reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
przylaczam sie do tych z A:-):-) chociaz teraz sa coraz wieksze:-):-) wiec fajnie miec to cos :-) pelniejsze... chociaz przez pare miesiecy...
a co do wagi to z mojego 52 kg zrobi sie pewno +25 kg bo w ciazy to u mnie normalne...:-)

Joasiu witaj w klubie :-)
Ja mam nadzieję, że chociaż w ciąży uda mi się nacieszyć przynajmniej tym B :-p
No coś Ty :szok: patrząc na Ciebie teraz, aż nie chce się wierzyć, że jesteś w stanie tyle przytyć :no:

PAULA - zjadlam jablko i jakos ociupinke lepiej, no przynajmniej na moment, mnie ssie tym bardziej ze jeszcze moja mala ksiezniczka sporo mleka ze mnie ciagnie.
JOASIU - spoko spoko urodzisz to zrzucisz :-D

ja jestem z tych podobno niedozywionych...ale w ciazy to norma 25 ..tylko ze 2 mies i wracam do wagi...chyba ze twraz bedzie inaczej...:-):-) ale chociaz przypomne sobie jak to jest miec cycki :-):-):-)

Paula - mi najbardziej piersi urosły w ciąży z Magdą. Zawsze miałam takie B, a z Magdą to nie wiem jaki to rozmiar był, bo pasowały na mnie tylko biustonosze takie w fasonie Babcinym (wtedy jakaś inna numeracja była). W ciąży z Kubusiem to też takie DD miałam, teraz mam C/D - zależy jaki biustonosz, ale "chodzę" teraz w wadze średniej hihi.
Żeby nie było wklajam Wam fotkę, robiona 2 dni przed wylotem, do Irl - pożegnanie w pracy:

hejoooo

żeby nie było...ja przy weekendzie wpadam z lampką wina:cool2: a właściwie już drugą:cool2:
D mi tu leży i smarka, kaszle aaaa feee zaraz go wygonię spać na balkon:-p

bujaliśmy się dziś z Melką i Matim po znajomych :p a potem miałam imprezkę rady rodziców w przedszkolu :cool2::-p D ładnie dzieciaki obrobił, nakarmił, położył...noooo dobraaaa to go nie wygonię na balkon:-p

spokojnej nocki kobietki :*

Katrina Fiuuuu fiuuuu ślinka cieknie:-p:tak::-)

reklama
Marysiu jabłuszko też słodkie :-)

Joasiu a może teraz będzie syn i będzie inaczej?
:tak:

Dobra Miśki, ja się powoli oddalam z posterunku, czas spać
;-)
Do juterka
:-)
Kolorowych snów :*

edit.:

Katrina laseczka jak się patrzy :-) super!
Ja to chyba nigdy nie będę miała C... ale pomarzyć można
:laugh2:

Truskafffka zdrówka dla szanownego małżonka ;-)

Oki uciekam :*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry