reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bleeeeehhhhh ledwo dycham :szok:

Lori u mnie to samo, z dnia na dzień coraz cieplej w mieszkaniu
:nerd: Zapowiadają burze, może one przyniosą jakieś chłodniejsze powietrze :tak:
Piękny brzuszek- cudości
:-)

Ewirut ja to czasami jestem borok
:-D

LiLuu widziałam Martusię niedawno na FB więc wygląda na to, że są jeszcze w jednej całości
:tak:

Ja dzisiaj do ortodonty, nie wiem jak tam doczłapie
:-p
Buziaki :*

edit.:

Aaaaaaaaa zaraz mi język ucieknie
:rofl2:
lody-icecream.jpg

Załączniki

• lody-icecream.jpg
    lody-icecream.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Liluu dziekuje za troskę ale jeszcze się turlam :-D:tak::zawstydzona/y: oby jak najszybciej juz to wszystko się rozwiązało ...

Lor ja nie widze zdjęć :zawstydzona/y::-:)-( nie wiem dlaczego

Paula i jak po wizycie ?? a Tymi lodami to kuusisz jak nie wiem :-D

ja dzis spuchnieta jak serdelek

były 2 burze ale co z tego jak i tak z 32 zrobiło sie tylko 28 ,dopiero teraz zaczyna chłodek byc a ja leze plackiem ......... cos bym zjadła ale sama nie wiem co :baffled: pewnie jakies owocki zaraz uszykuję

dzieć mnie dzis mocno głową na spojenie cisnie i nawet zrobienie siusiu sprawia mi ból ....kurka juz mógłby sie odwrócic buzką w stronę kręgosłupa ...

lece zjem i lulu

Buziaki pewnie bede w poniedziałek dopiero .....:tak:

witajcie babulce

u nas dzisiaj pierwszy dzień ciut chłodniej. od razu lepiej się oddycha. ja w pracy do 13. ale to juz ostatni dzień. potem 2 tygodnie urlop i zaczynam nową.

lori cudny brzuszek. ale mi tęskno za takim

martus jak tam dzisiaj sytuacja?

paula ale kusisz lodami. ja jestem lodożerca. dzisiaj mamy rocznicę ślubu więc mąż mnie zaprasza na obiad. więc jak obiad to i deser musi byc.

miłego weekendu.

Witam z pracy :-)

Rozmawiałam z Szefem, jestem szczęśliwa
:-) jak będę miała chwilę to opiszę na G :tak:

Martusia po ortodoncie? W porządku, tylko tak mi dokręciła, że boli mnie cała szczeka dolna
:-D

Agnes, Marta no to bierzcie po jednym lodzie, a co!
:cool2::-)

Agnes wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :*

Miłego dzionka :*

reklama
Do góry