reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)

Mnie też mało,ale mnie to ciągle w domu nie ma a jak jestem przy kompie to fb zdążę przejrzeć i zaraz mały ciągnie, broi, włazi gdzie nie potrzeba albo marudzi i niestety trzeba się nim zająć.Dziś mieliśmy fatalną noc, ciekawe czy to już wina trójek? mamy już 12 ząbków. Jutro jedziemy do mojej chrześniaczki na 10 urodziny a za tydzień wesele. Antoni już nie tylko chodzi ale i biega , kolana ma pozdzierane łobuz mały hehe.
Z moją pracą ciągle nic nie wiadomo, niby pewne,że mnie pzryjmą,ale milczą, prawdopodobnie kierownik na urlopie.

Agnes
Oliś już duży już ma prawo dreptać, mamy na czerwcówkach chłopca,który miał 6 miesięcy i chodził przy meblach. Moja córka nie raczkowała a zaczęła chodzić jak miała 9 miesięcy ale się przewróciła i na miesiąc przestała, oficjalnie zaczęła sama dreptać jak miała 10 miesięcy, a Antoni w swoje pierwsze urodziny ruszył.
Pozdrowienia dla wszystkich :)

reklama
To i ja sie witam juz po kawce ;-)

Paula Ty to zakręcona hehehehe to były testy z piłki nożnej :-D:-D,ok ale wybaczone ze pokręcone bo Ty juz pewnie tymi arabusami żyjesz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agnes hehe to Ci Oluś wygibasy robi hehehehe ,teraz to sie zacznie :tak:

Liluu uuuumm pizzza i takie smaki Ty mi tu robisz??????:szok: a Lilka niezła też jest hehehehehe

Lori
????????????????????????????? where are you??????

Rozia a Wy jak tam odpoczynek hehehehehe :-)

ja nadal 2w1 :confused2: ale dzis w nocy mały tak sie spinał ze miałam go całkowicie odznaczonego na brzuchu i widziałam jak lezy :szok: normalnie jakbym wód nie miała ,no i co najgorsze obudziłam sie na plechach :-( a teraz wszystko boli bo tak pouciskał

wczoraj były skurcze przepowiadające cały dzien i to takie bolące

Witam się i ja! Jak chcecie mnie bić za nieobecność nie krępujcie się bo zasługuję :) Ja trochę odpoczywam trochę robię wczoraj wyprałam ciuszki ( dopiero) dziś wyczyściłam wózek myślę że poród już nie długo choć teoretycznie jeszcze 5 tyg. Julkę urodziłam w 38 tyg. ale Lilka chyba będzie wcześniej. Nie wiem czy to możliwe żeby to wiedzieć. Bez nospy nie funkcjonuje a ostatnio to i ona marnie działa .... brzuch na dole boli spina się i jeść nie mogę bo zaraz łazienka i muszla (nie wymioty tylko druga strona atakuje :p) wrzuciłam na fb i tu na galerii zdjęcie brzuchola

Dzień dobry :-)

Martuś no już nie mogę się doczekać powrotu do domu,żeby odpocząć po tym urlopie :-)

katrina mnie sie marzy Samsung galaxy s III :-) jest duży, ale jest super, a w sumie teraz mam sony xperia J i tez jest duży,ale ma kijowy aparat, a mnie najbardziej o aparat chodzilo, a samsung ma swietny aparat :-)

agnes najwyrażniej Olek jest już gotowy do chodzenia :-) Ja wczoraj się spotkałam z koleżanką, która ma córeczkę 10-miesięczna i ta już śmiga jak ta lala :-)

Paula a Ty znowu po nocce, bidoku :-(

Mnie sie dziś śniło,że mój m mnie zdradzał... I to m.in. z ta kol,eżanką, co się wczoraj spotkaliśmy :eek: To już kolejny raz jak mi się śni,że mnie m zdradza :confused2:

Miłego dnia :-)

Ja się witam i melduje :)

ostatnio mniej zaglądałam ponieważ codziennie był rajd po sklepach budowlanych lub meblowych bo jutro zaczynamy remont pokoju dziecinnego. Teraz sobie chałupę wysprzątałam, 5 minut przerwy na dychnięcie i zabieram sie za wynoszenie rzeczy z pokoju Matusia i gdzies to muszę poupychać. Mialam to robić razem z R jak wróci z pracy, ale chce mu zrobić niespodziankę i już będzie jedno do przodu. Wedy juz tylko meble porozkręca i powynosi .... oby na śmietnik :-p

tyle pisania i wcielo:-(

witam kobietki..
my juz po zakonczeniu roku..normalnie z corci jestem dumna..zdolniara po mamusi hihi:-)

ja cos drugi dzien sie zle czuje..cos mnie muli..:-:)-(

wiec dzis swieto w domu laski sobie pizze na obiad wymyslily..wiec zamowie..i bedzie czas polezec:-):-):-)
a jeszcze przez weekend czeka mnie malowanie biura i skladanie mebli..

oczywiscie drugi dzien nie moge sie do szpitala dodzwonic.zeby wozyte umowic..nikt tel nie odbiera..jakie to wszystko zapracowane.:-):-)..pewnie szybciej bym dojechala te 100 km:-):-)
milego dnia...

Dzien doberek - PAULA u nas nie pada ale ze sloncem szalu nie ma, a z tymi fotkami to tak to sama sie doczekac nie moge, no ale wujo ma pewnie duzo roboty to i czasu nie ma.
ADA - wszystko jest mozliwe :-)
JOASIU - gratki dla cory zdolniachy

Dzień dobry :-)

Violu a wiesz mniej więcej kiedy będzie odpowiedź w sprawie pracy?
:confused:
Ale masz małego urwisa, ale to dobrze
:tak:

Marta kuźwa co mi się to dzieje??
:oo2::unsure: To pewnie dlatego, że ostatnio oglądałyśmy jaki z Niego pływak :tak: Przepraszam… :sorry::zawstydzona/y:Wstyd mi, naprawdę :zawstydzona/y:
Wytrzymaj jeszcze troszkę :* Nóżki pozaciskaj ;-)

Ada gdybyś nie była w ciąży to byś dostała mega lanie
:laugh2: Ale w takim wypadku jesteś chroniona :cool2:
Brzuszek śliczny

Rozia dziękuję, że mnie żałujesz
:tak: ale już niedługo (jak będę kiedyś narzekała, że mi się nudzi to bij ile wlezie) :laugh2:
Ustaliliśmy z K, że pierwsze 3 miesiące odpocznę, a później będę szukała pracy :blink: No chyba, że wcześniej trafi się coś godnego uwagi, to od razu biorę się do roboty
Kochana ustalmy, że sny interpretuje się odwrotnie
:-)

Lori nie przepracuj nam się
:no: :*

Joasiu mówisz, że po mamusi? No jakże by inaczej
:-)

Marysiu jeszcze chwilę zaczekamy
;-)
U mnie niestety pada, siempi, kropi i tak w kółko z małymi przerwami
:hmm: no i zimno 13’C :rolleyes2:

A mój szanowny Puzel jeszcze się dzisiaj nie odezwał z wyjazdu
:wściekła/y::crazy::angry: Ja mu dam!!! :laugh2:

Miłego Dzionka :* Ja dopiero do pracy w niedzielę na noc, także będę częstym gościem weekendowym na forum. Dyżur uważam za rozpoczęty
:rofl2:

PAULA - dyzurna nr 1 ostatniego weekendu czerwca :)
my w niedziele jedziemy do mojej mamci bo ma urodzinki :) a teraz pomykam szybciutko na zakupy bo swiatlo w lodowce i powietrze w chlebaku a jam glodna - dobrze ze dziecki chooc mialy obiadek :) mniejsze spi, wieksze sie bawi a najwieksze....giercowanie na kompie - eh faceci...
A nie wiem czy mowilam, bo skleroza nie boli,
ale w Jana pokazal sie drugi zabek takze mamy 2 na gorze :)

reklama
Marysia hahaha idealnie to nazwałaś :-)
No to w weekend nie będziesz się nudziła ;-)
Gratuluję zębolka :*

Puzel dzwonił przed chwilą, także wszystkie grzechy ma wybaczone chłopisko :laugh2:
Coś czuję, że spędzę tutaj samotny weekend na dyżurze :shocked2:

Do góry