reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafffka ano pewnie, nic na siłe :-)

dzięki dziewczynki :-) Może to tylko tak teraz ma albo tak niefortunnie m trafia w jej humor :-)

Ja właśnie potraktowałam się depilatorem... Dawno tego nie robiłam i zbierałam sie do tego już jakis czas :-) Ale udało się :-):rofl2::-)

Dziewczynki trzymajcie kciuki, bo dzis pierwszą noc planujemy zostawić Biankę w swoim łóżeczku :-)

Juz zmykam spać, bo obiecałam m masaż, także kolorowych snów :-)

reklama
Heloł :-D:-):-D ja już od 6 nie spię :baffled:

Rozia zebym wiedziała jaki rozmiar to bys kupił ,ale najpierw tu sie dowiem czy mogliby podesłac z innego sklepu :-D

Roszpunko noo sukienki najlepsze tylko ze ja nich wcale nie mam a te co mam to wiesz....że się nie wcisnę :-D:-D i wolałabym szorty takie do kolan bo ja to grubasne nogi mam :-(

Losiczko ja G jakos wcisnełam mówiłam ze witaminy itp itd i otwórz buzie do dzioba i popić wodą :-D:-D:-D i 2 na raz poszło ,a co do chłopców to Liluu ma po tym dziewczynkę :-D

Joasiu szaleję teraz i chcę kupic juz te grubsze rzeczy bo pozniej to u mnie nie wiadomo ...19 maja komunia ,goscie a jak mnie by cos ruszyło to wiesz ...G by kupił ale ja wolę zrobic to sama :-D i wybrac co bardziej pasuje heheheh
jeszcze zostały tak naprawdę kosmetyki i materac do łożeczka no i jeszcze 1 komplet poscieli i kilka ubranek

wczoraj tesciowa dzwoniła ze kupiła w dobrej cenie 6 cio pak chysteczek pampers bo za całosc zapłaciła 27 zł z makro
i pieluchy tez są na promo więc wzieła

Paula mądralo :-D ja ci dam 2 pary hehehe lepiej wyszukaj mi jakies kiecki co bym mogła założyć ;)

no ja to juz po sniadanku ,kawka sie pije własnie
i na 10 auto do naprawy oddaję
Rozia :-D zgadnij do kogo hehehehe ,a Bianeczce przejdzie ...dzieci czasami tak mają ;-)

Witam sie ... dzisiaj pogoda do bani ... obudził mnie walący deszcz o szyby

Malami - a masz może w pobliżu jakiś sklep z indyjskimi sukienkami? ... większość ma taki fajny krój że gumka na cyckach a potem puszczone dołem a mają takie piękne kiecki nieraz ... ja chce sobie tak kupić do latania na lato

Rozia - eeee humorek ma ale przejdzie ... chyba tylko bym bardziej wkręcała męża w obowiązki domowe, żeby sie za bardzo do Ciebie nie przywiązała a potem kłopot z kimś zostawić. Moja kuzynka tak sie załatwiła że nawet obiadu nie mogła zrobić bo mała ciągle musiała ją widzieć, a najlepiej wisieć przy nodze. ... a jak tam poszło spanie w łóżeczku?

witam :)
Martuś ale piękna pościel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zakochałam sie hihii :-D świetne spodenki te z H&M , luuuubie takie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
A na lato to najlepiej kupuj takie dłuższe normalne tuniki które po porodzie nie pójdą do kosza tylko bedą Ci jeszcze służyć , a spodenki to jak piszesz szorty są świetne,. ja tak chodziłam z Pawełkiem w takich :tak::tak::tak:
Rozia myśle ze to chwilowe ..... :sorry: ale Pawełek ma tak samo czasem jak Jaś do niego podchodzi .... czasem ma juz na Niego alergie :-D:-D:-D:-D
Truskawka napij sie karmi a zobaczysz jaki bedzie nawał i Amelka nie bedzie potrzebować butli :-D:-D

Lilu hihii no święto ... trzeba zapisać w kalendarzu :-D hihi
Losiczka piękne pelerynki ;-) a tą bieliznę to muszę luknąć jaka TY robiłaś :-D:-D:-D:-D zdolna bestia ;-)

i znów tyle zapamiętałam :baffled::baffled: starość nie radość hihih ;-)

dziękuję za miłe słowa kochane :) Ja od razu sie lepiej czuję w tych włoskach , są lżejsze , i ten kolorek taki ciepły fajny :-):-)

MIŁEGO DNIA PERŁY !!!!!!!!!!!!!!:-):-)

AH ZAPOMNIAŁAM ... U MNIE MLEKA NADAL NIE MA :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: NORMALNIE MNIE SZLAK BIERZE .... ALE ZE W SOBOTE M WPAKOWAŁ NAS W AUTO I WYWIÓZŁ NA ZAKUPY I OBIAD NA OSTROWIEC TO TAM ZROBILAM ZAPAS NA MIESIAC JAK NA RAZIE ... JAK NIE BEDZIE NADAL U MNIE TO BEDZIEMY JEZDZIC TAM I KUPOWAC ZAPAS ... ehhhhhhhh no paranoja aby jezdzic do innego miasta po mleko :crazy:
Ale chyba bedziemy w weekend znów tam bo chyba kupujemy łóżko piętrowe bo upatrzyliśmy cuuuuuuudne w Jysk i sie zakochaliśmy w nim na czele z Jasiem :-D wiec znów zrobie zapas

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-) :-) :-)

Martuś Liluu ma córe po żeliku ;-);-);-) ja to jadę na żeliku :-) teraz maca :-) to będą bliżniaki hi hi . Jemu salazin ciężko wchodzi a sam sobie kupił :sorry: .

Lori u mnie jeszcze nie pada ale zaraz zacznie :crazy:

Ja sobie obiecałam że ostatnie bejbi będzie na butli . A mój m mi wciska że co ? Że córci nie będe karmiła :-D;-):-D a ja na to że chłopaków ja wykarmiłam a Ty wykarmisz córcię :-D dobra koniec żartów ma być Franuś :-D

Martuś poczekaj może wymyślę szybko jakąś tunikę. Ty kupisz materiał jaki chcesz ja uszyję ;-)

Meldować sie dziewczynki :-):-):-) miłego dnia :-)

Martuś jak sie przyznaje ze kupiłam w lumpie biała takie pod brzuszek fajne :tak: nie typowo ciążowe ... ale były tak wygodne ze przechodziłam cały czas az do porodu :tak::-) popatrz na allegro bo tam też byś coś znalazła fajnego :tak:

Dziewczynki, a co to za witaminki macie?

Malami, zajrzyj sobie czasem na C&A, tam też mają ciążówki. Ja kupowałam u nich spodenki przez internet w zeszłym roku, za śmieszne pieniądze, i przesyłka za darmo. A długie sukienki na allegro były, takie śliczne kolorowe.

Rozia, może Bianka się już przekonała, że od taty cycusia nie dostanie i dlatego woli z tobą;-):-D Przejdzie jej.

U mnie też dziś pada, a miałam nadzieję na jakiś spacerek:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Losiczko tylko :-:)-:)-:)-:)-:)-( z ty nie masz jakiegos reszty materiału???? bo ja to jak zaczne wybierac to prędzej urodzę ,a Lilu tez brała to co Ci wysłałam ;)
co do tuniki to jakbys uszyła to ja zapłace za nia spokojnie :-)

Do góry