reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka Kochana :D Miśka dziś przyszła :D na żywo jeszcze fajniejsza, taka duuża!! i Milusia do tulenia!!! Matik przesyła buziaki i baaardzo się cieszy, powiedział że póki Amelki jeszcze nie ma, to on z miśką będzie spał:-D
a pacynka superowa, ale nas zaskoczyłaś!!! Dziękujemy Bardzo!!!!

reklama
Wpadam tylko na chwilkę, żeby losiczce dać znać, że torebka przyszła:happy:. Jest super ładniusia i wiosenna :happy2::happy2::happy2:ale 2 razy większa niż miała być:baffled: Aleśmy się dogadały...:baffled:No ale tak to jest jak się tutaj pisze wiadomości. Pewnie nie doczytałaś jak pisałam 20 na 30 cm.:zawstydzona/y:

Mi wpadły tłumaczonka, więc zakopałam się trochę w słownikach itd. Jeszcze od jutra zaczynam nowe korepetycje z maturzystą:szok: Będę poczytywać, ale musicie mi wybaczyć brak odzewu.

Pozdrawiam was wszystkie i całuję :* Miłego, spokojnego weekendu :)

Ostatnia edycja:
Truskaffka rano sie chwalilam ze lepiej ale wieczorem znow mnie zlapalo:baffled:......jestem pewna ze to jelitowka bo dzisiaj mnie tak przegonilo ze ho ho ho :szok:
Ada fajnie ze juz jestes........a taki dzien pod kolderka jest zawsze mile widziany :-)
Marysiu o snieg nie prosze bo u nas ma juz od jutra sypac :rofl2:
Joanna milego lenistwa :-)
Paula milych polotów:tak:
Rozia dobrze ze tylko tyle sie wydarzylo i nic sie wam nie stalo bo wiesz w taka pogode w polaczeniu z nerwami.....duzo nie trzeba :sorry2:
Roszpunka zawsze to jakas kasa wpadnie z tych tlumaczen :tak:
A gdzie Martusia sie podziewa:-(???

Ja bylam dzisiaj w Ikei i ja poprostu nie moge tam jezdzic....za duzo kupuje :-D albo nie to co planuje :-D

Dziendoberek:-):-):-)

Roszpunko :szok::szok::szok::szok::szok: pierwsze słyszę ze miała mieć takie wymiary :-:)-:)-( naprawdę nie doczytałam :-( ale jak możesz to odeślij ją do mnie a ja uszyję Ci nową . Pytałam to mówiłaś że ma byc kuferek . Odeślij ją proszę :-):-):-)

Ja dzisiaj jadę z młodym na prześwietlenie kiełków do aparatu potrzebne .Chyba szyć nie będę dzisiaj a na obiad robie rosołek.

Miłego dnia kochane :-):-):-)

Dzień dobry :-)

My już wstaniente :-) Piękne słonko za oknem świeci :-) Mam nadzieję,że ciepło jest, to na spacerek sie trzeba będzie później wybrać :-) Bianka rozmawia z karuzelą :-) Powoli zaczyna zauważać rączki, ale jeszcze nie kuma,że to jej :-)

Katy bidoku, co tam Cie znowu dopadło?? Zdrówka :*

losiczko mówisz rosół .... Ja nie mam na dzis pomysły na obiad,ale musi być cos na szybko... ktoś coś może mi zaproponować ?? :-)

Miłego dnia :-)

Witam sie sobotnio

my juz po 6 wstaly:dry: teraz młoda zasypia mi na rekach :happy2: A ja pije kawusie

Katy jelitowka nie odpuszcza nawet na chwile :confused: Dziwne to ale idź do gp wyglada to na zatrucie bakcylem jakimś.

A u nas biało :szok: Śnieg sypie ta zima nie ma zamiaru odpuścić nawet tutaj :confused:

Milego dnia

witam sie i ja Kochane po paru dniach nieobecności,zawalon pracą byłam,u nas na wiosnę to standart,a i czasu na żale nie miałam to i dobrze:sorry2:.przesyłam Wam promyki słonca u mnie wiosna już na maxa,nawet do 17 stopni,więc jesli któraś ma dość zimy co to zapraszam do mnie:-):-):-).miłego weekendziku i nadejścia wiosny życzę!!!

reklama
Losiczko, to jest w 100% moja wina, bo powinnam była napisać ci pw:tak: Nie mam do ciebie żadnych pretensji, mam nadzieję, że tak nie pomyślałaś!:blink: Możemy się umówić tak,że jeśli sprzedasz na allegro, to ja wyślę tą i wtedy będziemy myśleć o nowej. A jak nie to będę miała tą:tak: Co ty na to?

katy, melduj co kupiłaś! Biedna jesteś z tym choróbskiem.Mam nadzieję, że już odpuszcza.

U mnie też dziś słonko. Ale -8 było rano :baffled: Maks obudził się o 7:30, co jest wielkim sukcesem w jego wydaniu, bo ostatnio jego pora to 6. Korki z maturzystą miałam przełożone na 9, więc biegiem się szykowałam. No ale już jest po i wolne. Jeszcze tylko przejrzeć tłumaczonko przed wysłaniem, naszykować obiad i wybywamy z Maksiem do sklepu kupić prezent dla szwagra. Może i mamuśka coś sobie sprawi ładnego:-) A m w pracy. Temu to dobrze:-p

Do góry