reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula a nam co roku nad morzem u nas leje deszcz :wściekła/y: wiec wolę arabusów :-D

a po zielonej szkole ok zadowolona cała klasa :tak:

Mi nie chce sie na te testy dzis z nim jechac ale tak mnie meczy :-:)-( a G do 22 w pracy a kto inny nie ma z nim jechać :-( a ja tez nie za fajnie sie czuje zeby autem smigac :no:

EWIRUT - a jakos leci do przodu, tylko zdecydowanie za szybko, ledwo wstaje rano,a tu znow wieczor i trzeba sie klasc spac, nie wiem doba ostatnio za krotka dla mnie mimo ze nic nadzwyczajnego sie n ie dzieje. Nawet na bb rzadzko bywam i wciaz musze nadrabiac. Synio ma juz wakacje przedszkolne wiec i ja pospie z rana :) malutka ma juz dwa zabki i lada moment 3ci wyjdzie :). Nadal czekam na fotki z chrzcin zeby Wam pokazac.
DZIAMA - gdzire sie podziewasz ? grzejecie loze malzenskie z mezem ? :-D:-D:-D
MALA MI - jeszcze chwila i bedziesz tulila swojego szkrabula, a potem czas na EWIRUT :-) czekam z niecierpliwoscia
LORI - sliczny brzuszek a malutka miodek :-D

Oj dziewczyny , ale dzis marudna jestem . Ani lezec ani siedziec nic mi nie pasuje dzis :no: Juz mam dosc tego mulenia...
Ciekawe czy kobieta w ciazy moze zażyc krople żołądkowe?

Marysia-Ja jestem na chorobowym siedze w domu i nic takiego nie robie i czas mi tez tak szybko leci , ze nawet nie wiem kiedy minęło mi juz 8 miesiecy prawie na chorobowym:szok: no tak chcielibysmy juz bardzo zobaczyc zdjecia z chrzcin:tak::tak:

ewirut - u nas dzisiaj szał, jutro koniec roku w szkole, kupiliśmy dla Pań kartki i czekoladki, ale nagle zonk.... przecież Alinka ma jeszcze jedną Panią i właśnie odbyłyśmy pieszą wycieczkę na koniec naszego Town, żeby dokupić komplecik dla trzeciej Pani.
U nas dzis pada na zmianę z siąpi - teraz mży, mała ubrała kalosze, żeby móc skakać po kałużach, super, tylko spodnie trochę mokre.

No i oczywiscie zabawy telefonem ciąg dalszy. Ponieważ nie podobają mi się sygnały w telefonie, to wgrałam sobie kilka piosenek z kompa.
I teraz mam nadzieję, że jak telefon zadzwoni, to zajarzę, że to mój.

katrina- z tymi telefonami to tak jest :-) ja na poczatku bylam ze swojego bardzo zadowolona a teraz juz zaczal sie psuc i musze go wymienic, ale naszczesćie zostyly mi tylko dwa zasileni i sobie wezme cos nowego, bo z tym juz nie idzie wytrzymac:no::wściekła/y:
To dzieciaczki chyba zadowolone , ze wkoncu koniec roku i beda mogly dłuzej po spac, a nie wstawac rano:-)

poldnia mnie nie bylo i ile czytania..my niedawno wrocilismyzzakupow.szybki obiadek iiiii leze..:-):-)

truskaffka - wszystkiego najlepszego dla Amelki..:-):-)

paula- a dziekuje ze pytasz..czuje sie ok..tylko nie wiem czemu :-):-):-) cos szybko sie mecze..i:-):-) co chwila bym spala...:-)
super wakacje sie szykuja..u mnie pewno wybor morze albo gory..ja oczywiscie wolalabym gory ale M twietdzi ze jak dla mnie teraz to morze ..

katrina-nie dziwie ci sie ..ja mam swoj tel od lutego a co chwile cos wynajde w nim i siedze cale wieczory..nie wspomne o grach..jak to moj M mowi zawsze jakas durna znajde a pozniej sie mecze..:-):-)

my tez jutro koniec roku mamy w szkole..wiec trzeba sie wybrac bo corcia swiadectwo z paskiem odbiera i nagrode.:-):-):-).wiec jak tu nie isc..

lece g poczytac..

Martita i jak egzaminy Szymona z pływania, będzie kadra? ;-)

Joasiu ciekawe tylko co z tych naszych wakacji wyjdzie :-D
A Ty Kochana śpij ile wlezie, jak tylko masz czas :tak:
Córa zdolniacha- świadectwo z paskiem to nie byle co :cool2:

Marysiu na fotki czekamy oczywiście z niecierpliwością :tak: ale już chyba bliżej do ich zobaczenia niż dalej? ;-)

Katrina widzę, że opanowujesz telefonik :-)

Ewirut korzystaj z lenistwa puki możesz :tak:

A gdzie nasza LiLuu?? :confused:

W ogóle nieodwiedzające nas dziewczyny- NAWOŁUJĘ WAS!!!!
:angry::angry::angry:

reklama
Dziewczyny padam na pysk :-) cały dzien dzis urzędowaliśmy po gościach i spacerach i teraz ledwo zyje ... Dobrze,że jutro już wracamy do domu :-)

Truskafffka 100 lat dla Amelki :-)

Tyle mi utkwiło w pamięci...

Do góry