reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZIEŃ DOBRY ......... MAM NADZIEJE ZE DZISIEJSZY DZIEŃ PRZYNIESIE JUZ NAM JAKIEŚ WIESCI OD TRUSKAWKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO JESTEM TAAAAAAKA CIEKAWA JAK WYGLĄDA AMELKA I JAK SIE OBIE CZUJĄ !!!!!!!!!!!

miłego dnia kochane !!!!!!!!!

Katka a dla Ciebie moc kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia
jak Mariuszek ???? spał ładnie w nocy ?? I jak Oliwka traktuje brata ??
Losiczko zapłacić ten gbur jeden ??????????????????????????
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Martruś wychodz z dolinki i wracaj do Nas !!!!!!!!!!!!
Katrina a TY gdzie sie podziewasz ???????????????? JUz nie wspomnę o Jane czy Roży ,Valkyrie Dziamy :angry::angry::angry::angry::angry:

Dawno tez nie było Lori .....

reklama
Ilonko masz racje dawno nie bylo dziewczyn ciekawe co tam u nich hmmmm
Moj niuniek spal od 19 do 23 potem do 2 a potem do 5 no i byla juz pobudka teraz o 7 usnal po jedzonku :p
Oliwka juz by chciala malego nosic ale on wazy polowe tyle co ona ona wazy 12.5 kg wiec padla by z nim hehehe

I dalej nic nie wiadomo? Mam nadzieję, że się truskafka w końcu odezwie bo też mnie ciekawość zżera;-). Ale to zleciało, ledwo co pisała o II:tak:, a teraz już tuli Amelkę.

Sylwia, ale z Oliwci chudzinka, pewnie strasznie ruchliwa jest:-)

Ja muszę dziś kolejne tłumaczonko skończyć, ale tak się nie wyspałam, że chyba pójdę z Maksiem na poranną drzemkę.
Miłego dnia:happy:

Dziendoberek :-):-):-)

Amelka pewnie wisi już na cycusiu
:-)

Dzięki kochane za słoneczko i wisieńki choć ja sobie myślę że to moje ulubione czereśnie :-p

Ilonko no co Ty czekamy nadal :angry: niby dzisiaj ma sie rozliczyć :baffled: ale syna ma w szpitalu więc pewnie znowu będzie fajna wymówka :angry:

A ja sie martwię bo Kuba jest niegrzeczny w szkole :-( i dostałam zaproszenie do pani na dywanik :-(chyba pasiorem w końcu dostanie jak rozmowy i tłumaczenia nie skutkują :-(

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

Witam

My jak zwykle na nogach od 6.
Moze nie zrobili truskafce tej cesarki wczoraj?

Losiczko
a w domu grzeczny?Mówią,że dzieci grzeczne w domu muszą się w szkole wyszaleć.

dzień dobry dziewczynki :-)

Wczoraj nadrobviłam moją nieobecność, ale juz nie miałam siły odp, a dzis już nic nie pamiętam ....

Tylko o truskaffce, ale widzę,że nadal cisza ... Ciekawe jak tam Amelka :-)

A my wyruszyliśmy w niedzielę rano do teściów,a popołudniu sie rodzinka zjechała,żeby zobaczyć Biankę, no i to chyba za dużo wrażeń dla niej było, bo prawie cały czas płakał i nie mogłam jej uspokoić... Tylko przy piersi się uspokajała... Dopiero wieczorem usnęła i w nocy spała, ale miała jedną dodatkową pobudkę o 1 w nocy... Zdarzało jej się ostatnio budzić się dodatkowo w nocy, ale to była tak zawsze koło 2-3, a tu tak wcześnie... Ale to pewnie przez to pobudzenie.. Za to wczoraj już była grzeczniutka i nawet rozmawiała z wszystkimi :-)

Miłego dnia babeczki :-) Ja lecę się ogarnąć i jak mała wstanie, to na zakupy trzeba skoczyć :-)

reklama
Witam Laleczki :-)

Katy ja nadal trzymam!!! :tak::tak::tak: i nie mam zamiaru puszczać :-)

Truskafffka nadal nie dała znaku życia? :confused: A może Viola ma rację i cesarka jednak się nie odbyła? :tak:

U mnie dzisiaj - 4 na polku i pochmurno, ale tragedii nie ma ;-)

Buziaczki dla wszystkich :*

Do góry