reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja znam takie dzieci co miały po 10 miesiecy jak im pierwsze ząbki dopiero wyszły bo to moje dzieci :-D:-D:-D tzn Mati i Szymon

Rozia ja też na stojąco ;-)

reklama
Rozia, ja też tylko na stojąco nosiłam i noszę. Inaczej był ryk.

Idą nam ząbki, idą. Dziś podobno Maksio się ugryzł w palec, i było płaczu co niemiara:-D

Firanek jeszcze nie powiesiłam, zajęta byłam. Ale zaraz się za to zabieram.

Paula :-D Ale masz oczka ;-)

Roszpunko widzisz tak to juz jest na tym świecie :( nigdy nie było sprawiedliwości i tak juz zostanie

LiLuu z twojego wrzasku pobudkowego :-D:-D:-D ale dzięki, że pilnujesz porządku :rofl2: już zaczynałam się ślinić :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja Wam powiem dziewczyny, że w końcu każdej musi się udać... w końcu TEN na górze odpuści i obdaruje nas dzieciakami- uparciuch
:tak: Wiem, że takie czekanie nie jest łatwe, a wręcz przeciwnie- przykre, ale w końcu to niesprawiedliwe życie wynagrodzi te wszystkie cierpienia! :tak:

reklama
witam.

widzę że u was wysyp ząbków. my nadal dwa mamy. ale Olek coś marudny. nic tylko noszony chce być. do tego ślini się, pluje więc może jakieś nowe się pojawią.

przykro mi z powodu katki. jakie to jest niesprawiedliwe. nie tak miało być. nadal trzymam kciuki.

wpadne na dłużej jak Olek pójdzie spać.

Do góry