reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam! Jestem Anka. Mam 32 lata, męża i 7 letniego synka Miłoszka. Pracuję w aptece. Już od jakiegoś czasu myślę o drugim dziecku ale ciągle nie mogę się zdecydować. Tym razem przeszkodą jest praca. Jak już pisałam pracuję w aptece, a tak dokładniej to w jednej jestem na cały etat a w drugiej dorabiam sobie na 1/3 etatu. To właśnie ta druga praca trochę mnie hamuje. Pracuję w niej od roku, mam umowę do końca sierpnia 2013. Dziś kierownik zaproponował mi dalsze przedłużenie umowy, a że każdy grosz się przyda zgodziłam się. Myślę że to będzie przedłużenie na rok. Czekałam właśnie na jego decyzję, już miałam zaplanowane, że jeśli mi nie przedłuży to na jesień zaczynam starania o drugie dziecko. Dziś pogadałam o tym z mężem, który już bardzo chce mieć drugie dziecko ( ja też !!) Ustaliliśmy że naprawdę nie ma na co dłużej czekać , na przełomie kwietnia- maja 2014 zaczynamy starania. Przez zimę pomogę z tej drugiej aptece, a potem niech się dzieje co chce. Nie mogę już dłużej przekładać tej decyzji. Mam już swoje lata i bardzo chcę mieć drugie dziecko. Przez ten czas będę się starannie przygotowywała. Chcę zmienić dietę i troszkę schudnąć. Zaczynam łykać kwas foliowy. Mam nadzieję że znajdę tu przyjazne duszyczki, które będą mnie wspierały. Ja ze swojej strony zapewniam wsparcie i pomoc farmaceutyczną :) Jeśli chcecie o coś zapytać zapraszam! Życzę Wam Wszystkim powodzenia!

reklama
LiLuu może jak wyjdą Jej ząbki to będzie spokojniejsza :tak:
Ciemny chlebek pieczesz?

Sylwia gratulacje pierwszego ząbka
:-)

Rozia może upiłaś się jeszcze przed wypiciem
:laugh2: to Ci zjawisko :-)

Yesenia witam cieplutko w naszych skromnych progach
;-)

ja się właśnie upajam...uwaga uwaga..grzanym piwem haha
w zeszłym tygodniu taki upał, że grzane piwo było dalekim wspomnieniem, a dziś proszę bardzo tadaaam

D coś przeziębiony, i sobie zrobił piwko..nabrałam ochoty i ja, a że reflektuje się za ostatnie "fanaberie" to mi zrobił wypasione :p

Sylwia Gratki!!!:-) to teraz już z górki hihi
Matikowi pierwszy ząbek pojawił się w dniu skończenia 5 miesięcy :) a kolejny dwa dni później :) moje zaskoczenie bezcenne, bo jakoś wbiłam sobie do głowy że dzieciom później ząbki się pojawiają :p
Yesenia Witamy :)))
Rozia hehe może Tobie sama myśl o piwku wystarcza by czuć procenty we krwi :-p:-D fajnie że spotkanie udane :)

miłej nocki kobietki :*

Ostatnia edycja:
No dziewczynki już mnie dzisiaj nic nie zdziwi :-) ;-) :-)

sylwia gratuluję :-) U nas cisza :-) Ani widu ani słychu ząbków :-)

Truskafffka to Ci mąż dogadza :-)

Yesenia witamy i zapraszamy :-)

Dziękuję za miłe przywitanie :) troszkę się przestraszyłam :( czy nie będę za stara na dziecko? Naczytałam się że po 30 zaczynają się schody, a ja jeśli wszystko było by dobrze urodziłabym w wieku 34 lat. Chyba zwariuję!

Yesenia, Agnes - prosze doradźcie mi co dobrego powinnam nabyć na stawy (przy wchodzeniu po schodach kolana wydaja dźwięki, jakbym miała w nich grzechotki), a jak wchodzę wieczorem z moim klocuszkiem Kubusiem na rękach, to bolą... matko starość nie radość.

Yesenia - easy, kobieto młoda d..pa jesteś, druga córkę urodziłam tydzień przed 36 urodzinami, a synusia 1,5 mies. po 40-stce.

Sylwia ale wam dobrze :) moja juz cierpi jak diabli a tu nic nie wychodzi biedactwo moje aż mi sie płakać chce.

Paula nie,piękę chleb na zakwasie ale psżenny jasny bo my mamy problemy zoladkowe i nie wskazane ciemne chleby.

witam nowa mamę :) ja urodziłam w wieku 36 lat tak ze spoko ,popatrz na Katrine :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry