reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kurcze na chwile zniknelam i tyle do nadrabiamia ;)
tak to prawda u nas sa dostepne nawet w lokalnych sklepikach :tak:

Rozia spróbuj z moja powalczyć :-D Na pewno by ci sie udało hehehehe

Ewirut ja w domu mam tylko lapka, nie wyobrażam sobie już wisieć na krześle przed kompem :-p Starość mnie łapie, bo kiedyś mogłam tak ślęczeć cały dzień i pół nocy :-)
A u K wolę przegrzewać nogi, niż ruszyć dupkę do stacjonarki :-D Byle tylko lapek się nie wyłączył :szok:

LiLuu wygląda na to, że Lily nie chce się dzielić z nami swoją mamusią ;-)

edit.:

Ewirut
czuję, że jutro będzie wycieczka w poszukiwaniu bezalkoholowego winiacza
:-)

reklama
Rozia Lilka chodzi spać o 23 z minutami ja nie wiem juz co to znaczy czas dla siebie :baffled: No nic jakos juz sie do tego przyzwyczailam za niedługo zapomnę co to sex :cool2: HiHihihih co do tej walki to masz racje o to jak walka z wiatrakami

Do góry