reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
To ja się podłączę do rozmowy o biuscie, ale w przeciwieństwie do Was bardzo chetnie pozbyłabym się trochę tego balastru, ale pewnie mi po ciąży wrócą do tego co było :-(
Chętnie oddam w dobre ręce trochę biustu, ktoś reflektuje ??

Paula ja choć niby ufam mojemu m, to zazdrośnica jestem, więc stresa bym miała :-)

Liluuu no a jak Lili?/ Po zmianie godziny kąpieli śpi Ci już ?? Zmieniło sie cos na dłużej??

Ewirut aha no to nieźle :tak: u K są też nocki, ale On jak zaprogramuje maszynę (jest operatorem CNC) to zwyczajnie idzie spać- takie nocki to można robić :-p chociaż czasami trzeba się nieźle naobliczać, żeby ją ustawić, zdarza się, że schodzi na to całe 8 godzin... ale jak trafi się łatwiejsza, to luz blues :-)
Ja na recepcji w hotelu ;-)

edit.:

Rozia
ja też jestem zazdrośnica (w przeciwieństwie do K :oo2:) także swoje przeżywam jak jedzie :-p no, ale wbijam sobie do głowy, że przecież MU UFAM
:laugh2:
Ja chętnie przyjmę trochę biustu :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja to bym mogła pół forum obdzielić i jeszcze by mi zostało... Powiem Wam,że gdyby nie fakt,że się boję, bo to jest jedna z bardziej skomplikowanych operacji w chirurgii plastycznej, to poszłabym na zmniejszanie... Uzbierałabym ta kasę izrobiłambym, ale sie boję :-(

Paula-my pracujemyw firmie produkującej przyprawy, zioła, bakalie... Mój A. jest operatorem takiej maszyny ( bossara) a dziewczyny(pakowaczki) siedza przy tasmie i pakuja do pudelek wyjeżdzajace na tasmie torbebki juz z przyprawa i zgrzane...

Dziewczyny idę sie ogarnąć, bo oglądam siatkę i szału dostaje jak widzę co gamonie robią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: Ja nie wiem co sie z nimi w ty sezonie dzieję :-(

Rozia mi niby nie przeszkadza to, że mam małe A… ale czasami tak myślę, że bym powiększyla gdybym tylko się tak nie bała :-)
O Kurcze, zapomniałam o meczu siatkówki
:szok: zaooglądałam się „Czasu honoru”, ale skoro nie ma na cp patrzeć, to nawet nie włączam TV:-p

Ewirut no to czego się naoglądam to masakra… zwłaszcza na takich imprezkach
:shocked2: A ile śliniących się dziadów muszę przeżyć- makabra :no: Praca ogólnie fajna, ale z niektórych ludzi wychodzi straszne buractwo jak trafiają do hotelu ;-)

reklama
Ej dziewczynki zazdrość nie jest dobra ale jak to piosenka mowi niema miłości bez zazdrości i to jest prawda:tak:

a na kolacje mom krupniok z cebulką i musztardka mńiam :-D

Do góry