reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

malami - ciekawe czy JA tez bede musiala placic za ktg, o chodze prywatnie do lekarza i on nie ma podpisanej umowy z nfz ?
A własciwie kiedy bede miala pierwsze ktg?
Przepraszam dziewczyny , ze zadaje tyle pytan ale kompletnie nie jestem w tym obeznana:szok:

reklama
Dziewczyny no naprawde ja to sama w szoku jestem ,jak rodziłam Szymka to byłam kilka razy na ktg ale bezpłatnie a teraz ......... w szok sie wbiłam jak mi powiedziała na IP : a wie Pani ze Ktg płatne 50 zł :szok::szok::szok::szok: no ku.rwa zatkało mnie co za popiep.rzony szpital!!!!!

ewirut - sorki, ja Ci nie pomogę, bo u nas jest zupełnie inaczej,

MalaMi - wiesz co, to jest skandal, musisz zrobić konieczne badanie i jeszcze za nie zapłacić, czy w ciąży te badania nie są bezpłatne??

ilonka - hello, kogoż to widzimy????

Katrino pierwszy raz słysze zeby płacić za ktg i to na IP :szok:
Wydaje mi sie ze to,jest podejrzane No chyba ze teraz jak sie leczysz prywatnie to nawet te badania sa płatne to co ? Za poród tez trzeba bedzie płacić ?

Martusia jak już pisałam na enpr, proszę się nie zamartwiać, bo wszystko będzie w porządku :tak: A mały w cale nie taki mały- silny chłopak z Niego :-)

LiLuu jak to dobrze, że gorączka Lily spadła
:tak: I oczywiście wszystkiego co najlepsze dla naszej solenizantki :*

Dziama czekamy na Ciebie
;-)

MalaMI - Magda tez ważyła tylko 2850g, choć była donoszona, miał 54cm - czyli taka w normie. Nie każde dziecko musi być duże przy urodzeniu, nadrobi zaraz po.

Liluu - jak się leczysz prywatnie, to wszelkie badania tez prywatnie trzeba robić, ale jak sie jedzie na IP, to chyba przesada.

Truskaffka to mowisz ze kiepsko z tym łożyskiem :-(,no ciekawe jakie ktg mi wyjdzie :baffled: ,ale jak mnie położą to juz bym chciała zeby i cc zrobili bo to czekanie w szpitalu ...:-:)-:)-:)-:)-(

ja miałam łożysko II/III stopnia już w 33tygodniu i to było tak- że niby wszystko może być oki do końca ciąży, a może nie..więc właśnie usg, badanie przepływów, ktg ciągle musiałam się bujać po patologii. Generalnie u mnie było dobrze, ale na koniec już niestety te wody zielone były.
myslę że jak już trafisz do szpitala to oni nie będę zwlekać niepotrzebnie i szybko Oskarka wyciągną :) Będzie dobrze :)

Liluu ,Katrina normalnie to jest jakas paranoja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zeby na szpitalu takie rzeczy????ale od kiedy zmienił sie ordynator to tam sie dzieją cuda na kiju!!!!!!!!!!!!!!!!! debilizm j zdzierstwo jakich mało ,a ja nie zamierzam im płacic tylko powiem po ktg ze o niczym nie wiedziałam ,a wogóle to płace składki wiec niech mnie w du.pe za przeproszeniem cmokną ,może jeszcze za chwile za przyjecie do szpitala bedą kasowac !!!!!!!!!!!!! co za służba zdrowia

Truskafffka ja nie wiem ile oni bedą czekac ,ordynator czeka do ostatniej chwili ,dlatego nie chciałabym sie kłasc i czekac tylko termin cc i jak cos to jechac i gotowe a tak ....samo lezenie w tym szpitalu psychicznie wykańcza

Paula ja juz tak mam ze sie martwie i denerwuje za duzo tego u mnie było i to dlatego :-(

reklama
Liluu - sorki, skleroza - buziaki dla Lilly z okazji skończenie pierwszych 6 miesiączków!!!! Ja bym obstawiała ząbki, bo to juz ten czas by był.

Do góry