reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny ja od czwartku temp 39 stopni,gardło mnie boli jakbym kaktusa tam hodowała echhh mam nadzieję,że się Antoś nie zarazi bo dopiero co karar mu przeszedł.

Roszpunko Asiu firanki wyślę w poniedziałek. Przepraszam,że tak późno,ale przenoszą naszą pocztę i od środy jest nieczynna dopiero w poniedziałek otwierają w nowym miejscu,a do innej na drugi koniec miasta mąż nie miał czasu jechać, bo ja z gorączką to bym i tak się nie wybrała :(

reklama
Roszpunko może być :-) napisz mi pw dokładnie wymiarki torebki ja ją uszyję wyślę a jak ktoś kupi przez allegro to Ty wyślesz he he a jak nie to będziesz miała dwie :-)

Ale jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pojechałam z młodym zrobic te zdjęcie kiełków. 2 gabinety na skierowaniu i zamknięte w soboty a notka jest że mają czynne. Dupki nam zmarzły bo u mnie - 10 :no::no::no: a do tego dycha na bilety poszła :wściekła/y:

Violu zdróweczka

Pamelko to ja wpadam do Ciebie żeby dupsko wygrzac :-D

witam perły ;-)
Wpadam życzyć miłego dnia ;-) :-D:-D:-D

mam pytanie .... ktoś sie wybiera w najliższym czasie do IKEI ?????????????????? Bo chciałam kupić takie półeczki z serii MAMMUT takie w kształcie V do chłopaków pokoiczku aleeeeee na stronie IKEI niby są po 15.99zł ale jak patrze dostępność to w całej polsce BRAK !!!!!!!!!!! takze jeśli ktoś by był moze to bede wdzięczna jak luknie czy są w sprzedaży czy są wycofane :-( kurcze mam nadzieje ze nie....

takie MAMMUT Półka ścienna - niebieski - IKEA

WYBACZCIE ZE ZNÓW TAK MAŁO PISZE... NADROBIĘ WIECZORKIEM :-):-):-):-):-):-):-)

MIŁEGO DNIA ;-)

U MNIE SŁONCE TAK ŚWIECI ZE JAK SZŁA PO WŁÓCZKI TO PŁAKAŁAM :baffled: :-D

violu zdrówka kochana !!!!!!!!!!!
losiczka no to sie przejechaliście na darmo !!!!!!!!!! Tak jak ja dziś poszłam po włóczki o 9 a sklep od 10 :wściekła/y: poranny spacerek miałam

LOSICZKO A MOZE JA WYSTAWIE NP NA FB ZDJĘCIE TOREBKI ZE GOTOWA NA SPRZEDAŻ ??? CO ???? MOZE KTOŚ SIE SKUSI I KUPI ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka:-):-):-) ja dzisiaj juz lepiej co prawda z bólem głowy no ale wszystkiego mieć nie można :baffled:

Wczoraj do Ikei pojechałam na pojemniki do dokumentów a skończyło sie na narzucie na łóżko narzutaaa.jpgtylko w domu okazało sie że nie dość że mała to jeszcze jakis pacan wyciągnął z niej poszewkę na poduchę..........ciekawe jak mi to uznają w sklepie jeśli będę chciała wymienić :baffled:

Załączniki

• narzutaaa.jpg
    narzutaaa.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 47
Losiczko, no to zgoda. Na razie torebusia leży schowana i czeka, a jak niecny plan się nie powiedzie, to zostawię ją sobie:tak: A jak się sprzeda to wtedy nową zamówię:happy2: Mam nadzieję,że się nie gniewasz:sorry2:
Ale kaszana z tymi gabinetami, po co wprowadzają ludzi w błąd...:no:

Violu, czekam z niecierpliwością:happy2: Mam nadzieję, że mimo przedświątecznego szału, dojdą do świąt:tak: Kuruj się biedactwo. Zdrówka dla Antosia.

Ilonka, nie ma teraz, to nie znaczy że w ogóle nie będzie, pewnie za jakiś czas znów się pojawią.

katy, myślę, że ci to uznają, tam u ciebie za wielką wodą wszystko można zwrócić, nie to co u nas:tak: A narzutka bardzo ładna, szkoda, że za mała.

pamcia, jadę do ciebie!!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunko ja chcę żebyś Ty miała torebeczkę a nie leżała w szafie. Podaj mi wymiary szer, wys, szer boku i Ci uszyję a tamta jak co może sobie leżeć u Ciebie .Nic nie będziesz płacic bo już zapłaciłaś zresztą jak mniejsza to muszę Ci cosik zwrócić :-) a tamta sie sprzeda jak nie teraz to pózniej :-)

Ilonko a wystawiaj co chcesz :-D

reklama
Do góry