reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula- ja chyba nie bede ryzykowac;-)
to wkurza strasznie jak sie tak czepiaja:tak: My z moim pracujemy razem i juz dlugo przed slubem mieszkalismy razem, to potrafili nawet powiedziec , ze moj mi jesc nie daje i zamyka lodówke:wściekła/y:

reklama
Katrina cichutko wierzę, że mam geny po mamie :laugh2: ale życie pokarze ;-)

Ostatnio trochę się przeraziłam, bo weszłam na wagę i miałam 49kg... :szok: wystraszyłam się na poważnie... ale nie dojadam tak na co dzień przez pracę, zwłaszcza jak mam dniówki, to potrafię nie jeść cały dzień :hmm: bo i nie ma kiedy... aleeeee jak tylko jestem w domu to nadrabiam zaległości :-p

edit.:

Ewirut
ludzie potrafią być okropni... nawet w pewnych atutach człowieka doszukują się nie wiadomo czego :eek:
To podrzuć mi te poziomy :sorry: ja je wezmę na testing :laugh2:

Paula - wlasnie sie skusilam i jeszcze zyje wiec chyba jest ok:cool:
Ja mam nadzieje , ze po ciazy choc troszke piersi mi zostaną, ale chyba to złudne marzenia , bo jak na razie to nie chca za bardzo rosnąc:no:

Ewirut gdyby coś Ci się działo to dawaj znać :tak: chociaż wydaje mi się, że dla dobra wnuka, nie podtruwa Cię :-)
Ojjjjjj też mi się marzy chociaż B... ale to raczej marzenia ściętej głowy w moim przypadku :rolleyes2: mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda ;-)

Ewirut ja już pogodziłam się z tym, że umrę z moim małym A :tak: ale warto mieć marzenia ;-) może życie mnie zaskoczy :laugh2:

Chyba zostałyśmy same...

Paula-mi tez juz to male A nie przeszkadza mój A. nie narzeka podobaja mu sie to wiec czego chciec wiecej:-D
A Ty nie boisz sie puszczac tego swojego puzla na te wyjazdy integracyjne?:-p

A gdzie nasza lili???

Ewirut jakoś nie... nie lubię jak wyjeżdża (raz do roku mają taki wyjazd), ale ufam mu :tak: co zrobić, jak mus to mus ;-)

LiLuu pewnie zaabsorbowana przez Lily :-)

Paula- my tez mamy w pracy takie imprezy intefracyje , ale to w takim sensie ze wynajmuja jakis lokalorkiestre ,jedzonko i tam sie ludziska bawia i nie tylko;-):cool2::shocked2:

No tak pewnie mala artystka nie spi jeszcz:-):tak:

reklama
Ewirut a to Puzel zawsze ma wyjazdowe, połączone ze szkoleniem itd. Szkoda, że nie mogą zabrać swoich połówek... :unsure: ale to pewnie dlatego, że jest to niby wyjazd głównie szkoleniowy :-p
A Wy macie te imprezy z połówkami?

Do góry