reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Kochane byłam u ginki bo brzuch pobolewa i .............. w czwartek zjesc o 6 sniadanie i na KTG na 9-10 i jak wyjdzie cos nie tak to tną bo łożysko III stopień dojrzałosci czyli stare :( ,a jak wyjdzie jeszcze ktg dobrze to i tak we wtorek skierowanie do szpitala no i jednak cc tylko mały ....mały bo 2800-2900 ,a spojenie znowu troche sie rozeszło :( nie mam siły zmasakrowana jakas jestem

Dziewczynki moja Lily ma gorączkę 38 stopni nie wiem czy to od zębów czy nie :( juz w nocy mało jadła jak nigdy tylko raz
chyba podam jej nurofen i zaczekam co bedzie dalej co myślicie ?

Martus - nie jest aż taki malutki, poza tym na usg są wahania i pewnie się okaże że te 3 kg to spokojnie ma :tak:

zaraz mąż zabiera Matika do Leroy po grzejnik to sobie chwile poleżę na tyłku :-p

Liluu - jak ma 38 to podaj, jak mniej to nie dawaj bo organizm wtedy sam walczy. Możliwe że to od zębów, a może to będzie trzydniówka. Ma jakieś inne objawy?

reklama
Lori nie ma innych objawów :( a czy moge z nia wyjść na spacer jak ma gorączkę

no i dzisiaj kończymy 6 miesiecy :szok:

Do góry