reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZień dobry :-)

Ewirut sorki,że wczoraj tak zniknęłam z forum, ale wciągnęłam się w kabarety :-)

Ja dziś od rana dostałam przykrą informację,że zmarła moja sąsiadka, która chorowała na raka :-:)-:)-( w połowie lutego się dowiedziała i już po wszystkim :-( Nie potrafię sobie wyobrazić,że już jej nie będzie... Dobrze,że przyjechałam z Bianką do mamy, to nie myśli tak o tym, tylko małą się zajmuje ...

Miłego dnia dziewczynki :*

reklama
Dzien doberek

Wczoraj o 1szej w nocy sie wam spisalam i wcielo mi posta........tak sie wkurzylam ze drugiego juz nie napisalam

Ja dzisiaj wybywam na male zakupy tyle ze dojazd dlugi wiec wpadne duzo pozniej jade do Westfield`a :-):-):-)

Liluu własnie pani zabrała przesyłkę :tak::tak::tak:

Dziama kochana jeszcze tylko tydzien:szok::szok::szok: ........ale sie spijemy
:-D:-D:-D
Paula i co wyszkoliłas to dziewczę???? Bedą z tego ludzie???:-D:-D:-D

Rozia przykro mi , czasami ktos obcy jest nam blizszy niz rodzina...:-:)-:)-(
Ewirut doczekałaś sie na męża????

Lilu ja tz zastanawiałam się co u Lori , ale wykresu nie prowadzi i czlowiek nic nie wie:-(...........może wpadnie na chwilke :sorry2:

A gdzie reszta?????

Witam ;-)

Rozia moje kondolencje...

LiLuu humorek nie najgorszy- dziękuję ;-)
Co do Lori, to też kiedyś o nią tutaj pytałam, ale chyba żadna nic nie wie, bo nikt mi nie odpisał :-p

Katy co będziesz ładnego kupowała?
W sumie są dwie kandydatki, które się szkolą, także nie wiem którą wybiorą :blink: dla mnie najważniejsze, żeby przyjęli kogokolwiek :-D

Miłego Dnia :*

Katy na którego westfilda jedziemy ? Na mojego ?
Fajnie ze tak wczesnie przyjechali po paczkę :tak:

Paula cieszę sie ze lepiej z humorkiem :) a kiedy do K jedziesz?

Witam wszystkich cieplutko w ten pochmurny u nas dzień;-)

KatyB- tak doczekalam sie mężusia :tak::tak: Nie lubie jak ma drugie zmiany bo wtedy siedze caly dzin ( popołunie) sama i nie mam do kogo buzi otworzyc.A przyzwyczajeni jestesmy spedzac cale dnie razem bo pracujemy w jednym zakladzie na jednej zmianie i maszynie :-D:-D Teraz gdy jestem na chorobowym ciążowym ciezko nam bylo sie do tego przyzwyczaic:szok::eek: Ale jaoks dlaismy rade:tak: Na szczęście od poniedziałku ma pierwsza zmiane i całe popołudnie bedziemy razem:-D:-D;-)

Pozdrawiam wszystkich :-):happy2:

reklama
Do góry