reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem dziewczynki ale glodna wiec zaraz do kuchni mykam
Uspilam moja gadzinkę mała wiec mam nadzieje ze juz do rana

poziomki mmmmmmm tego mi tu brakuje i jagód ;-)

reklama
Liluu- zapraszam na poziomki i arbuza i mam jeszcze jabka:tak::-)
Paula-za pierwszym razem jak byla ta impreza to nie mozna bylo , ale teraz juz mozna przychodzic z polowkami:tak: Ja tam nigdy nie mialam z tym problemu my zawsze szlismy razem , bo razem pracujemy:happy::laugh2:

Ewirut no właśnie, jak napisałam to przypomniało mi się, że razem pracujecie ;-)
Mnie najbardziej boli to, że jadą tam też kobiety :-p chociaż generalnie firma bardziej męska, no ale jednak :-)

A cóz to dziewczynki dzisiaj ,żadna z jakim winkiem nie wyskakuje przy wekendzie:shocked2:
Bo ja dzis znowu zaszalej kupilam bezalkoholowe piwko dla siebie i dla meza normalne , a co wkoncu weekend:tak::happy:

Paula- no tak te kobiety, moze nie tak kobiety jak ten alkohol;-)

Ewirut mnie się jakoś nie chce % dzisiaj ;-) ale z soczkiem mogę Ci potowarzyszyć :-)
To prawda, alkohol robi sieczkę z mózgu... oj naoglądam ja się w pracy tych wyjazdów integracyjnych i szkoleniowych... :dry: z tym, że mój K ma baaaardzo mocną głowę, jak z Nim jestem już prawie 3,5 roku to jeszcze nigdy nie widziałam Go pijanego... na prawdę nie wiem ile by musiał wlać w siebie, żeby się upił :szok: ale to dobrze :laugh2:

Paula- oj ja na naszych też widzialam co tam sie wyprawia;-) A co chodzi o mojego to zależy od dnia, czasem szybko zdarza mu sie odpłynąc a czasem daje rade:tak:
Ja teraz poijam kefirek, bo piwko zostawiłam jak maz wróci:tak::-)

Ciekawe co nasza liluu dobrego nam zrobi amciu?

reklama
Do góry