reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Joanna- drzenka wskazan w taki upał
U nas trzy razy za grzmiało myślałam ze bedzie padac a tu du..... dalej duchota i goraco
U nas trzy razy za grzmiało myślałam ze bedzie padac a tu du..... dalej duchota i goraco
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Ewirut dzięki ze pytasz Mała pospała chyba z dwie godziny ,teraz wstała ,dałam jej zupkę i zobaczymy co bedzie dalej Oby juz dała spokój bo mam dość na dzisiaj juz tylko płakać mi sie chce. A ty jak sie czujesz przy tym upale?
ewirut1
Liluu- dziekuje za troske:-) Ja znosze dobrze upały, nic mi nie dolega. Prócz tego , że zjadam tylko warzywa i owoce , bo jakos inne jedzoko mi nie wchodzi, bo tak goraco
Może już teraz bedzie dobrze moze byla zmeczona i potrzebowala snu, a terz bedzie juz tylko usmiechac sie do mamy
Może już teraz bedzie dobrze moze byla zmeczona i potrzebowala snu, a terz bedzie juz tylko usmiechac sie do mamy
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Hehehehe Ewirut ty nie znasz mojej perły Ona i sie tylko uśmiechać hihihihi powiem tak ze nie jest najgorzej udało mi sie troche w ogródku poplewic bo trawa sięgała mi juz do pasa To cholerstwo to rośnie. Teraz leży koło mnie i zaczepia
jatez w ciazy jadłam tylko owoce i warzywa
jatez w ciazy jadłam tylko owoce i warzywa
P
Paula~
Gość
Laseczki jakby co to, to jest mój nowy wykres na enpr Obserwacja cyklu - enpr.pl odblokowałam wszystkie Babulce, które miałam na nim do tej pory nie wiem co to porobiłam, ale z tamtego wszystko mi zniknęło, więc wkurzyłam się i założyłam nowy :-)
Patrzyłam w ustawieniach, ale to nie to- jednym słowem NABROIŁAM
Miłego Dzionka :*
Patrzyłam w ustawieniach, ale to nie to- jednym słowem NABROIŁAM
Miłego Dzionka :*
-Lorelain-
Hej laski,
nie wiem jak ja wytrzymam te upały. Mam wrażenie że z dnie na dzień słońce pali coraz bardziej. Do tej pory jak siedziałam w mieszkaniu to szło wytrzymać, a teraz blok sie juz nagrzał i w chałupie też hica
nie wiem jak ja wytrzymam te upały. Mam wrażenie że z dnie na dzień słońce pali coraz bardziej. Do tej pory jak siedziałam w mieszkaniu to szło wytrzymać, a teraz blok sie juz nagrzał i w chałupie też hica
ewirut1
Witam sie i Ja
Dziewczyny u nas wczoraj tak lało , ze szok. Padał u nas grad grubosci małego palca u reki Jeszcze czegos takiego nie widziałam Ale tyle dobrego, że az tak bardzo nie grzmiało.
Liluu-KOchana ta Twoja córcia:-)
A co do trawy w ogródku to jak na razie to ona najładniej rosnie ze wszystkiego co mam posadzone i z predkoscią swiatła, a zwłaszcza ten chlerny perz
Paula- czasem tak bywa. Ja to wogóle nie znam sie za bardzo na ustawienia jais tam w kompie
Lori- U nas dzis chlodniej troszke po wczorajszych opadach, bynajmniej jakiś wiaterek wieje. A to fakt , dom juz tez sie nagrzała i w nim co raz bardziej goraco
Dziewczyny u nas wczoraj tak lało , ze szok. Padał u nas grad grubosci małego palca u reki Jeszcze czegos takiego nie widziałam Ale tyle dobrego, że az tak bardzo nie grzmiało.
Liluu-KOchana ta Twoja córcia:-)
A co do trawy w ogródku to jak na razie to ona najładniej rosnie ze wszystkiego co mam posadzone i z predkoscią swiatła, a zwłaszcza ten chlerny perz
Paula- czasem tak bywa. Ja to wogóle nie znam sie za bardzo na ustawienia jais tam w kompie
Lori- U nas dzis chlodniej troszke po wczorajszych opadach, bynajmniej jakiś wiaterek wieje. A to fakt , dom juz tez sie nagrzała i w nim co raz bardziej goraco
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam Sie i ja
u nas dzisiaj tylko 16 stopni tak ze aż lepiej sie oddycha Szkoda tylko ze słoneczko nie ma
ewirut to fakt zawsze rośnie to co nie ma
A ja zjadlam śniadanie i siedzę kawke popijam Lily sie huśta i ziewa wiec powinna niedługo iść spać,oby ;-)
A gdzie Marta ? Mam nadzieje ze jeszcze nie rodzi
Zycze miłego dnia
u nas dzisiaj tylko 16 stopni tak ze aż lepiej sie oddycha Szkoda tylko ze słoneczko nie ma
ewirut to fakt zawsze rośnie to co nie ma
A ja zjadlam śniadanie i siedzę kawke popijam Lily sie huśta i ziewa wiec powinna niedługo iść spać,oby ;-)
A gdzie Marta ? Mam nadzieje ze jeszcze nie rodzi
Zycze miłego dnia
reklama
-Lorelain-
Podziel się: