reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

u nas szalony weekend trwa;-)

w piątek piknik rodzinny, super wyszło, dmuchańce, klaun, fanty, grill...itd... straż pożarna -dali czadu i polewali wodą :) radocha dzieciaków, bezcenna :-)

młoda wymęczona, ale dzielnie się spisywała i nawet ładnie pospała w tym hałasie :)

a wczoraj weselicho, nawet się wybawiliśmy bo dziadki małą się trochę zajmowali i sami nas namawiali do tańców :)

i znów z młodej jestem dumna, bo jak nie spała to ładnie leżała w foteliku, hihrała się, bawiła, potańcowała z nami trochę:-)
jedynie z zaśnięciem miała problem-znaczy super jej się spało na mnie, ale jak ją odkładałam to zaraz się przebudzała, w końcu do wózka włożyliśmy kocyk, żeby tak twardo nie miała i zasnęła na dłużej mała księżniczka :p
Matik się wyszalał, zwłaszcza z jedną koleżanką rówieśniczką :) ze mną potańcował poważny kawaler :cool2:
posiedzieliśmy do 22ej i się zwinęliśmy..młoda w domu oczy jak 5zł i hulaj dusza hihrak mały ,ale wrzuciliśmy ją do kąpania i chyba zakumała że pora spać zjadła po myciu i padła:-p
bałam się jaka nocka będzie po tych atrakcjach, ale ładnie pospała tradycyjnie, przebudziła się ok6 na jedzenie i pospała do 8:30:-)
za to o 9:30 znów padła i śpi:-D

potem na poprawiny jedziemy
a teraz kawka i zbieranie sił ...

Lor piękne zdjecia, piękny brzuszek, ta sukienka superowa :-):tak:
Agnes miłości, przyjaźni, namiętności na kolejne lata życzę :-):-):-):-):-):-)
MałaMi trzymaj się, ja teraz też planowałam sn...a wyszło-jak sama wiesz :/ pewnych rzeczy nie przeskoczymy, najważniejsze że maluch pojawił się po drugiej stronie bezpiecznie :)
Liluu mała pewnie z tej duchoty tak się męczyła, biedulka. Mam nadzieję że teraz już lepiej będzie i humorek mała księżniczka będzie miała dobry :)
Sylwia złap trochę odpoczynku ;)
Paula super wieści:tak:

Miłego dnia dla wszystkich ;)

reklama
Witam witam poniedziałkowo

ale mi dzis niedobrze :((( wymiotować się chce i do tego rozstrój żołądka buuuuu
jestem spuchnięta jak balon :(((( wyglądam jak swinka pigi :-:)-:)-(

Truskafffka no włąsnie jak z ta cesarką jest :szok::szok::szok::szok: bo ja się boję :sorry:

Pauluś ile taki aparacik mniej wiecej kosztuje ???

Agnes z dnia na dzien czuje sie coraz gorzej ....

mam takiego lenia i nic mi sie nie chce ,az normalnie sama siebie nie poznaję

Liluu
jak tam twoja Gwiazda ???????

buzialki :*

reklama
Do góry