reklama
P
Paula~
Gość
Sylwia niby tak, ale taki tryb życia jest strasznie męczący... Jedyne co mi pozostaje to życzyć Ci siły
A tak w ogóle to: Ilona, Jane, Katy, Losiczka, Roszpunka, Roza, Valkyrie o Axarai już nawet nie wspomnę... gdzie jesteście??? :---( Reszta nieobecnych na co dzień melduje się od czasu do czasu, ale Wy chyba macie nas już w dupce...
A tak w ogóle to: Ilona, Jane, Katy, Losiczka, Roszpunka, Roza, Valkyrie o Axarai już nawet nie wspomnę... gdzie jesteście??? :---( Reszta nieobecnych na co dzień melduje się od czasu do czasu, ale Wy chyba macie nas już w dupce...
P
Paula~
Gość
Sylwia przyjęłaś się w złym czasie Ja 2 lata temu zrobiłam to samo, zaczynałam pracę w czerwcu, tak więc nie miałam nawet okazji uzbierać urlopu ;-)
P
Paula~
Gość
Joasiu szkoda... :-(
-Lorelain-
Fanka BB :)
a ja sie witam bo młody siedzi w wannie to mam chwile ciszy żeby złapać myśli
my mamy od dzisiaj remont, wiec sie od rana ulatniam na ogródek. Wszystkie rzeczy w salonie wiec mnie wkurza ten burdelik bo ja to muszę miec wszystko poukładane a różne dziwne niezidentyfikowane kupeczki wyprowadzają mnie z równowagi
nie mogę się już doczekać efektu końcowego
ewiru - pytałaś mnie o obwód w pasie, a wiec niestety nie mam w domu miarki krawieckiej, ale wczoraj synuś kochany przywiózł mamusi miarkę papierową z leroymerlin iiiiiiiiiiiiiiiiiii? brakło skali bo miarka ma tylko 1 metr
malami - jak tam dzisiaj sytuacja? rodzisz?
truskaffka - ah co za niefart...nie załapałam się na fotki
Paula - że też Ty tak dajesz swojemu szlajać się
Sylwia - jak tam sobie ze wszystkim radzisz?
Katrina - no to teraz juz będzie z górki z chodzeniem ... gratulacje dla małego zdolniachy :-)
my mamy od dzisiaj remont, wiec sie od rana ulatniam na ogródek. Wszystkie rzeczy w salonie wiec mnie wkurza ten burdelik bo ja to muszę miec wszystko poukładane a różne dziwne niezidentyfikowane kupeczki wyprowadzają mnie z równowagi
nie mogę się już doczekać efektu końcowego
ewiru - pytałaś mnie o obwód w pasie, a wiec niestety nie mam w domu miarki krawieckiej, ale wczoraj synuś kochany przywiózł mamusi miarkę papierową z leroymerlin iiiiiiiiiiiiiiiiiii? brakło skali bo miarka ma tylko 1 metr
malami - jak tam dzisiaj sytuacja? rodzisz?
truskaffka - ah co za niefart...nie załapałam się na fotki
Paula - że też Ty tak dajesz swojemu szlajać się
Sylwia - jak tam sobie ze wszystkim radzisz?
Katrina - no to teraz juz będzie z górki z chodzeniem ... gratulacje dla małego zdolniachy :-)
P
Paula~
Gość
Lori nie mam wyjścia, wyjazd służbowy ale już jutro będzie w domu, więc poczuję ulgę
I jak tam, dzieciaki będą miały wspólny pokoik z wydzielonymi miejscami dla każdego, czy osobne? Bo gdzieś mi to umknęło
A co do porządku, to ja jestem straszna... muszę mieć wszystko poukładane na tip top, tam gdzie mi odpowiada to już jest chyba choroba
I jak tam, dzieciaki będą miały wspólny pokoik z wydzielonymi miejscami dla każdego, czy osobne? Bo gdzieś mi to umknęło
A co do porządku, to ja jestem straszna... muszę mieć wszystko poukładane na tip top, tam gdzie mi odpowiada to już jest chyba choroba
-Lorelain-
Fanka BB :)
Paula - pokoik będzie wspólny bo my dopiero co zrobiliśmy sypialnie (juz myslelismy że nam się nie uda z drugim dzieckiem). Będą białe meble, jasne ściany i kolorowe dodatki utrzymane w tonacji zielony, niebieski i czerwony. Puki co Mati będzie miał swoje łóżko ale jak tylko eksmitujemy Lille z sypialni (tak gdzies po 1,5 roku) to zakupimy piętrowe łóżko które już mam upatrzone . U nas w sypilani będzie tylko łóżeczko i mały organizer na przybory pielęgnacyjne i ubranka na aktualny rozmiar, cała reszta będzie juz poukładana w pokoju dziecinnym.
reklama
witam dziewczyny
aż mi głupio pisac bo tyle się tu dzieje a ja nie ogarniam tego. dla mnie doba ostatnio za krótka. jutro mam w koncu wolne więc wpadam tutaj i nadrabiam wszystkie zaaległości.
tymnczasem prosze o wybaczenie. miłego wieczorku. ja spadam juz spać bo wypompowana jestem po ostatnich dniach
aż mi głupio pisac bo tyle się tu dzieje a ja nie ogarniam tego. dla mnie doba ostatnio za krótka. jutro mam w koncu wolne więc wpadam tutaj i nadrabiam wszystkie zaaległości.
tymnczasem prosze o wybaczenie. miłego wieczorku. ja spadam juz spać bo wypompowana jestem po ostatnich dniach
Podziel się: