reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Helllo
Jestem..:-) po obiadku sie wzielam za sprzatanie pokoju -pier...nika..takiego co wszystko co zbedne w nim jest..ale z moim m ciezko..wszystko mu potrzebne:-):-) a tu widze cisza...:-):-)

reklama
Agnes, super że jeszcze masz trochę czasu dla Olusia.

blackangel, no to śluz nie za bardzo jak na owulkę... może jeszcze się rozkręci. Można zajść w ciążę zaraz po okresie, ale to właśnie zazwyczaj udaje się kobietom,które mają krótkie cykle. A jak jest u ciebie? Od kiedy staracie się o dzidzię?

Jestem i ja :-)

Nadal żadnych wieści od truskaffki ?/ :-(

My dziś na zakupach byłyśmy i pranie zrobiłyśmy :-)

Ja na święta do mamy jadę, więc nie sprzątam u siebie :-) Okna pomyję jak się ciepło zrobi, a nie w tej piździawce będę myć :-)

Dziama jak tam przygotowania ?? Już niedużo czasu zostało :-) Juz się zdjęć nie moge doczekać :-)

blackangel mnie się tez wydaję,że raczej jeszcze za wcześnie na ciąże, ale jak napiszesz cos więcej o sobie i o swoich cyklach, to może wtedy coś poradzimy :-)

Rozia widzę, że Ty w święta na gotowca się szykujesz jak i ja :-D
Jak tam Bianeczka? :*
Co kupiłaś ładnego?
:sorry:

Dziewczynki tak pojadłam suszonej żurawiny i moreli, że aż mnie zemdliło :baffled:
No, ale jakoś muszę sobie umilać czas w pracy :rofl2:

reklama
stramy sie dopiero pierwszy mies. Cykl mam27-28 dniowy dopiero od 3 mies. sie uregulował troche bo wczesniej mialam strasznie nieregularne i brałam pół roku Orgametril.

Do góry