reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula a nam co roku nad morzem u nas leje deszcz :wściekła/y: wiec wolę arabusów :-D

a po zielonej szkole ok zadowolona cała klasa :tak:

Mi nie chce sie na te testy dzis z nim jechac ale tak mnie meczy :-:)-( a G do 22 w pracy a kto inny nie ma z nim jechać :-( a ja tez nie za fajnie sie czuje zeby autem smigac :no:

EWIRUT - a jakos leci do przodu, tylko zdecydowanie za szybko, ledwo wstaje rano,a tu znow wieczor i trzeba sie klasc spac, nie wiem doba ostatnio za krotka dla mnie mimo ze nic nadzwyczajnego sie n ie dzieje. Nawet na bb rzadzko bywam i wciaz musze nadrabiac. Synio ma juz wakacje przedszkolne wiec i ja pospie z rana :) malutka ma juz dwa zabki i lada moment 3ci wyjdzie :). Nadal czekam na fotki z chrzcin zeby Wam pokazac.
DZIAMA - gdzire sie podziewasz ? grzejecie loze malzenskie z mezem ? :-D:-D:-D
MALA MI - jeszcze chwila i bedziesz tulila swojego szkrabula, a potem czas na EWIRUT :-) czekam z niecierpliwoscia
LORI - sliczny brzuszek a malutka miodek :-D

Oj dziewczyny , ale dzis marudna jestem . Ani lezec ani siedziec nic mi nie pasuje dzis :no: Juz mam dosc tego mulenia...
Ciekawe czy kobieta w ciazy moze zażyc krople żołądkowe?

Marysia-Ja jestem na chorobowym siedze w domu i nic takiego nie robie i czas mi tez tak szybko leci , ze nawet nie wiem kiedy minęło mi juz 8 miesiecy prawie na chorobowym:szok: no tak chcielibysmy juz bardzo zobaczyc zdjecia z chrzcin:tak::tak:

ewirut - u nas dzisiaj szał, jutro koniec roku w szkole, kupiliśmy dla Pań kartki i czekoladki, ale nagle zonk.... przecież Alinka ma jeszcze jedną Panią i właśnie odbyłyśmy pieszą wycieczkę na koniec naszego Town, żeby dokupić komplecik dla trzeciej Pani.
U nas dzis pada na zmianę z siąpi - teraz mży, mała ubrała kalosze, żeby móc skakać po kałużach, super, tylko spodnie trochę mokre.

No i oczywiscie zabawy telefonem ciąg dalszy. Ponieważ nie podobają mi się sygnały w telefonie, to wgrałam sobie kilka piosenek z kompa.
I teraz mam nadzieję, że jak telefon zadzwoni, to zajarzę, że to mój.

katrina- z tymi telefonami to tak jest :-) ja na poczatku bylam ze swojego bardzo zadowolona a teraz juz zaczal sie psuc i musze go wymienic, ale naszczesćie zostyly mi tylko dwa zasileni i sobie wezme cos nowego, bo z tym juz nie idzie wytrzymac:no::wściekła/y:
To dzieciaczki chyba zadowolone , ze wkoncu koniec roku i beda mogly dłuzej po spac, a nie wstawac rano:-)

poldnia mnie nie bylo i ile czytania..my niedawno wrocilismyzzakupow.szybki obiadek iiiii leze..:-):-)

truskaffka - wszystkiego najlepszego dla Amelki..:-):-)

paula- a dziekuje ze pytasz..czuje sie ok..tylko nie wiem czemu :-):-):-) cos szybko sie mecze..i:-):-) co chwila bym spala...:-)
super wakacje sie szykuja..u mnie pewno wybor morze albo gory..ja oczywiscie wolalabym gory ale M twietdzi ze jak dla mnie teraz to morze ..

katrina-nie dziwie ci sie ..ja mam swoj tel od lutego a co chwile cos wynajde w nim i siedze cale wieczory..nie wspomne o grach..jak to moj M mowi zawsze jakas durna znajde a pozniej sie mecze..:-):-)

my tez jutro koniec roku mamy w szkole..wiec trzeba sie wybrac bo corcia swiadectwo z paskiem odbiera i nagrode.:-):-):-).wiec jak tu nie isc..

lece g poczytac..

Martita i jak egzaminy Szymona z pływania, będzie kadra? ;-)

Joasiu ciekawe tylko co z tych naszych wakacji wyjdzie :-D
A Ty Kochana śpij ile wlezie, jak tylko masz czas :tak:
Córa zdolniacha- świadectwo z paskiem to nie byle co :cool2:

Marysiu na fotki czekamy oczywiście z niecierpliwością :tak: ale już chyba bliżej do ich zobaczenia niż dalej? ;-)

Katrina widzę, że opanowujesz telefonik :-)

Ewirut korzystaj z lenistwa puki możesz :tak:

A gdzie nasza LiLuu?? :confused:

W ogóle nieodwiedzające nas dziewczyny- NAWOŁUJĘ WAS!!!!
:angry::angry::angry:

reklama
Dziewczyny padam na pysk :-) cały dzien dzis urzędowaliśmy po gościach i spacerach i teraz ledwo zyje ... Dobrze,że jutro już wracamy do domu :-)

Truskafffka 100 lat dla Amelki :-)

Tyle mi utkwiło w pamięci...

Do góry