reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ewirut dzięki ze pytasz :tak: Mała pospała chyba z dwie godziny ,teraz wstała ,dałam jej zupkę i zobaczymy co bedzie dalej :confused: Oby juz dała spokój bo mam dość na dzisiaj juz tylko płakać mi sie chce. A ty jak sie czujesz przy tym upale?

Liluu- dziekuje za troske:-) Ja znosze dobrze upały, nic mi nie dolega. Prócz tego , że zjadam tylko warzywa i owoce , bo jakos inne jedzoko mi nie wchodzi, bo tak goraco:tak:
Może już teraz bedzie dobrze moze byla zmeczona i potrzebowala snu, a terz bedzie juz tylko usmiechac sie do mamy:tak::-D

Hehehehe Ewirut ty nie znasz mojej perły :-D Ona i sie tylko uśmiechać hihihihi powiem tak ze nie jest najgorzej udało mi sie troche w ogródku poplewic bo trawa sięgała mi juz do pasa :-p To cholerstwo to rośnie. Teraz leży koło mnie i zaczepia

jatez w ciazy jadłam tylko owoce i warzywa :)

Laseczki jakby co to, to jest mój nowy wykres na enpr Obserwacja cyklu - enpr.pl odblokowałam wszystkie Babulce, które miałam na nim do tej pory :tak: nie wiem co to porobiłam, ale z tamtego wszystko mi zniknęło, więc wkurzyłam się i założyłam nowy :-)
Patrzyłam w ustawieniach, ale to nie to- jednym słowem NABROIŁAM
:-D

Miłego Dzionka :*

Hej laski,
nie wiem jak ja wytrzymam te upały. Mam wrażenie że z dnie na dzień słońce pali coraz bardziej. Do tej pory jak siedziałam w mieszkaniu to szło wytrzymać, a teraz blok sie juz nagrzał i w chałupie też hica :hmm:

Witam sie i Ja:-D

Dziewczyny u nas wczoraj tak lało , ze szok. Padał u nas grad grubosci małego palca u reki:szok: Jeszcze czegos takiego nie widziałam:no: Ale tyle dobrego, że az tak bardzo nie grzmiało.

Liluu-KOchana ta Twoja córcia:-)
A co do trawy w ogródku to jak na razie to ona najładniej rosnie ze wszystkiego co mam posadzone i z predkoscią swiatła, a zwłaszcza ten chlerny perz:wściekła/y:
Paula- czasem tak bywa. Ja to wogóle nie znam sie za bardzo na ustawienia jais tam w kompie:no::dry:
Lori- U nas dzis chlodniej troszke po wczorajszych opadach, bynajmniej jakiś wiaterek wieje. A to fakt , dom juz tez sie nagrzała i w nim co raz bardziej goraco:tak:

Witam :-D Sie i ja

u nas dzisiaj tylko 16 stopni tak ze aż lepiej sie oddycha :tak: Szkoda tylko ze słoneczko nie ma

ewirut to fakt zawsze rośnie to co nie ma :baffled:

A ja zjadlam śniadanie i siedzę kawke popijam Lily sie huśta i ziewa wiec powinna niedługo iść spać,oby ;-)

A gdzie Marta ? Mam nadzieje ze jeszcze nie rodzi :szok:

Zycze miłego dnia

reklama
Do góry