reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry:-)

Katy mała rośnie jak na drożdżach:-) I już coraz więcej uwagi potrzebuje :-) Ale nadal wszyscy są w szoku,że dziecko może być takie grzeczne :-) Teraz np patrzy jak piszę na klawiaturze :-) Strasznie zaaferowało ją to:-) Także dziękuje,że pytasz i życzę takiego Aniołka :-)

Ada a tylko w szpitalu jest opcja z leczeniem tego ucha ?

Mój m też rzadko mi kupuje kwiaty,ale czasami jak wraca z pracy,to gdzieś mi zerwie coś :-):-)Ostatnio jak byliśmy na spacerze,to zerwał mi bzu :-) Także zdarzy mu się czasami :-):-):-)

Miłego dnia kobietki :-)

reklama
Katrina dziękuję;-);-);-) że ratujesz resztki mojej nadzieji na to że tacy romantycy jeszcze istnieją:-):-):-)
Mój twierdzi że nie mogę być przyzwyczajona do myśli że kwiaty dostanę bo tym więszą pózniej radość mam :baffled::baffled::baffled: chłopy to jednak są z Marsa !!!!!!!!!:-D:-D:-D
Rozia ja się nadziwić nie mogę jak ty piszesz że ona taka grzeczniutka :tak::tak::tak:.....aż by się chciało więcej dzieci ;-);-);-)
Lilu dzisiaj jadę po tusze do drukarki i przesyłka jutro śmiga;-);-);-)..........ja się wybiore w kolejną sobote tak że już sobie rób wolne :-):-):-) ale nie uwierzysz co wyszło z tym garażem.........pózniej muszę zdj zrobic bo nie uwierzysz jak wygląda w środku :baffled::baffled::baffled:
Ada zdrówka kochana.......a ja cóż na 100 % będzie @ bo już tempka leci i migrena 3 dniowa przed @ się zameldowała.........no cóż :dry:

Ja zaraz zmykam do pracy, dzisiaj mnie czeka walka z piekarnikiem, na szczeość nowym bo nie uwierzycie jakie tutaj baby piekarniki potrafią mieć:szok::szok::szok:......móię wam jest się czego bać!!!!!!!!!! Chciałam wrzucic zdj podobnego jak na jednej chacie ale w internecie nawet takiego zdj nie ma :-D:-D:-D

PS zna ktoś możę spsób na usunięcie, brudu, tłuszczu z drewnianych mebli kuchennych?????? Zaznaczam że nie zadziała płyn do naczyń ...... pózniej wrzucę wam fotę jakiego rodzaju mam meble, drapać ich nie wolno a wołają już o mycie:rofl2:

Katy ja cały czas zwartani gotowa na twoje przyjęcie :) a co do Tuszow trzebabylo mówić ze nie masz to bym wydrukowala i ci wysłała :baffled:

Pokaz zdjecia takich "cudeniek" brudów :-D

poslslam ci smska z porada na tłuszcz ;)

hejka

podpisuję listę :)

mój D jak chce to umie być romantyczny:-p czasem jakąś kolacje walnie, kwiaty przyniesie, truskawkami mi dogadza:-p
ale często ma też w tym ukryty cel:-D ostatnio kwiaty dostałam...na zakończenie połogu:-D:-D

dla mnie najważniejsze jest że po tylu latach(ponad 14) nadal potrafimy się się ze sobą dobrze bawić, śmiać, gadać, brykać i choć czasem patelnią w łeb bym mu chętnie dała, to jednak nie zamieniłabym miśka na żadnego innego:-p ale ciii bo mu woda sodowa do głowy uderzy:-D

pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Witam popłudniem :-)
Dzis wzięłam sie za sprzatanie generalne sypialni:szok: sprzatałam od 14 ale cos mi to za bardzo nie idzie , zostawiłam sobie podłge na jutro, bo już dzis mam dosc:tak:Jeszcze takie gorąco , że ja nie mam czym oddychać :no:

Truskafffka-zgadzam sie z tym co napisałas, że cieszenie sie sobą , bawic sie razem wygłupiac po mimo takiego stażu jest bardzo ważne:-):tak: My jestesmy razem 7lat:-D i nie wyobrażam sobie również zamienic swojego kochanego uparciucha na jakiegoś innego:-p:happy::happy2:
Ada- życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak: Wiesz nie myslałam nigdy , ze tak szybko odczuje złe samopoczucie przy kilku dniach ciepła:no: A jeszcze nie ma wcale takich wielkich upałów, to co bedzie pożniej:szok:

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj troche po sklepach pochodzilam kupiłam rybie i teraz przyszykowana czeka na P robię ja ze szpinakiem :-) Zobaczymy czy nam zasmakuje bo my raczej ryb nie lubimy. Ale pora polubić bo Lilka tez potem i powie ńie ubiem :-D

eintopf: ryba zapiekana ze szpinakiem

LiLuu- Ja też robie podobną nam osobiscie smakuje najbardziej z tuńczykiem lub dorszem:tak: Bo też nie kazda rybka sie do tego nadaje zauważyłam , ale ogolnie jest ok dnie no i bardzo zdrowe:-D

A co tu taka cisza dzisiaj wszyscy gdzieś po wyjeżdzali na weekend czy co ?

reklama
HOŁK :-)

Ewirut no fajny wózio
:tak:
Mój K też uważa, że na kwiaty szkoda kasy, bo za chwilę uschną
:huh::oo2:

Aduś widziałam takie tanie na allegro, ale nie wiem ile są warte… Puki co zaprzestałam szukanie, bo dostałam tabletki jeszcze na 3 miesiące
:tak:

Przeczytałam wszystko, ale jakoś nie wiem co pisać… jestem padnięta po dzisiejszym dniu, miałam dziewczynę na przeszkoleniu także ugadałam się, ze Ho Ho
:-p aleeeeee jeszcze tylko jutro nocka i jadę do K :-):-)

Miłego wieczoru Babulce :*

Do góry