reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu ja siedzę już w pracy... ogólnie OK ;-)
Biedna Lily, takie upały to też niedobre dla dziecka :no: dorosły się męczy, a co dopiero taki maluszek...

Uuuuuu Paula co to znowu na warcie dzisiaj :no: Biedulko
pa ja wlasnie wykąpałam sie z Lilka dałam jej cyca i teraz spi ufff oby juz do rana

teraz mamy 24 stopnie :szok:A w pokoju mam 28 :crazy: Umieram

Witam wszystkich!

Jestem mamą już od 13 lat :)
A teraz doszedł nam do tego chłopak 3,5m-ca :)
Pozdrowienia dla przyszłych i obecnych mam :)

U nas niby 17 stopni a wiatr zimny :(
Udało nam się z Dannym ledwo z psem wyjść na krótki spacerek starsza już wczoraj pojechała na obóz i tam (okolice Białego Boru) podobno cieplutko...tylko pozazdrościć

Pozdrawiamy

witam wieczorowa porą :-)

Wczoraj po ognisku weszłam na bb, szczeliłam pieknego posta i co ?? I padła mi bateria zanim wysłałam i post się poszedł ciąć... A dziś nie mam siły już nic pisać, więc tylko spokojnej nocki Wam życze i jutro się zamelduję :-)

Liluu - chyba przez tę spiralę pogodową, nie nadążam za nią po prostu, nienawidzę takiej huśtawki,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry