reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka

o widze wszedzie zaduch :tak:

u mnie dziś od rana czyli od 5.30 już 17 stopni ,całą noc nie spałam ,a wczorajszy dzien mnie wymęczył:-(

Liluu uu to mała wymuszaczka hehe ,ale taka pogoda tez jej dokucza i wcale dzieciom nie ma co się dziwić

Rozia to udanego wypoczynku :-D

Asiu kciukaski za scan ale tam to długo trwa :(((

Ewirut a Ty jak sie dzis czujesz????

Lori???

Ja wczoraj otrzymałam zamówiony fotelik jupiii juz jestem zadowolona hehe, tylko nie wiem czy go wyprac?:baffled:

a i sasiadka wpadła ze ma cos dla mnie po swoim synku jak chce :tak: no iii dostałam 2 wanienki (wiekszą i mniejszą ) ,podgrzewacz do butelek i słoiczków jakby co ,termos,krzesełko do karmienia i nowiutki prawie fotelik firmy Romer od9-18 kg :szok::szok: normalnie w szoku jestem ..... ale to przyda mi sie bardzo :tak::tak::tak:.
2 kompletu pościeli nie kupowałam bo G mama już kupiła nowiutką wiec sie nie wychylam jak chciała to kupiła :-)

a dzis tylko został do kupienia ochraniacz na materac na łóżeczko i wszystko gotowe..yy prawie :-D

o 9 rano wyprawiam młodego na wycieczkę i leżaki ..... z nudów to nie wiem co bede robić
całą noc biodra bolały i brzuch tak dziwnie na dole troche ...wiec cierpliwie czekam ;-)

Miłego gorącego dnia :*

reklama
asiczka - na pocieszenie to ja do dzisiaj wymiotuje :confused2: ... w te upały to już w ogóle mi niedobrze :baffled:

Malami - ekstra Ci sie udało z tymi prezentami :) ... ja na szczęście nastepne foteliki będe miała po Matim, ale ten pierwszy sprzedałam w komplecie razem z wózkiem. Ja mam jeszcze kilka wydatków ale to juz z następnej wypłaty min termometr bezdotykowy. Koniecznie muszę o nim pamiętać.

chcecie zobaczyć ubranka dla Lilusi? ... musze je powyciągać z szafy i wszystko na nowo poukładać żeby jakoś wepchnąć karuzelke bo mi pudło stoi na podłodze.

Lori, asiczka- współczuje wam wymotów , może to od tego upalu:eek: Teraz juz raczej na tym etapie ciazy nie powinny dolegoac mdlosci..
Liluu- a jedzonko , myślałm ze cos dla siebie , albo dla swojej malej artystki:tak:
Malami- no coż ja nawet nie moge sobie po narzekac do was , bo ja oczywiscie czuje sie swietnie :-D Upał i nie przeszkadza, nogi nie puchna no nic nic.... Batrus w brzuszku szaleje :-D Wiec czekamy na moment kulminacyjny:szok:

U nas juz upał , że ho ho:szok: Ale tak ma byc wkoncu lato mamy za niedlugo:tak:

Witam...u nas tez goraco...i to jak...a ja ledwo chodze...jakos mi ciezko...
A tu widze wyprawkowo...super w razie co bedzie kogo podpytac..:-) bo niestety w razie cos bedziemy musieli wszystko kupic..u nas prezentow nie daja.. :-):-) oczywiscie jak bedzie wszystko dobrze...
Dzis mam wizyte po poludniu..wiec moze bede cos wiedziec...juz od rana panikuje..:-( jakiegos stresa przez to mam...
Milego dnia..

Ostatnia edycja:
Katrina tutaj jest pierwszy skan w 12 tc a potem w 20 tc i na tym koniec No chyba ze sa jakies problemy

a ja po dentyscie dostałam znieczuleniez dwóch stron bo mi dwa zeby robiła i nie dość ze gebuli nie czuje to jeszcze coraz bardziej mnie chwyta to zamiast puczac i zastanawiam sie jak długo to potrwa :/

zycze miłego dnia

ewiru - moje mdłości to skutek uboczny leku na rozrzedzenie krwi, za niecałe 2 tygodnie odstawiam więc mam nadzieje że mi to przejdzie.

Liluu - współczuję wizyty u dentysty :nerd:

Joanna - wakacyjne kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&& wszystko bedzie dobrze :tak:

Lori - a to jest lek dozwolony w ciązy nie zaszkodzi dzidzi ?

Dziewczyny co polecacie do jedzenia w takie upaly , bo ja przez ten czas nie mam wogóle apetytu:baffled: I boje sie , że zaszkodze dzidzi tym. Bardzo duzo pije wody kefiru, jem pomidorki w wielkich ilosciach, a reszta wogole mi nie podchodzi:no:

reklama
ja proponuję truskawki...dobre na wszystko :-D

hejka ;)

żar znów z nieba się leje ...ale ale...mam wiaaatr w domu hehe
D kupił dwa wentylatory, takie fajne kolumnowe, obrotowe, mało miejsca zajmują a wiatr hula :)

wczoraj wieczorem, siedzę karmię małą na dobranoc...a D przychodzi, klęka i po stopach mnie całuje...myśle sobie..chłop do reszty mi oszalał... a On gada że dziękuje, że porobiłam kostek lodu niewiele mu trzeba do szczęścia

a dzień nam fajnie minął, po 18 jeszcze spacerowaliśmy z małą i Matim, Melka sobie stopólce wystawiała, wywijała..świat podziwiała :)

MałaMi super udało się z prezentami od sąsiadki:tak:
Joanna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:;-):-)

Do góry