reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
przylaczam sie do tych z A:-):-) chociaz teraz sa coraz wieksze:-):-) wiec fajnie miec to cos :-) pelniejsze... chociaz przez pare miesiecy...
a co do wagi to z mojego 52 kg zrobi sie pewno +25 kg bo w ciazy to u mnie normalne...:-)

Joasiu witaj w klubie :-)
Ja mam nadzieję, że chociaż w ciąży uda mi się nacieszyć przynajmniej tym B :-p
No coś Ty :szok: patrząc na Ciebie teraz, aż nie chce się wierzyć, że jesteś w stanie tyle przytyć :no:

PAULA - zjadlam jablko i jakos ociupinke lepiej, no przynajmniej na moment, mnie ssie tym bardziej ze jeszcze moja mala ksiezniczka sporo mleka ze mnie ciagnie.
JOASIU - spoko spoko urodzisz to zrzucisz :-D

ja jestem z tych podobno niedozywionych...ale w ciazy to norma 25 ..tylko ze 2 mies i wracam do wagi...chyba ze twraz bedzie inaczej...:-):-) ale chociaz przypomne sobie jak to jest miec cycki :-):-):-)

Paula - mi najbardziej piersi urosły w ciąży z Magdą. Zawsze miałam takie B, a z Magdą to nie wiem jaki to rozmiar był, bo pasowały na mnie tylko biustonosze takie w fasonie Babcinym (wtedy jakaś inna numeracja była). W ciąży z Kubusiem to też takie DD miałam, teraz mam C/D - zależy jaki biustonosz, ale "chodzę" teraz w wadze średniej hihi.
Żeby nie było wklajam Wam fotkę, robiona 2 dni przed wylotem, do Irl - pożegnanie w pracy:

hejoooo

żeby nie było...ja przy weekendzie wpadam z lampką wina:cool2: a właściwie już drugą:cool2:
D mi tu leży i smarka, kaszle aaaa feee zaraz go wygonię spać na balkon:-p

bujaliśmy się dziś z Melką i Matim po znajomych :p a potem miałam imprezkę rady rodziców w przedszkolu :cool2::-p D ładnie dzieciaki obrobił, nakarmił, położył...noooo dobraaaa to go nie wygonię na balkon:-p

spokojnej nocki kobietki :*

Katrina Fiuuuu fiuuuu ślinka cieknie:-p:tak::-)

reklama
Marysiu jabłuszko też słodkie :-)

Joasiu a może teraz będzie syn i będzie inaczej?
:tak:

Dobra Miśki, ja się powoli oddalam z posterunku, czas spać
;-)
Do juterka
:-)
Kolorowych snów :*

edit.:

Katrina laseczka jak się patrzy :-) super!
Ja to chyba nigdy nie będę miała C... ale pomarzyć można
:laugh2:

Truskafffka zdrówka dla szanownego małżonka ;-)

Oki uciekam :*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry