reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :) wpadam się zameldować że zyję bo aż wstyd............. poza zyciem małżeńskim nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :) przepraszam ale nie nadrobiłam.... ani fb ani bb jedynie grupę mi sie udało bo tam najmniej............. Matko Małami juz na wylocie :szok:szooooooooooooook ale zleciało Lori też już tuz tuż......... normalnie nie wierzę..... Ściskam Was mocno i obiecuję wrócić niebawem.... buziole

Liluu - jeszcze wspominałaś że macie straszne upały... to może ma gorączkę od słońca :confused: ... ja bym ją wzięła do cienia i schładzać .... np zmoczyć chustkę lub czapeczkę i dać na głowę. Może basenik?

na zęby wydaje mi się że pchała by rączki do buzi, albo by cos chciala gryźć, wiesz no jakis dodatkowy objaw wskazujący na ból. Dzieci są różne to może u niej się objawia tylko gorączka. Mati np nie płakał z bólu ząbkowego tylko robił wtedy brzydką kupę.

gorączka z przeziębienia tez bym skreśliła bo pewnie przy tym by kaszlała juz miała katar

przy trzydniówce powinna mieć trochę wyższą temperature

ja bym obstawiała przegrzanie słoneczne :sorry2: ... naturalnie schłodzić organizm letnimi okładami, tylko znowu nie przesadzić żeby się nie przeziębiła.

hejoo :)

no i mamy waakajce:-p u nas miesiąc, bo w sierpniu młody zapisany do przedszkola, niech ma trochę atrakcji ;)
matik lata między podwórkiem, babcią, domem, właśnie przyleciał i chce robić..zadania:-D

dziś rano..
Mati na kibelku..z gazetą..tworzy..
mówię mu żeby się pospieszył bo chce mi się siku

On:-okeej poczekaj chwilke
zaraz wychodzi, otwiera drzwi i krzyczy do mnie... wwwwłłaaaalaaa :-D

Lor mówisz że wieczorem Lilianka szaleje? :-p Luśka też tak miała, wieczór w wieczór, a właściwie noc w noc :p bo zaczynała ok 23-24 dyskoteka była, cały brzuch latał :-D
Liluu współczuję malutkiej, jak się męczy w upały
u nas teraz jest fajnie, ale jak sa upały to mam upał w domu, bo na poddaszu mieszkamy. Wentylatory chodzą 24h a i tak temperatura w okolicach 28-30 stopni
dobrze Lor pisze, dawaj znać jak mała
pół roczku za wami :DDD Buziaków tysiące dla naszej małej aparatki :******:-):-):-):-):-):-)
MałaMi jak łożysko stare to nie ma na co czekać,u mnie też było stare i młoda już z zielonych wód wyjęta :(
trzymam za was kciuki !!
Ilona nooo proszę ...kupe lat:-p
Dziama wracaj wracaj ;) czekamy ;)

Lori u nas dzisiaj jz chodniej 17 stopni :) acha i nie przebywała wczoraj na słońcu tylko pod parasolem , a dwa ona pcha wszystko do buzi i dziasla ma strasznie opuchniete
mam tylko nadzieje ze to ńie z przegrzania bo to jest strasznie niebezpieczne :( a i teraz po podaniu nurofenu spadła do 37.4

dziekuje za zyczenia

Truskaffka - wieczorem to ona się rusza ... ale tak o 00:30 -1:00 w nocy to chce cała wyjść przez pępek :rofl2: ... kolejną mocną serię ma tak koło 04:30 :baffled:

..m R się śmieje że juz wiemy o której w nocy bedziemy wstawać :-p

Liluu - no to jak pcha rączki to duża szansa że to ząbki, czasami dzieci mają temperaturę przez słońce nawet jak nie miały wystawionej głowy na promienie. Po prostu z samego przegrzania, dla tego dobrze jest moczyć cos i schładzać. Mati zawsze latał z mokrym kapelusikiem.

trzydniówkę można skreślić bo przy niej jest wysoka temperatura i nie chce spaść.

Ostatnia edycja:
haha Lor to u nas podobnie, w nocy armagedon mi mała robiła z brzucha :p ale rano to ona lubiła pospać :p
no i nam się średnio to sprawdziło po porodzie, nie wojowała tak w nocy :)

a teraz panna lezy w leżaczku i ciśnie hehe

truskaffka, Lori- przyłączam sie do was :tak: Mój brzuch jest małych rozmiarów a mały co raz to wiekszy , wiecdaje mi nie zle po palić...Teraz mój brzusio co chwile ma inne kształty :rofl2: A najlepsze jest to , że codziennie rano jak położe sie na plecach to mały robi obrót o 180 st i dalej idzie spac:-D

Liluu- jak tam Twoja córcia:confused:

reklama
Kurcze ale mam walniety termometr:angry::angry: Mam ten na podczerwien i on pokazuje w każdym miejscu na czole inna temke :wściekła/y: Z boku czoła ma prawie 38 po środku czoła 37 a innym pod pachą 37 :crazy: I ktora jest prawdziwa?

Do góry