam :( Lilka miała dziś 38 teraz ma ok 37.7 tak ze czekam co bedzie dalej bo poza tym nic jej nie jest tzn męczą ja zabki to na sto procent
a co u ciebie?

LiLuu biedna mała :-( ukochaj Ją ode mnie :*
U mnie w porządku, jestem u Puzelka, ale siedzę sama teraz, bo ma 2 zmianę... ogarnęłam mieszkanie po swojemu :-p i teraz leżę i pachnę :-D

reklama
Paula- dziekuje za info na priv:tak: Faktycznie ja chyba sie z nia nie spotkałam jeszcze:-(
Liluu-a nurofen nie pomaga? Malutkie biedactwo musi sie tak meczyc to nie sprawiedliwe:no::-(
Lori- to moze teraz jak pójde w polowie lipca to mi zrobia pierwsze ktg , bo to bedzie już 37 tydz:-) No chyba , ze zdarze juz urodzić jak to lekarz mówił do mnie , ze ma nadzieje , że sie jeszcze zobaczymy;-):tak:
Martuś- ja mam znajomą i ona ma 3 dzieci i kazde jedno wazyło po 2800-2900 i urodziła nawet po terminie :tak: Takze głowa do góry, bedzie dobrze:tak::tak::-D:happy2:

Do góry