reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

26032013551.jpg26032013552.jpg26032013553.jpg26032013555.jpg Macie tu Mariuszka jako dziewczynke bo ilonka pisala ze mam sliczna dziewczynke :D

Załączniki

• 26032013549.jpg
    26032013549.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 27
  • 26032013550.jpg
    26032013550.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 26
  • 26032013551.jpg
    26032013551.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 26
  • 26032013552.jpg
    26032013552.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 23
  • 26032013553.jpg
    26032013553.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 22
  • 26032013555.jpg
    26032013555.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 26032013564.jpg
    26032013564.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Ilonka, pewnie, że się pochwalę. :tak:

Paula, Ilonka, to i ja kradnę trochę chałki, słoneczka i pierogów;-)

Sylwia, pewnie będziesz miała dwa sreberka w domu;-) Słodkie masz dzieciaki:tak: Nie wiem jak na żywo, ale na zdjęciach są bardzo podobni do siebie. Super, że Oliwia się chce zajmować braciszkiem. Nie dokucza mu?

Ponad 2-letni kuzyn Maksia strasznie mu dokucza, tak, że Mały się krzywi na sam jego widok. Jak są razem to trzeba na nich bez przerwy patrzeć, bo starszy rozrabia,ciągnie Maksia za nogi, ręce, albo wciska mu zabawki w buzię:szok: Już się boję co Maksio będzie robił jak mu dosztukujemy rodzeństwo:szok::-D

Jak u was przygotowania do świąt? Bo ja w rozsypce. Tylko okna pomyłam, a reszta jest w tragicznym stanie:baffled:

Hejo pamięta mnie tu ktoś jeszcze bo aż mi wstyd pisać ;/ Mam prawie miesięczne zaległości i przyznaję bez bicia ze raczej nie uda mi się póki co nadrobić ;/ Liczyłam że zobaczę Amelkę a tu cisza....
U mnie bieg. Goście weselni prawie ogarnięci ale jeszcze nie do końca ponadto ciagle praca i jakieś załatwiania, teraz jeszcze mieliśmy chrzciny idą święta więc wam nie muszę mówić jak u mnie z czasem....
Przepraszam ze tak tylko o sobie całuje was mocno :*:*

Witam :-) Jestem tutaj nowa mam nadzieje że przyjmiecie mniedo grona mamuś które sie starają. I odrazu z pytaniem przyszłam bo nie wiem co mam myśleć.
12.03 dostałam miesiączke trwała ona do 16.03. 17.03 współżyłam z moim bez zabezpieczenia( doszedł w środku) od czterech dni boli mnie podbrzusze i kluje w prawym jajniku, i ogólnie to się jakoś dziwnie czuje. Z tego co wiem to jeden dzien po miesiaczce nie mozna zajsc, ale czytałam na innym forum ze paru kobietom się to udało. Może miałyście tak samo ?? mam nadzieje ze pomożecie;-)

dziama, lanie dostaniesz od nas wszystkich tu zebranych! Ale to dopiero po ślubie żebyś sinego tyłeczka nie miała w wielkim dniu;-)

blackangel, witaj. Ja myślę, że skoro cykl zaczął się 12 marca, to teraz masz owulkę. Akurat 14dc dzisiaj. Na ciążę chyba jeszcze za wcześnie. A jak śluz?

Roszpunko proszę bardzo :-)
Mogę dorzucić jeszcze trochę gołąbków, które miałam na obiad
:-p Kochana teraz kuzyn dokucza Maksiowi, a za niedługo będą zgodnie chodzić na dziewczyny :-D Oj będziesz mamcia szalała :rofl2:

Dziama kim jesteś?
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

BlackAngel witam serdecznie
;-)
Ja słyszałam, że są kobiety, które zaszły w ciążę praktycznie zaraz po @ ale to raczej kobiety, które mają krótkie cykle i owulacja w tedy może występować zaraz po @. Ja się za bardzo nie znam, dlatego pozostawię ten temat do szerszego omówienia naszym specjalistkom
:tak:
Opowiedz coś więcej o sobie
;-)

reklama
Do góry