reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)

Mnie też mało,ale mnie to ciągle w domu nie ma a jak jestem przy kompie to fb zdążę przejrzeć i zaraz mały ciągnie, broi, włazi gdzie nie potrzeba albo marudzi i niestety trzeba się nim zająć.Dziś mieliśmy fatalną noc, ciekawe czy to już wina trójek? mamy już 12 ząbków. Jutro jedziemy do mojej chrześniaczki na 10 urodziny a za tydzień wesele. Antoni już nie tylko chodzi ale i biega , kolana ma pozdzierane łobuz mały hehe.
Z moją pracą ciągle nic nie wiadomo, niby pewne,że mnie pzryjmą,ale milczą, prawdopodobnie kierownik na urlopie.

Agnes
Oliś już duży już ma prawo dreptać, mamy na czerwcówkach chłopca,który miał 6 miesięcy i chodził przy meblach. Moja córka nie raczkowała a zaczęła chodzić jak miała 9 miesięcy ale się przewróciła i na miesiąc przestała, oficjalnie zaczęła sama dreptać jak miała 10 miesięcy, a Antoni w swoje pierwsze urodziny ruszył.
Pozdrowienia dla wszystkich :)

reklama
To i ja sie witam juz po kawce ;-)

Paula Ty to zakręcona hehehehe to były testy z piłki nożnej :-D:-D,ok ale wybaczone ze pokręcone bo Ty juz pewnie tymi arabusami żyjesz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agnes hehe to Ci Oluś wygibasy robi hehehehe ,teraz to sie zacznie :tak:

Liluu uuuumm pizzza i takie smaki Ty mi tu robisz??????:szok: a Lilka niezła też jest hehehehehe

Lori
????????????????????????????? where are you??????

Rozia a Wy jak tam odpoczynek hehehehehe :-)

ja nadal 2w1 :confused2: ale dzis w nocy mały tak sie spinał ze miałam go całkowicie odznaczonego na brzuchu i widziałam jak lezy :szok: normalnie jakbym wód nie miała ,no i co najgorsze obudziłam sie na plechach :-( a teraz wszystko boli bo tak pouciskał

wczoraj były skurcze przepowiadające cały dzien i to takie bolące

Witam się i ja! Jak chcecie mnie bić za nieobecność nie krępujcie się bo zasługuję :) Ja trochę odpoczywam trochę robię wczoraj wyprałam ciuszki ( dopiero) dziś wyczyściłam wózek myślę że poród już nie długo choć teoretycznie jeszcze 5 tyg. Julkę urodziłam w 38 tyg. ale Lilka chyba będzie wcześniej. Nie wiem czy to możliwe żeby to wiedzieć. Bez nospy nie funkcjonuje a ostatnio to i ona marnie działa .... brzuch na dole boli spina się i jeść nie mogę bo zaraz łazienka i muszla (nie wymioty tylko druga strona atakuje :p) wrzuciłam na fb i tu na galerii zdjęcie brzuchola

Dzień dobry :-)

Martuś no już nie mogę się doczekać powrotu do domu,żeby odpocząć po tym urlopie :-)

katrina mnie sie marzy Samsung galaxy s III :-) jest duży, ale jest super, a w sumie teraz mam sony xperia J i tez jest duży,ale ma kijowy aparat, a mnie najbardziej o aparat chodzilo, a samsung ma swietny aparat :-)

agnes najwyrażniej Olek jest już gotowy do chodzenia :-) Ja wczoraj się spotkałam z koleżanką, która ma córeczkę 10-miesięczna i ta już śmiga jak ta lala :-)

Paula a Ty znowu po nocce, bidoku :-(

Mnie sie dziś śniło,że mój m mnie zdradzał... I to m.in. z ta kol,eżanką, co się wczoraj spotkaliśmy :eek: To już kolejny raz jak mi się śni,że mnie m zdradza :confused2:

Miłego dnia :-)

Ja się witam i melduje :)

ostatnio mniej zaglądałam ponieważ codziennie był rajd po sklepach budowlanych lub meblowych bo jutro zaczynamy remont pokoju dziecinnego. Teraz sobie chałupę wysprzątałam, 5 minut przerwy na dychnięcie i zabieram sie za wynoszenie rzeczy z pokoju Matusia i gdzies to muszę poupychać. Mialam to robić razem z R jak wróci z pracy, ale chce mu zrobić niespodziankę i już będzie jedno do przodu. Wedy juz tylko meble porozkręca i powynosi .... oby na śmietnik :-p

tyle pisania i wcielo:-(

witam kobietki..
my juz po zakonczeniu roku..normalnie z corci jestem dumna..zdolniara po mamusi hihi:-)

ja cos drugi dzien sie zle czuje..cos mnie muli..:-:)-(

wiec dzis swieto w domu laski sobie pizze na obiad wymyslily..wiec zamowie..i bedzie czas polezec:-):-):-)
a jeszcze przez weekend czeka mnie malowanie biura i skladanie mebli..

oczywiscie drugi dzien nie moge sie do szpitala dodzwonic.zeby wozyte umowic..nikt tel nie odbiera..jakie to wszystko zapracowane.:-):-)..pewnie szybciej bym dojechala te 100 km:-):-)
milego dnia...

Dzien doberek - PAULA u nas nie pada ale ze sloncem szalu nie ma, a z tymi fotkami to tak to sama sie doczekac nie moge, no ale wujo ma pewnie duzo roboty to i czasu nie ma.
ADA - wszystko jest mozliwe :-)
JOASIU - gratki dla cory zdolniachy

Dzień dobry :-)

Violu a wiesz mniej więcej kiedy będzie odpowiedź w sprawie pracy?
:confused:
Ale masz małego urwisa, ale to dobrze
:tak:

Marta kuźwa co mi się to dzieje??
:oo2::unsure: To pewnie dlatego, że ostatnio oglądałyśmy jaki z Niego pływak :tak: Przepraszam… :sorry::zawstydzona/y:Wstyd mi, naprawdę :zawstydzona/y:
Wytrzymaj jeszcze troszkę :* Nóżki pozaciskaj ;-)

Ada gdybyś nie była w ciąży to byś dostała mega lanie
:laugh2: Ale w takim wypadku jesteś chroniona :cool2:
Brzuszek śliczny

Rozia dziękuję, że mnie żałujesz
:tak: ale już niedługo (jak będę kiedyś narzekała, że mi się nudzi to bij ile wlezie) :laugh2:
Ustaliliśmy z K, że pierwsze 3 miesiące odpocznę, a później będę szukała pracy :blink: No chyba, że wcześniej trafi się coś godnego uwagi, to od razu biorę się do roboty
Kochana ustalmy, że sny interpretuje się odwrotnie
:-)

Lori nie przepracuj nam się
:no: :*

Joasiu mówisz, że po mamusi? No jakże by inaczej
:-)

Marysiu jeszcze chwilę zaczekamy
;-)
U mnie niestety pada, siempi, kropi i tak w kółko z małymi przerwami
:hmm: no i zimno 13’C :rolleyes2:

A mój szanowny Puzel jeszcze się dzisiaj nie odezwał z wyjazdu
:wściekła/y::crazy::angry: Ja mu dam!!! :laugh2:

Miłego Dzionka :* Ja dopiero do pracy w niedzielę na noc, także będę częstym gościem weekendowym na forum. Dyżur uważam za rozpoczęty
:rofl2:

PAULA - dyzurna nr 1 ostatniego weekendu czerwca :)
my w niedziele jedziemy do mojej mamci bo ma urodzinki :) a teraz pomykam szybciutko na zakupy bo swiatlo w lodowce i powietrze w chlebaku a jam glodna - dobrze ze dziecki chooc mialy obiadek :) mniejsze spi, wieksze sie bawi a najwieksze....giercowanie na kompie - eh faceci...
A nie wiem czy mowilam, bo skleroza nie boli,
ale w Jana pokazal sie drugi zabek takze mamy 2 na gorze :)

reklama
Marysia hahaha idealnie to nazwałaś :-)
No to w weekend nie będziesz się nudziła ;-)
Gratuluję zębolka :*

Puzel dzwonił przed chwilą, także wszystkie grzechy ma wybaczone chłopisko :laugh2:
Coś czuję, że spędzę tutaj samotny weekend na dyżurze :shocked2:

Do góry