reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka

Sylwuś czyli mówisz, że syneczek ma humorki?
:-p

Losiczko no widzisz, więc u Ciebie też nie wiadomo co się jeszcze wykluje w którymś z cykli
:tak: może razem z siostrą będziecie cieszyły się z brzuszków? :-)

Ilonko łóżko które wkleiłaś wygląda na bezpieczne
:tak: na moje oko ma dosyć wysokie te barierki :-) chłopakom na pewno się spodoba :-)

Roszpunko
sama nie wiem… gorączki niby nie mam, ale coraz bardziej męczy mnie kaszel
:baffled: Dziękuję, że pytasz :*
Gratuluję pierwszego ząbka
:-)

Rozia dziękujemy z info od Martusi :*

Agnes trzymam kciuki, żeby lekarz nic nie wykrył u Olusia
:tak:

Miłego Dnia :*

reklama
Losiczka dziergam moja kochana :tak::tak::tak::tak::tak: zrobiłam apaszkę o której CI mówiłam wczoraj...:tak::tak::tak::-):-) teraz robię inną do kompleciku myszki :D a teraz ta nieszczęsna sukienka mi została no i o peleryncę tez pamiętam a jak :-p :-):-):-):-)
Nowe wzory torebek ?? brzmi obiecująco :-D:-D:-D Ja sie do Ciebie zgłosze na wiosnę abyś mi robiła torbę niebieską do wózka co?????????? :sorry::sorry::sorry:Roszpunka podsynęła fajny pomysł :-p:-p

Roszpunka zupka krem tez fajna :) do tego grzanki mniaaaaaam :D

Pauluś zdrowiej nam szybko :tak:

hejka

melduję że żyję, ale jestem strasznie niewyspana, kiepska nocka za mną, przebudzałam się ciągle, potem Mati przyczłapał do nas bo mu się coś śniło, potem młoda zaczęła fikać i jak na dobre zasnęłam to budzik zadzwonił:angry:
Młody miał dziś bal w przedszkolu, był też pokaz tańców :) byłam, zobaczyłam i dumna jestem :)

a teraz odpoczywam, prześpię się..młoda fika, ładuje mi po brzuchu, pęcherzu i innych narządach, stawia się ..

do tego jak wypociłam posta długiego to mi lap się zawiesił:angry:

już nie mam siły, także sorki..ale będę dziś co najwyżej skrytoczytaczem...

ściskam was gorąco i pozdrawiam... :*

Paula sie tam kiedyś zrobi zdjęcie ;-);-);-) musze mieć natchnienie na makijaż itp :-):-):-)

Ilonko sie zrobi torba do wózka :-):-):-) a jak :-). Ciekawę jakie torebki przywiezie mi jutro Joanna tzn babka od torebek. Aaaaaaaaaa no własnie babka mi przywiezie torebki :-) chyba do końca nie splajtowała :-D

Truskaffko mój Kubula też ma dzisiaj balik na 16 45 :baffled: do 18 45 :baffled: będzie iron menem czy jak mu tam :-)

reklama
Do góry