reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Liluu - chyba wzięłam nie swoją mietłę i źle mnie zawiozła, WYBACZ!!!

Rozia - ja kupiłam Samsunga Galaxy s 3 mini - bo trójka, nie dość, że prawie dwa razy tyle kosztowała, to w dodatku za duży jest ten telefon dla mnie. Ja muszę mieć taki, żeby mi się w jednej ręce zmieścił jak będę chciała rozmawiać.
Jestem zadowolona, tylko bateria szybko się wyczerpuje, chyba za dużo aplikacji jest włączonych.

Paula - oj jakby mi się tak mój chłop nie zameldował, że żyje, to dni Jego byłyby policzone.

Ada - wpadaj jak tylko Ci czas pozwala, z racji Twojego stanu nikt Ci pupy nie przetrzepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina wczoraj grzecznie zdał sprawozdanie jak dojechał :tak: a dzisiaj nadrobił zaległości przed chwilą więc dostał rozgrzeszenie :laugh2: ale już mnie wku.rw łapał :-p

Katrina powiem Ci, że chyba coś w tym jest :-p czasami się nie odzywam, żeby to On pierwszy napisał, a jak już w końcu zmięknę i wysyłam smsa, to w tym samym momencie przychodzi od Niego :laugh2:
Albo dzisiaj, już miałam wku.rwa i zbierałam się w sobie aby napisać do Niego co się dzieje, to zadzwonił :-)

A jak tam dzieciaczki, zdrowe?

Paula myśle ze nie :no: W weekendy strasznie tu cicho ostatnio mi Ewirut towarzyszyła ale jej puzel chyba w pracy był

Paula, Liluu - no mu jednym lapkiem dzielimy się we troje, mała chwilkę bajki pooglądała, potem szanowny monsz coś przeglądał i dopiero co sie dopchałam,

Liluu - wiesz smartfon ma tyle funkcji, że po prostu bateria szybciej pada

reklama
Katrina no w takim wypadku to zrozumiałe, że Cię nie ma- masz wybaczone :-)

Im nowszy telefon z większą ilością funkcji tym bateria krócej trzyma
:tak: nie ma to jak stara poczciwa nokia 3310 :laugh2:

Do góry