reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula- bedzie wtedy juz biegal maly smyk obok nas:-D:-D

Malami- jak samopoczucie dzis Twoje?

Ja czuje sie drugi dzien nie ciekawie :no: Pol nocy nie spalam , bo maly mi tak wiercil noga w żebra , że nie dalo rady spac, wieczorem mnie mdlilo i teraz znowu zaczyna mnie mdlic:angry: Czyży cos bylo nie tak?

reklama
Ewirut będzie wesoło :-)
Mały coraz większy to i bardziej Go czujesz, pewnie ma coraz mniej miejsca, bidulek :tak: właśnie zerknęłam na Twój suwaczek i już niedużo Ci zostało do porodu :szok:

Paula-tak juz co raz bliżej:szok: Lekarz wczoraj ustalil mi wizyte na 37tydz i mowi do mnie tak , Tylko mam nadzije ze sie jeszcze zobaczymy na wizycie i niee urodzi Pani jeszcze... JA mówie to nie odemnie zalezy:-)
Ale to wspaniale uczucie jak ci sie maluszek w brzuszku wierci:-D:-D

Katrina- Co tam u Ciebie??

Paulus spoko spoko ,dni tak szybko lecą ze sama sie zakręcona robię :-D,kurcze ................. też bym chciała takiego "Lasta" w te wakacje ;-) hmmm ale nie da rady ,no moze jak bedzie wszystko dobrze to w sierpniu do nas nad Pl morze pojedziemy na weekend :sorry2:

Ewirut ja mam skurcze 3 dzień i to bolesne ale jeszcze w dosyc sporych odstepach czasowych ....ale kto wie ,mi niedobrze rano było bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a Pani doktor powiedziała ze jakis wirus Szymka łapie no i do tego tez cos z alergii moze byc ,dostał syropy i zobaczymy ;-)
a jutro ma koniec roku :-)

i dzis jeszcze wiozę go na Orlik na testy bo zbierają młodą kadrę w Wiśle Płock ;-)

reklama
Marta no nie wiem co ja tak zagmatwałam :baffled: W takim razie jak udała się zielona szkoła Szymuśkowi? :-)
Ja bym chciała nad Bałtyk, ale K zdecydowanie nie... Tak więc zdaję się na Niego, co wynajdzie
:-p W sumie Tunezją czy innymi arabusami też nie pogardzę w razie czego :-D
Uuuuuu to będziesz miała sportowca
:cool2: Trzymam kciuki :*

Ewirut a lekarz jaką datę podał?
:confused:

Do góry