reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja bym sobie Sopot obejrzała, ale mam pecha, bo skończył się tydzień temu :-D:-D:-D
I nie wiem czy to ważne, ale mam ochotę na arbuza
:-p

reklama
Ja zawsze lubiłam oglądać Opole, ale coś mnie dzisiaj denerwuje prowadzący, jakiś taki anemiczny i bez życia :-p
Dobrze, że są tak różnorodne gusta, bo inaczej było by straaaaasznie nudno
:tak:

Rozia w jednym łóżku mam za mały pokój a łóżeczko :(

paula zrób testa mówię ci :-p
Ewirut uroki posiadania szkrabika :-)

Ewirut wiesz ja tak mam od zawsze, że jak coś zobaczę w TV dobrego albo gdzieś mi wpadnie w oczy to mi się zachciewa :-p Także podejrzewam, że ciążę po zachciankach będzie u mnie bardzo ciężko zdiagnozować :-) tak samo po mieszaniu produktów- np. u mnie to codzienność żeby zjeść trochę czipsów i zagryźć je później czekoladą dla zmiany smaku :-D

Rozia mnie on jakoś dzisiaj męczy :-)

LiLuu kurcze ja wiem, że cuda się zdarzają, ale zobacz na mój wykres i serduszka... jakoś nawet gdyby tabsy nie działały to przytulasy były w takim średnim czasie aby KTOŚ mógł z tego wyjść... przynajmniej tak mi się wydaje
:-)

edit.:

OK Dziewczyny, ja uciekam, bo Dziubas się zbliża do domu :-)
Miłego Wieczoru i pogodnego jutrzejszego Dnia :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula- ja też mieszam smaki mój A. mowi jak możesz jabko zapic woda, albo po pieczonej kiełbasce na pic sie kefiru itp i dzwi sie,że nie mam rozwolnienia:szok:
Ja tez nie po zachciankach rozpoznałam.. Głownie to po strasznie bolący piersiach:szok: i spózniajacym sie okresie, ale ty sie nie przejmowalam, bo czesto tak mialam:tak:

reklama
Ewirut mam tak samo :-) mogę mieszać wszystko, a sraczki i tak nie mam :-D:-D:-D

Kurcze no syski też mnie troch bolą przy dotyku, ale to pewnie od czegoś innego :-p

Dobra uciekam :*

Do góry