reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
BlackAngel jak masz na imię? Skąd jesteś? Ile masz lat? :sorry:
"Polujecie" na konkretną płeć dziecka? Oczywiście grunt aby było zdrowe, ale czasami są preferencje co do płci
:tak:
mam nadzieję, że nie za dużo pytań jak na pierwszy raz :-D ale skoro masz zamiar z nami zostać musimy przeprowadzić wywiad środowiskowy :-D:-D

edit.:

Joasiu dla wszystkich wystarczy!!!
:-)

BlackAngel hmmm.. generalnie TEN płodny to bardziej rozciągliwy... chociaż niektórzy uważają, że wodnisty też... Może być tak jak pisała wcześniej Roszpunka właśnie teraz zaczyna Ci się okres płodny :tak:

Mam na imię Angelika mam 21 lat (może wydawać się że za wcześnie na dziecko ale jesteśmy gotowi). Mamy juz 4-letnia córeczkę. Nasza córcia bardzo chce siostrzyczkę żeby miała się z kim bawic. Ale nam jest to obojętne ważne żeby zdrowe było:-)

BlackAngel miło mi ;-)
wcześnie, nie wcześnie- każdy wie kiedy jego odpowiedni moment
:tak:
W takim razie życzę powodzenia w działaniach :-) i mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej :tak:
W razie pytań- zawsze służymy radą :-) Jak nie jedna to druga, ale któraś zawsze pomoże ;-)

edit.:

Ma może któraś jakiś namiar poza babyboomowy do Truskafffki? Może warto by coś naskrobać do Niej?
:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My też idziemy na gotowca, ale zza tych zachlapanych szyb już nic nie było widać, więc umyłam:-p No i chociaż na święta chciałabym porządek.

black angel, ja stawiam na to, że to owu. Na twoim miejscu właśnie teraz wzięłabym się ostro do pracy;-) A wszystko się okaże za jakieś 2 tygodnie:tak: Za wcześnie, nie za wcześnie, ważne czego ty chcesz, a nie co myślą inni. A jak ma na imię twoja córcia?

Violuś, firanki doszły:happy::happy::happy: Dziękuję ci bardzo:* Pierwsza tura się już pierze. Jutro powieszę i pochwalę się:-)

Paula, ja niestety nie mam. Ale pewnie truskafka jest zajęta Amelką i dlatego nie pisze. Czekamy dalej.

hej!

ja ogarnęłąm chatę i chyba pójdę spać. głowa mi pęka i po ostatniej nieprzespanej przez Olka nocy czuję się wyczerpana. tak więc dzisiaj ze mnie nie będzie tutaj pożytku.

jutro też od rana wybywam na zakupy, do urzędu więc wieczorem się zamelduję. święta u nas tez na gotowca trochę u moich rodziców, trochę u teściów no ale coś w lodówce też muszę mieć. okna też jużpomyłąm. zostało mi tylko tarasowe ale poczekam do czwartku moze będzie temperatura na plusie to umyję. no i okna dachowe ale to już po świętach

mam nadzieję że truskaffka da nam znać wkrótce.

buziaki i miłego wieczorku

czesc i czołem

Ilonka - od kilku dni trenuję noszenie ciężarów,a właściwie to jednego słodkiego ciężarka. Alinka ze szkoły znów przywlokła katar i jak łatwo się domyśleć.... Kuba tez już jest zakatarzony, ale znalazłam wczoraj winowajcę - górna prawa dwójeczka. Dziś już jest lepiej, ale za to pół dnia nam zeszło na zakupach. Byliśmy na zakupach w polskim sklepie.
Mnie od kilku dni głowa boli, wichury nas nękały takie, że szok. Na szczęście tylko wichury, niedaleko - w Irl Północnej atak zimy (śniegu na pół metra), trakcje elektryczne zerwane, a tu wszystko na prąd - MASAKRA.
A na południu Irlandii - mega powodzie!!!! żyć nie umierać!!

Pozdrawiam i tez czekam na wieści od Truskawki.

reklama
Roszpunko tak jest, czekamy dalej! :-)
I czekamy oczywiście też na pochwalenie się firaneczkami ;-)

Agnes wyśpij się Kochana :tak: Tak chociaż troszeczkę
:-)

Do góry