reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja w ciaży nie miałam zachcianek :-( Bardziej przed ciążą :-)

edith...

Ja też uciekam,dobranoc i jeśli by mnie jutro nie było, to miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
lori bo te np krztusiec jest szczepionka nigdy nie zmiweniana i powinna byc dawno wycofana bo w normalnych krajach sa inne nowoczesne lepsze bezpieczniejsze nieskojarzone

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki :-p Czy któraś używa kubka menstruacyjnego ? Bo chce kupic ale sama nie wiem :confused:

Dzień doberek:-D
Ale piękny sloneczny dzień dzis mamy:tak::tak::-D

Liluu- pierwszy raz słysze i widze cos takiego:szok: Ale powiem Ci , że może byc całkiem praktyczne i wygodne:tak: chyba warto spróbowac:-)

Mój wczoraj przyszedł z pracy i ozanajmil mi , że dzis też idzie , ale byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,ale na szczęście na rano i do 14, a nie na 14 do 22, bo juz bym chyba całkiem eksplodowała z nerwów:angry::angry:

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Ewirut wyluzuj :-D Bo Bartus czkawki dostanie :-p A twoj puzel nim sie ogladniesz bedzie w domciu.
Tez mięsie wydaje ze warte spróbowania kupię i powiem wrażenia po pierwszej @ :tak: tutaj to jest bardzo popularne

Liluu- ja na razie o @ nie myśle ,bo wcale a wcale mi jej nie brakuje:tak::-D
A po jakim czasie po porodzie wraca @ ????

A tak wracając do tej czkawki to wiesz , że odkad zaszłam w ciaże czkawka w zupełnosci mi odeszła , a kiedys mialam bardzo czesto a zwlaszcza przy jedzeniu musialm miec duzo picia.... A teraz nie pamietam co to czkawka , a Batrus tez nie czuje zeby mial czkawke. Ciekawe Jak bedzie po porodzie?

Ostatnia edycja:
Z @ po porodzie bywa różnie tutaj dziewczyny nawet po prawie roku dostawały a ja po 2 miesiącach a karmie tylko piersia :( nie dała mi cholera o sobie zapomnieć wrrrrrrrrr
heh dziwne ze Bartus nie miewa czkawki bo takie dzieciaczki raczej ja maja widocznie nie umiesz jej odróżnić od zwykłych ruchów ( tylko sie na mnie nie obraz) to takie jakby pakanie od środka takie odczucie :tak:

reklama
Lilu- może i masz racje nie wiem nie znam sie na tym to moja pierwsza ciąża i wileu rzeczy nie wiec nie mam o co sie gniewac:tak: A czasem sa takie szybkie delikatne ruchy jeden po drugim, może to własnie to czkawka:baffled:
Oj to rzeczywiscie szybko Ci wróciła @.... Ja ciesze sie niezmiernie , ze ja=ej nie mam , bo zawsze mialam strasznie bolace okresy , czesto traciłam przytomnosc itp

Do góry