reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kurcze może ilonka ma do niej namiar... Bo chyba jednak komuś zostawiła tel do siebie... No ciekawe ciekawe jak tam nasze dziewczyny :-) Żeby sie nie okazało tak jak u Pani, która ze mną leżała na sali,że całą ciąże było, że na 100% urodzi chłopca, a tu buch, wyszła dziewczyna :-D:-D:-D I może truskafffka w szoku :-D:-D:-D:-D

Paula kupiłam jej 2 pary bodziaków na teraz, bo mi wyrasta powoli, i 1 parę 68, bp były za 5.5 :-),przybory higieniczne, bo się też zaczęły kończyć i smoczek nowy, bo mieliśmy tylko 1 i to jednak za mało...kupiłam z NUK'a, bo był kształtem podobny do tommee tippee, ale odrobinkę wiekszy i działa na Biankę jak włącznik/wyłącznik :-D:-D:-D Normalnie magiczny czy co :-D:-D:-D

blackangel ja tak jak roszpunka stawiam na okres płodny teraz u Ciebie, więc działajcie :-) A co do wieku, to najważniejsze,że Wy jesteście gotowi na dziecko :-) Zresztą macie już córę, to w ogóle inna sprawa, bo szybciej się przy dziecku dorasta :-)

A ja odciągnęłam pokarm i teraz winko popijam, także żegnam się z Wami, bo m wrócił z kąpieli, także same wiecie :-D:-D:-D

Kolorowych snów :-)

Witam z ranka. Dziś Maksio urządził mi pobudkę przed 6:baffled: Teraz już jem śniadanko i popijam herbatkę. Jak widać na suwaczku, jesteśmy posiadaczami czterech mleczaków-przecinaków;-)

Dalej nic nie wiadomo o truskaweczce? Zaczynam się martwić:-(

Dziendoberek :-):-):-)

Wiadomość od Amelki : Kochane e ciocie siedzę sobie nadal w brzuszku mojej mamy ale nie długo już bo mamusi podali kroplówke i szykują sie żeby wyciągnąć mnie z brzuszka .Mamusia da znać jak juz będę na świecie

Ostatnia edycja:
Truskaffka dobrze że mimo wszystko to nic poważnego i czekamy na wieści dalej :tak:

losiczka beznadziejny ten szef ja mam tak dobrego szefa że mam nadzieję że uda mi się chodzić do roboty jak najdłużej żeby nie zdążyli sobie nikogo na moje miejsce znaleźć. Nim wróciłam do pracy przysłali do tego punktu całego panią sprzątaczkę żeby mi wszystko wysprzątała bo mi się przemęczać nie wolno a żeby tu ładnie było, szef z Krakowa przyjeżdża po kasę do mnie żebym nie musiała autobusami się tłuc, do lekarki dwie godziny mnie wcześniej puścili.... po prostu super wszystkim szefostwa takiego życzę.

ilona za pierogi zrobię wszystko .......:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

losiczko dzięki za info :-)

Amelko czekamy w takim razie :-)

Czyli jednak sn będzie rodzić truskafffka ?? Hm... Najważniejsze,żeby wszystko poszło dobrze :-)
Roszpunko gratulujemy ząbków :-)

Katrina Wam również :-) i zdrówka dla maluchów :-)

My dziś w planach mamy drugie podejście do becikowego :-)

Miłego dnia :-)

Witam:)

Roszpunko my też przed 6 i u nas to norma. Chciałabym kłaść go godzinę później,żeby spał do 7 ale się jie da o 20 już jest gotowy a nieraz nawet o 19 a jak już cudem uda się przytrzymać do 21 to pobudka jest nie o 7 jakbym chciała a o 5 hehe. Może jak będzie dłużej jasno to coś się zmieni.

no to dobrze czułam,że Amelka jeszcze w brzuszku.

Witam sie szybciutko poki maz nie korzysta z kompa - moj zasilacz od lapka padl wiec niestety nie czesto bede na bb, dopoki nie uwzglednia mi reklamacji i nie przysla nowego :( tak wiec jesli nie uda mi sie wskoczyc juz do Was przed swietami to ZYCZE WAM WSZYSTKIM SPOKOJNYCH, PELNYCH RADOSCI, MILOSCI SWIAT I SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH PRAGNIEN

Amelka to czekamy na Ciebie! witam Kochane panie,ja dzisiaj jak zwykle zapracowana ale przeszczesliwa,bo przyszły wyniki badan mamy i guz,który podejrzewali że jest złośliwy okazał sie jednak łagodny:-D,wreszcie mogę odetchnąć z ulgą! wybraam też moje wyniki badan hormonalnych i wszystkie bez wyjątku w normie:szok:,a byłam pewna ze cos nie tak bedzie! przepraszam że ja tylko o sobie ale po wiadomosciach od mamy czuje sie o 10 kg lżejsza i chciałam sie z Wami podzielic moim szczesciem.życze miłego dnia i dużo buziaczków dla wszystkich dzieciaczków!

reklama
Do góry