reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Może to chwilowe ........ mam taką nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytanie do Violi mam
Viola u Ciebie nie ma problemów z mlekiem BABYDREAM w rossmanie ?????????????? Bo u mnie nie przywożą juz .... jutro ma być dostawa i jak nie bedzie to sie zastrzele ..............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pytam bo wiem ze TY dajesz Antosiowi :tak: Kurka wodna tyle mleka za groszę a tu sie moze okazać ze u mnie juz nie bedzie :wściekła/y::wściekła/y: bede jezdzić gdzieś dalej i robić zapasy chyba :wściekła/y:

No ja do niej ostatnio dzwoniłam i nie odebrała i nie oddzwoniła później, więc też nie wiem co u niej... :-(

Dziewczynki my jutro ruszamy do teściów rano, więc będę dopiero w poniedziałek wieczorem lub we wtorek ... także wrazie czego prosze nie bić :-)

pamela ja sie chętnie do Ciebie wybiorę, bo kocham Włochy ...:-):-):-) A w ogóle, to będę miała biznes do Ciebie :-)

Miłej niedzieli i poniedziałku, jeśli się nie pojawię wcześniej :-)

Rozia udanej wyprawy :-)

Kurcze jak tak mówicie, że Marta nie daje znaku życia to zaczynam się martwić coraz bardziej... :confused::-(

Ehhh a ja gniję na nocce w pracy... :dry: i co najgorsze- jutro to samo :baffled:

Witam..
Ja juz na nogach..
Po piatkowym lenistwie-wybralam sie do kumpeli na kawke.pobawilam z 6 mies Julka...Wczoraj caly dzien sprzatalam domek na swieta :-):-) a dzis juz wstawilam rosolek i z corcia Smerfy ogladam..
Losiczka - ja ta torbe chcialam czarna.:-)
Viola-no to super..juz nie moge sie doczekac przesylki:-)
Ilonko-tych polek od jakiegos czasu nie ma..bo ja niebieskich szukalam:-)
Paula-co bedziesz sama siedziec..dawaj do mnie:-)
Sylwia- jak bedziesz sie znowu wybierac to jade z toba :-)
Wiecej nie pamietam..
Milej niedzieli
Rozia-milego odpoczynku:-)

reklama
Może to chwilowe ........ mam taką nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytanie do Violi mam
Viola u Ciebie nie ma problemów z mlekiem BABYDREAM w rossmanie ?????????????? Bo u mnie nie przywożą juz .... jutro ma być dostawa i jak nie bedzie to sie zastrzele ..............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pytam bo wiem ze TY dajesz Antosiowi :tak: Kurka wodna tyle mleka za groszę a tu sie moze okazać ze u mnie juz nie bedzie :wściekła/y::wściekła/y: bede jezdzić gdzieś dalej i robić zapasy chyba :wściekła/y:

poczytaj:
http://www.rossnet.pl/forum/tabid/471/aft/406/afpg/3/Default.aspx

Ilonka jest problem :( nie ma mleka. Mieliśmy przejść na 3 ale nigdzie nie ma zgarnęłam ostatnie 2 i wczoraj otworzyłam, nie wiem jak dalej nie będzie trzeba będzie kupić bebiko bo co zrobić? W sklepie nan powiedzieli,że albo udoskonalają skład albo zmieniają opakowanie. Wkurza mnie takie trktowanie dzieci bo wcale nie jest dobre takie zmieniane mleka dla małych brzuszków.

Ostatnia edycja:
Do góry