reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut tak uwielbiam arbuza, a jeszcze takiego zimnego z zamrażarki jak jest upał to już w ogóle, dała bym się za takiego pokroić mmmmm :-p:rolleyes2:

reklama
Paula- w sumie to nic ciekawego, głównie to jedzonko, bo ze mnie nie zły głodomoerk jest od zawsze:tak:Ja to cały czas musze miec cos po reka do podjadania:laugh2:
A tak dla siebie to nic za bardzo , szykuje sie juz po malu na porodówke dzis kupilam podklady poporodowe i takie tam przybory:szok:
A dladzidzi pieluszki tetrowe:tak::-D
Tylko nie bij:sorry::no:

A Ty dzis w domu nie u puzla?

Ewirut jak obiecasz, że się poprawisz to nie będę biła :-)
Jak to K mówi: "Taniej ubrać niż wyżywić" :laugh2: - mam to samo :-p
Ja w domu cały weekend, bo Puzel na szkoleniu integracyjnym (po raz enty) ;-) ale w poniedziałek rano do Niego jadę
:rolleyes2:

Paula- a to pełnimy dzis dyzur?
U mnie to sie mówi "taniej ubierać niz karmic"
Wiesz taki ze mnie glodomor a waga zawsze stoi w miejscu nigdy w życiu nie mialam problemu z wagą:no::-) i nigdy nie wazyła wiecej niz 52kg no teraz 56ale jestem w ciazy no to zrozumiałe jest:-)

Ewirut oczywiście, pełnimy wartę :tak:
U mnie z waga dokładnie tak samo jak u Ciebie, mój max to 51kg i tak już od kilku ładnych lat, chociaż to trochę mało do mojego wzrostu, ale co ja zrobię, że przytyć nie mogę... :-(

Gdyby któraś miała ochotę to zapraszam, bo właśnie się posilam o tym (wzór tylko, bo K zabrał aparat i nie mam jak zrobić swojej foty)
;-)
IMGP2280.JPG

Załączniki

• IMGP2280.JPG
    IMGP2280.JPG
    29,4 KB · Wyświetleń: 17
Paula-ale ty sobie dogadzasz, i czy to przypadkiem nie zachcianki;-)
A wlasnie moja cudowna tesciowa przyniosła mi poziomki :szok: Tylko nie wiem czy je jesc , bo moga byc skarzone;-):sorry:
Jesli chodzi o wage to ja tez nie moge przytyc w pracy to juz sie mnie czepili , że mam tasiemca:wściekła/y:Ale co to ludzie z zazdrosci nie wymysla:szok::no:

Paula ja miałam tak samo 57 kg przy 171 wzrostu i za cholery przybyć nie mogłam do czasu :tak: Teraz 83 kg i końca nie widac

Ewirut eeee chyba nie :-p może prędzej po tym cyklu będą ;-)
Ja bym wrzątkiem przelała na odkażenie i zjadła :-) jad powinien zejść :laugh2:
Powiem Ci, że mam to samo... w pracy to są osoby które cały czas by gadały jaka to chuda jestem, za każdym razem kiedy mnie zobaczą :huh: już mnie kurw.ica bierze czasami... jakby nie mieli innych tematów :wściekła/y: a jak zazdroszczą, to niech się za siebie wezmą :sorry: już nie wiem jak te komentarze interpretować... są osoby które nic nie gadają, a są takie które tylko tym się zajmują- masakra :eek:

edit.:

LiLuu
może ja też tak będę miała, kto to wie
;-)

reklama
Spoko, jeszcze kilka lat, kilka ciąż i dacie radę, będziecie się zastanawiać jak to zgubić. Jak tu przyleciałam to ważyłam 55kg, a teraz... 68kg. I wtedy też jadłam co chciałam i ile chciałam.

Do góry