reklama
P
Paula~
Gość
LiLuu co dobrego będziesz szamała? :-)
Życzę Ci tego, aby Lily spala do rana
Życzę Ci tego, aby Lily spala do rana
ewirut1
Fanka BB :)
Liluu- zapraszam na poziomki i arbuza i mam jeszcze jabka:-)
Paula-za pierwszym razem jak byla ta impreza to nie mozna bylo , ale teraz juz mozna przychodzic z polowkami Ja tam nigdy nie mialam z tym problemu my zawsze szlismy razem , bo razem pracujemy
Paula-za pierwszym razem jak byla ta impreza to nie mozna bylo , ale teraz juz mozna przychodzic z polowkami Ja tam nigdy nie mialam z tym problemu my zawsze szlismy razem , bo razem pracujemy
P
Paula~
Gość
Ewirut no właśnie, jak napisałam to przypomniało mi się, że razem pracujecie ;-)
Mnie najbardziej boli to, że jadą tam też kobiety chociaż generalnie firma bardziej męska, no ale jednak :-)
Mnie najbardziej boli to, że jadą tam też kobiety chociaż generalnie firma bardziej męska, no ale jednak :-)
ewirut1
A cóz to dziewczynki dzisiaj ,żadna z jakim winkiem nie wyskakuje przy wekendzie
Bo ja dzis znowu zaszalej kupilam bezalkoholowe piwko dla siebie i dla meza normalne , a co wkoncu weekend
Paula- no tak te kobiety, moze nie tak kobiety jak ten alkohol;-)
Bo ja dzis znowu zaszalej kupilam bezalkoholowe piwko dla siebie i dla meza normalne , a co wkoncu weekend
Paula- no tak te kobiety, moze nie tak kobiety jak ten alkohol;-)
P
Paula~
Gość
Ewirut mnie się jakoś nie chce % dzisiaj ;-) ale z soczkiem mogę Ci potowarzyszyć :-)
To prawda, alkohol robi sieczkę z mózgu... oj naoglądam ja się w pracy tych wyjazdów integracyjnych i szkoleniowych... z tym, że mój K ma baaaardzo mocną głowę, jak z Nim jestem już prawie 3,5 roku to jeszcze nigdy nie widziałam Go pijanego... na prawdę nie wiem ile by musiał wlać w siebie, żeby się upił ale to dobrze
To prawda, alkohol robi sieczkę z mózgu... oj naoglądam ja się w pracy tych wyjazdów integracyjnych i szkoleniowych... z tym, że mój K ma baaaardzo mocną głowę, jak z Nim jestem już prawie 3,5 roku to jeszcze nigdy nie widziałam Go pijanego... na prawdę nie wiem ile by musiał wlać w siebie, żeby się upił ale to dobrze
ewirut1
Paula- oj ja na naszych też widzialam co tam sie wyprawia;-) A co chodzi o mojego to zależy od dnia, czasem szybko zdarza mu sie odpłynąc a czasem daje rade
Ja teraz poijam kefirek, bo piwko zostawiłam jak maz wróci:-)
Ciekawe co nasza liluu dobrego nam zrobi amciu?
Ja teraz poijam kefirek, bo piwko zostawiłam jak maz wróci:-)
Ciekawe co nasza liluu dobrego nam zrobi amciu?
P
Paula~
Gość
Ewirut no to zdrówko :-)
Też czekam na kolacyjkę w wydaniu LiLuu ;-) Muszę szybko nadrobić te 2 kg
Też czekam na kolacyjkę w wydaniu LiLuu ;-) Muszę szybko nadrobić te 2 kg
ewirut1
Paula- no siup
Ciekawe czy sie pochwali co zrobila
Ciekawe czy sie pochwali co zrobila
reklama