reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Melduję się :-)

Aduś no właśnie do mnie zaglądała wczoraj Wiosna nieśmiało z samego rana, ale coś ją wystraszyło i wróciła Zima :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Miłego Dnia Babulce :*
Ja wieczorem wybywam na ploty do przyjaciółki ;-) ale puki co jestem i czuwam :-p

reklama
Jestem jeszcze na chwilę! Ja też skomentowałam a co tam.... mam gest :-D

Marysia też mam taką nadzieję :tak:

Paula byłabyś elegancką pogodynką im się sprawdza na chybił trafił a pomysł z wyglądnięciem przez okno w celu ustalenia pogody i tak się bardziej sprawdza:-D:-p

U nas coraz bardziej sypie szef był i pojechał a za 30 minut do domku i odezwę się dopiero w poniedziałek bo jedziemy do babci w góry nie przewiduję tam dostępu do neta

Dzień dobry dziewczynki...

My dzxis dzień z przygodami mamy... A konkretnie pojechaliśmy złożyć papiery o becikowe, ale nie dojechaliśmy, bo nie było gdzie zaparkowac i jak tak kilka razy pojeździliśmy po uliczkach,to w końcu zrezygnowaliśmy,, bo m się na szkolenie spieszył... No i tak się spieszył,że najpierw auto lekko zarysował, a później urwał lusterko... No i trzeba było szukać mechanika, który nam to dziś zrobi, bo w niedziele rano do teściów ruszamy, a to 250km... No i jeszcze trzebabyło kupic lusterko... Generalnie przygód a przygód... I Mała dalej ma ta wysypkę... I chyba ją to swędzi, bo marudna od wczoraj jest :-( Za to my wczoraj z m mieliśmy wieczór we dwójkę :-) Mała poszła spać, a my winko moje ulubione zapodaliśmy i wieczór we dwoje :-) I wróciłam do normalności :-);-):-) Może to tak dzis m rozkojarzyło :-D:-D:-D

Truskaffka no to czekamy na poniedziałek grzecznie :-) Ale dawaj znać przez weekend,żebyśmy wiedziały,że jeszcze na prodówkę sie nie wybierasz :-) A jakby jednak Amelka zmieniła zdanie i nie chciała czekać do poniedziałku, to tez daj znać :-)

Ada no to czekamy na wieści po wizycie u twojej Pani doktor :-) Najważniejsze,że wszystko ok z dzidziusiem :-)

Więcej nie pamietam, ale mysle o każdej z Was :-) Miłego popołudnia :-)

Aduś oczywiście masz 1000000% racji :tak: i chyba pomyślę nad pracą pogodynki :cool2: "dzisiaj pogoda jak na przedwiośnie przystało, będzie słońce, odrobina chmur zwiększająca swoją objętość, możliwe opady deszczu zamieniające się w śnieg z naciskiem na śnieg!" :-D:-D Ogólnie rzecz biorąc, uwielbiam te ich "mapki" na których widnieje: słońce, chmury i przelotny deszczyk :-) i wybieraj człowieku to co masz u siebie :rofl2:

Ada jedźcie ostrożnie- miłego weekendu
:tak:

Rozia no to miałaś szalony dzień, ale jakże miło zakończony :-) warto było rwać lusterka :-D

reklama
Do góry