reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Liluu - chyba wzięłam nie swoją mietłę i źle mnie zawiozła, WYBACZ!!!

Rozia - ja kupiłam Samsunga Galaxy s 3 mini - bo trójka, nie dość, że prawie dwa razy tyle kosztowała, to w dodatku za duży jest ten telefon dla mnie. Ja muszę mieć taki, żeby mi się w jednej ręce zmieścił jak będę chciała rozmawiać.
Jestem zadowolona, tylko bateria szybko się wyczerpuje, chyba za dużo aplikacji jest włączonych.

Paula - oj jakby mi się tak mój chłop nie zameldował, że żyje, to dni Jego byłyby policzone.

Ada - wpadaj jak tylko Ci czas pozwala, z racji Twojego stanu nikt Ci pupy nie przetrzepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina wczoraj grzecznie zdał sprawozdanie jak dojechał :tak: a dzisiaj nadrobił zaległości przed chwilą więc dostał rozgrzeszenie :laugh2: ale już mnie wku.rw łapał :-p

Katrina powiem Ci, że chyba coś w tym jest :-p czasami się nie odzywam, żeby to On pierwszy napisał, a jak już w końcu zmięknę i wysyłam smsa, to w tym samym momencie przychodzi od Niego :laugh2:
Albo dzisiaj, już miałam wku.rwa i zbierałam się w sobie aby napisać do Niego co się dzieje, to zadzwonił :-)

A jak tam dzieciaczki, zdrowe?

Paula myśle ze nie :no: W weekendy strasznie tu cicho ostatnio mi Ewirut towarzyszyła ale jej puzel chyba w pracy był

Paula, Liluu - no mu jednym lapkiem dzielimy się we troje, mała chwilkę bajki pooglądała, potem szanowny monsz coś przeglądał i dopiero co sie dopchałam,

Liluu - wiesz smartfon ma tyle funkcji, że po prostu bateria szybciej pada

reklama
Katrina no w takim wypadku to zrozumiałe, że Cię nie ma- masz wybaczone :-)

Im nowszy telefon z większą ilością funkcji tym bateria krócej trzyma
:tak: nie ma to jak stara poczciwa nokia 3310 :laugh2:

Do góry