reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZIEŃDOBEREK :-) :-) :-)

Dziewczynki dla mnie to nie tragedia .Jestem silna i dam radę.Tylko żal mi Kubusia bo to taki kochany chłopak. Drzwi przytrzyma starszej pani ledwo co gdziekolwiek wejdzie to dzieńdobry, dowidzenia . Ale naprawde za te bicie to będzie miał kiedys same przykrosci :-( musze temu zapobiedz , musze mu pomóc . Jestem twarda baba wszystko zniose dla dzieci. O mężu nie wspominam bo to egoista na maksa.

Szyję dzisiaj torebki dla Joanny :-)

Kasieńko zobacz kochana ile masz jeszcze prób :-) nie załamój sie kochana. A może trafi sie w końcu naturalny cud :tak:

A mojemu kosmicie śniło sie dzisiaj ze urodziłam czworaczki :szok: zapytałam mu sie tylko czy miały adhd :-D

Martuś dzisiaj to mam srakę po kostki hi hi :-D

Ilonko Ty moja menagerko :-D lovciam Cie za fb ;-);-);-)a kwiatki wysłałaś ;-)

Sylwiu paczusia poszła dzisiaj :-) i znalazłam taki sam materiał na pasek :-) hura :-)

Lovciam Wasz wszystkie i życzę miłego dnia :-):-):-)

reklama
Losiczko dziekuje kochana :)
A co do rodzin wielkich to ostatnio sie maz smial ze mozemy nawet co 3 lata robic hehe no ale ja juz tak wielkiej rodziny to nie chce ale tak 3-4 dzieci moze byc :)

Hello :-) Witam w przepiękny, słoneczny dzionek :tak:

Losiczko mam dla Ciebie inspirację
;-)
5279_335991086523550_1294745458_n.jpg

Joasiu nie, nie to były ubranka dla Marty
:-p

LiLuu widzisz i doczekałaś się spokojnych spacerków
:tak:

Agnes daj znać czy coś upolowałaś
:tak: widziałam reklamę tych jeansów i spódniczek- bardzo fajne, zwłaszcza te w kolorze miętowym mi się spodobały :-)

Katy dziękuję, że się odezwałaś :*

Martuś jest taka fajna- jakby taśma klejąca dwustronna, którą można przykleić górę sukienki- używam czasami
:-p
Kurcze na długość nawet nie patrzyłam szczerze powiedziawszy, ale może można zamówić krótszą? Zwłaszcza tą 4, bo to jest normalny sklep, więc może wprowadzają poprawki
Jak znajdę jeszcze coś innego to Ci podeślę
;-)
U mnie po południu wczoraj słonko zaszło, ale dzisiaj znowu mi towarzyszy
:-)

Katrina
fajna nuta

Wszystkim babeczką miłego, słonecznego Dnia :*

Załączniki

• 5279_335991086523550_1294745458_n.jpg
    5279_335991086523550_1294745458_n.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 33
witam was dziewczynki

Piosenka o Lily wymiata:-D i nawet jej sie podoba

Losiczko dlaczego mowisz ze M to egoista? Nawet w stosunku do swoich dzieci?

u nas sie pogoda popsuła :crazy: Pada deszcz wrr i nici ze spaceru No ale może dziś sie wybiore do wielkiego centrum handlowego poglądac sobie ciuchy teraz tylko to moge zrobic

paula fajna ta torebka maja ludzie pomysły :tak:

Martus nie kupuj dużo ciuchów ciazowych bo ja tak zrobilam i teraz leżą kilka par spodni udało mi sie sprzedać ale cześć idzie do kosza bo nikt ńie chce

Katrina fajna muza

caluje was wszystkie i zycze słonecznego dnia

Liluu mój m ma 12 rodzeństwa . Teść umarł ( w wieku 42 lat :szok: ) jak m miał 9 lat a jeszcze 5 miał młodszego rodzeństwa. Tesciowa sie załamała ( no nie dziwię sie ) i juz prawie wszyscy wylądowaliby w domu dziecka.Ale jakos sie pozbierała dzięki pomocy starszych dzieci. Tyle że w domu nie było komu przytulić dzieci :-(wychowywały sie same tzn robiły co chciały.I tak cała banada wyrosła na pępki świata . Każdy z nich jest ważny ale tylko dla siebie. W sytuacjach ekstremalnych typu ( poronienie , choroba dzieci ) mąż okazuje troche ciepła a na co dzień to taki zimny drań z niego :-(

I chyba ma dzisiaj jakąś fazę :-) bo mi sie pyta czy w tym cyklu nam sie udało ;-) czy mam mdłości ;-) ja mu na to że oczywiscie mam :-) i to wielkie :-) jak patrzę na niego :-D:-D:-D

reklama
Do góry