reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

yesenia - właśnie o Glucosamine myślałam, na receptę nie wchodzi w grę, bo skąd ja wezmę receptę?, a to, co bez recepty, to mama mi kupi.
Wiesz ja jak się decydowałam na drugie dziecko, to miałam mieszane uczucia, ale jak to się mówi - trzeba spróbować i bez problemu udało się.

Liluu - myslę, ze te ząbki to już u Was lada dzień się pojawią, wtedy troszkę odetchniecie,

A mój łobuziak mały grandzi w łóżeczku i jakoś nie widać po nim, żeby był śpiący.

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia glupot nie czytaj, słuchaj sie nas i swojej intuicji :-)

Katrina powaliłaś mnie tym tekstem :-) A synuś nieźle Ci urzęduje :-) Widzę jak nasza Gwiazda Lili :-)

edith...

dobra, zmykam spać :-) Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Rozia - młody leży, wierci się, bawi (właśnie kupacza walnął), ale już zaczyna się przytulać do pieluszki, to dobry znak.
Generalnie jest grzeczny, ale nie śpi - może rano trochę dłużej pośpi.

hej laseczki...:-):-)
zyje...wszystko ok...:-):-)
tylko jak zawsze cos..wczoraj mialam zakonczenie w przedszkolu, ,,0,,
a sie wszyscy naplakali:-):-) jakos tak wzruszajaco bylo:-):-)

yesenia- witaj...i tak jak dziewczyny mowia nie ma sie co przejmowac..

milego dnia...

jeszcze musze do szpitala dzwonic i umowic sie na badania genetyczne bo mam skierowanie ze wzgledu na wiek :-):-):-):-)

Witam w pochmurny dzionek ;-)

LiLuu przepysznie wygląda chlebek :tak:

Katrina potargałaś mi rajtki swoim tekstem o ch**u :-D:-D:-D ale co prawda to prawda :-p

Yesenia miłej pracy ;-)

Joasiu
jak się czujecie? :*

Mój Puzel jedzie dzisiaj na wyjazd z pracy integracyjno-szkoleniowy do Rzeszowa i mają wycieczkę do Lwowa (ileż można się integrować to nie wiem, bo jeżdżą co roku :-p) i wraca dopiero w niedzielę :szok: Takiemu to dobrze :-)

Miłego Dnia Babulce :-)

Heloł :tak:

ja nadal w dwupaku :-D:baffled: a myslałam ze cos ruszy,niedobrze mi

dzis leze spojenie to juz nie boli tylko nap..... tak ze chodzic nie moge :evil:,jak leze jest ok chociaz mały jak głową kręci to tez boli
no i w nocy przybierał takie pozycje ze juz sama nie wiem jak on to robi

co do włosków Paula,Rozia to moze pozniej wrzuce focie na g bo jestem ostatnio bardzo niefotogeniczna ( zresztą kiedykolwiek byłam :-D ? )

i ide z Szymkiem do lekarza zaraz kaszle smarka juz nie wiem co to !!! 4 tydzien

aaaaaaaaaaaaaaaa i sniło mi sie ze u nas to tak fajnie na wątku ze każda o każdą sie martwi a jak cos sie dzieje to jedna do drugiej eska pisze nawet z końca świata :-):tak: bardzo miły sen :tak:

Yesenia witaj a co do bąbla to ja za chwilę skończę 32 ;-) a pierwszys dzieć juz ma 9 lat :-D

reklama
Martuś to ja czekam na fotkę oczywiście :-)
A kiedy Szymon jedzie na tą kolonię?
A co do snu, no to trochę w nim nawet prawdy :tak:
Kochana już niedługo, dasz radę :* Trzymaj się
:-)

Do góry