reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka

o patrzcie piwka,winka i szampany :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu to żeś wynalazek zapodała ;-):-);-) hehehehe ,co do fotelika dalej szukam i juz nie wiem czy nowy czy używany ....................:crazy::baffled::wściekła/y: wkurzam sie bo mi sie wydaje ze mi jeszcze z 2 tyg.tylko zostało:szok:

leże plackiem jakby co :-D

Rozia jak grillo

Pauluś weekend we dwoje mówisz ;-)

Ewirut męzulo rozumiem w domu już :-D

miłego weekendziku ja pedze zapodac no-spę .................. znowu :sorry2:

reklama
Malami- tak juz dawno w domku dzis puscili ich wczesniej bo zrobili norme:tak::tak::-D
I teraz mamy czas dla siebie :-)
Tak tak wczoraj tu była nie zła impreza na odległosć;-);-):-D:-D

Paula-zostaw juz tego swojego Puzla;-);-);-):-D
Rozia - chyba juz imprezuje , bo taka cisza:tak::-D

witajcie

Liluu - tez to widzę po raz pierwszy, mi po założeniu Mireny, to teraz wkładki wystarczają - przynajmniej tak było przy pierwszej @. Zobaczymy jak dalej.

jestem jestem...nawet rano zajrzałam, poczytałam jak tu się alkohol lał strumieniami wczoraj :p

a ja wczoraj z mężulem u boku piwkowałam:-p trza było odreagować stresy:-p

za to dziś winko za mną chodzi...normalnie patologia:-p

aaa no i rano pisałam posta aż tu nagle buuuum cały biały ekran mi się zrobił na lapie i jakieś cuda niewidy... D mi lapa przywrócił do życia, jakiś wirus go dopadł paskudny :angry:

Dzięki Liluu :) u Matika wszystko ładnie się goi :) nawet opatrunek z palucha zdjęliśmy bo już ładny, bez opuchlizny, nie boli :) znów bryka pełen energii nasz wariatuńcio :tak:
a Lily nieźle imprezuje w nocy haha aparatka mała :p

ooo winko przypełzło.. :cool2:

reklama
Od wczoraj to tu alkoholizm sie szeży i mówią ze kobietki nie piją;-)

Ale powiem Wam , że ja tez dzis zaszalłam i wypiłam piwko bezalkoholowe:-p:tak: Dobre bylo:tak:

Truskaffka- dobrze wiedzieć , że winko umie pełzac;-);-):-D
Liluu- zobaczymy ile za 9 miesiecy:tak:

Do góry