reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
To ja się podłączę do rozmowy o biuscie, ale w przeciwieństwie do Was bardzo chetnie pozbyłabym się trochę tego balastru, ale pewnie mi po ciąży wrócą do tego co było :-(
Chętnie oddam w dobre ręce trochę biustu, ktoś reflektuje ??

Paula ja choć niby ufam mojemu m, to zazdrośnica jestem, więc stresa bym miała :-)

Liluuu no a jak Lili?/ Po zmianie godziny kąpieli śpi Ci już ?? Zmieniło sie cos na dłużej??

Ewirut aha no to nieźle :tak: u K są też nocki, ale On jak zaprogramuje maszynę (jest operatorem CNC) to zwyczajnie idzie spać- takie nocki to można robić :-p chociaż czasami trzeba się nieźle naobliczać, żeby ją ustawić, zdarza się, że schodzi na to całe 8 godzin... ale jak trafi się łatwiejsza, to luz blues :-)
Ja na recepcji w hotelu ;-)

edit.:

Rozia
ja też jestem zazdrośnica (w przeciwieństwie do K :oo2:) także swoje przeżywam jak jedzie :-p no, ale wbijam sobie do głowy, że przecież MU UFAM
:laugh2:
Ja chętnie przyjmę trochę biustu :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja to bym mogła pół forum obdzielić i jeszcze by mi zostało... Powiem Wam,że gdyby nie fakt,że się boję, bo to jest jedna z bardziej skomplikowanych operacji w chirurgii plastycznej, to poszłabym na zmniejszanie... Uzbierałabym ta kasę izrobiłambym, ale sie boję :-(

Paula-my pracujemyw firmie produkującej przyprawy, zioła, bakalie... Mój A. jest operatorem takiej maszyny ( bossara) a dziewczyny(pakowaczki) siedza przy tasmie i pakuja do pudelek wyjeżdzajace na tasmie torbebki juz z przyprawa i zgrzane...

Dziewczyny idę sie ogarnąć, bo oglądam siatkę i szału dostaje jak widzę co gamonie robią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: Ja nie wiem co sie z nimi w ty sezonie dzieję :-(

Rozia mi niby nie przeszkadza to, że mam małe A… ale czasami tak myślę, że bym powiększyla gdybym tylko się tak nie bała :-)
O Kurcze, zapomniałam o meczu siatkówki
:szok: zaooglądałam się „Czasu honoru”, ale skoro nie ma na cp patrzeć, to nawet nie włączam TV:-p

Ewirut no to czego się naoglądam to masakra… zwłaszcza na takich imprezkach
:shocked2: A ile śliniących się dziadów muszę przeżyć- makabra :no: Praca ogólnie fajna, ale z niektórych ludzi wychodzi straszne buractwo jak trafiają do hotelu ;-)

reklama
Ej dziewczynki zazdrość nie jest dobra ale jak to piosenka mowi niema miłości bez zazdrości i to jest prawda:tak:

a na kolacje mom krupniok z cebulką i musztardka mńiam :-D

Do góry